Zakelijke energie vergelijken

Wanneer u bij de zakelijke energievergelijking een goede deal heeft gevonden kunt u deze simpel via de tool afsluiten op de website van aanbieder van gas en/of stroom. Na het afsluiten van uw nieuwe energiecontract hoeft u alleen nog uw huidige meterstand door te geven, de rest wordt allemaal voor u geregeld.

Zakelijk Energie Vergelijken

Energietarieven kunnen per leverancier ontzettend verschillen en dit kan op jaarbasis al zomaar honderden euro’s schelen. De uitgaven aan gas en elektriciteit bestaan uit de kosten per eenheid, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. De energietarieven veranderen flink per energieleverancier en ook uw locatie kan effect hebben op de maandprijs. Enkele jaren bij dezelfde leverancier blijven is niet voordelig, om die reden is het belangrijk om met regelmaat uw tarieven te vergelijken met andere switchen van energieleverancier. Als u al geruime rijd klant bent bij een energieleverancier betaalt u vaak te veel voor uw energie en liggen de prijzen voor gas en stroom gemiddeld gezien hoog. Door over te stappen kunt u al gauw €300,00 overhouden!

Hoe werkt de zakelijke energievergelijker

Met de zakelijke energievergelijker kunt u eenvoudig en snel onder andere zakelijke energiecontracten vergelijken van EON, DealDirect, Electrabel, Oxxio, Nuon, zakelijke energiedirect, Miky zakelijke energie Topdeal en de Nederlandse zakelijke energie Maatschappij! Om het betrouwbaar te krijgen kunt u uw huidige verbruik invoeren, uw postcode, de gewenste contractduur en eventueel de mate van duurzaamheid. Met de gegevens calculeert de zakelijke energievergelijker binnen enkele secondes de beste contracten voor zakelijke energie! Wanneer een leverancier een speciale aanbieding heeft lopen dan vindt u deze ook terug in het overzicht.

Hoe berekent de zakelijke energievergelijker?

De zakelijke energievergelijker berekent de goedkoopste prijs voor uw verbruik! De zakelijke energievergelijker berekent de lasten voor licht en gas apart en kan op deze wijze het voordeligste contract vaststellen. De prijs voor elektriciteit wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, kosten voor levering, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u exact uw verwachte kosten per jaar en prijzen per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden samengesteld door de kosten voor gas, belastingen, kosten voor levering, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud op te tellen en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze wijze kunt u exact de de kosten op jaarbasis berekenen en de kosten per kilowattuur stroom of per kubieke meter gas.

Scroll naar boven