ASR Autoverzekering

Zakelijke Autoverzekering Vergelijken

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de meest geschikte autoverzekering. Of de verzekering voor je auto met de beste condities. Of die

Ongevallen inzittendenverzekering

{Een aparte ongevallenverzekering voor inzittenden aangaan als je al een schadeverzekering voor inzittenden hebt, is meestal niet nodig. In dat situatie zou je namelijk onnodig te veel kosten betalen, terwijl de meerwaarde van de extra autoverzekering minimaal is. Het grote gewin van de schadeverzekering is dat je de werkelijk geleden gebreken uitgekeerd krijgt in plaats van een uitbetaling met een vantevoren vastgesteld bedrag.

Als jij en je passagiers gewond raken bij een aanrijding dan vergoedt je zorgverzekering de geneeskundige kosten. Met een calamiteitlenverzekering voor inzittenden krijg je (of je nabestaanden) tevens een vooraf vastgesteld bedrag uitbetaald bij blijvende invaliditeit en/of overlijden. Daarbij maakt het niet uit wie er schuldig was aan het schade.}

Het is logisch dat de premie van enkele tientjes per 12 maanden hoger wordt naarmate je hogere verzekerde bedragen kiest. Gemiddeld keert een schadelenverzekering voor inzittenden 35.000 euro uit bij invaliditeit en 15.000 bij overlijden.

Zakelijke Autoverzekering Vergelijken

Als je een lease auto koopt, moet je verplicht een autoverzekering aan gaan. Dit is snel te doen, maar let op dat je de juiste selectie hierbij maakt. Er zijn ongeveer 120 diverse autoverzekeringen en de optie hangt bijvoorbeeld af van het type auto, hoe oud je bent en het aantal schadevrije jaren dat je hebt opgebouwd.

Alles over je autoverzekering vergelijken

Autoverzekeringsmaatschappijen bepalen de kosten van hun autoverzekering op bovenstaande kenmerken. Om de slimste polis voor je autoverzekering te calculeren hebben ze deze gegevens nodig. De betere verzekeringpolis is niet altijd de meest goedkope autoverzekering: kwaliteit is zeker zo belangrijk. Daarom kun je op onze website de autoverzekering vergelijken die het beste bij je persoonlijke geval past. Hierna kun je acuut een betrouwbare, maar betaalbare autoverzekering vinden.

De verschillende typen autoverzekeringen

Er zijn verschillende typen autoverzekeringen die u kunt afsluiten. Een autoverzekering is verplicht, maar u kunt zelf bepalen wat voor een soort autoverzekering u kiest. Dit kan nog best vervelend zijn, daarom hebben wij alles op een rij gezet.

Autoverzekering

Een autoverzekering is verplicht wanneer een auto op de openbare weg staat. Ook in het geval u deze auto niet gebruikt, moet het verzekerd zijn. Alleen auto’s die echt binnen staan en niet gebruikt worden hoeven niet per se verzekerd te worden. Er zijn verschillende soorten autoverzekeringen:

  • WA,
  • WA+ beperkt casco
  • WA+ volledig casco.

Ook is het een mogelijkheid om nog aanvullend verzekerd te worden. Wat er precies wordt verzekerd is gebonden aan van de verzekering die u afsluit. Hoe duur een verzekering is, hangt af van het soort verzekering die u afsluit en het bedrijf waar u die afsluit.

De WA autoverzekering

De WA autoverzekering is minimaal verplicht voor iedere auto. Het maakt niet uit wat u voor een auto heeft, u moet deze sowieso verzekeren met WA. Bij een WA verzekering wordt schade aan andere auto’s verzekerd. Eigen schade aan uw eigen voertuig wordt niet vergoed.

WA+ beperkt casco autoverzekering

De WA+ beperkt casco is een verzekering met meer dekking dan de WA autoverzekering. Dit houdt in dat er meer wordt verzekerd. Zo wordt ook schade aan de eigen auto betaald, maar niet in alle claims. U kunt namelijk schade zoals diefstal of een slippartij niet uitbetaald krijgen. De meeste mensen kiezen voor een WA+ Beperkt Casco verzekering wanneer de auto tussen de tussen 3 en 8 jaar oud is.

WA+ volledig casco

De Wa+ volledig casco is een autoverzekering die u vooral kunt afsluiten wanneer men een gloednieuwe auto heeft. De WA+ volledig casco is namelijk de meest uitgebreide autoverzekering die u kunt hebben. Eigenlijk wordt iedere schade wel betaald, behalve wanneer deze is ontstaan door slijtage en ouderdom, of wanneer u onder invloed heeft gereden.

Aanvullende verzekeringen

Er zijn verschillende optionele verzekeringen af te sluiten. Dit kan handig zijn als u niet meteen een duurdere W+ volledig casco wilt, maar wel bepaalde eigenschappen hiervan belangrijk vindt. Zo is het een optie om u extra te verzekeren voor inzittenden bij een claim, of kunt u bijvoorbeeld uw ruiten aanvullend verzekeren zodat ook ruitschade wordt gedekt. Bij het afsluiten van uw verzekering kunt u precies zien welke extra mogelijkheden er beschikbaar zijn.

No-claim korting

Hoe langer u rijdt zonder schade, hoe meer korting u kunt krijgen op uw autoverzekering. Deze schadevrije jaren kunnen voor een groot voordeel zorgen en u wordt dan dus beloond voor het schadevrij rijden. Dit wordt niet door alle verzekeraars geboden. Hier is meer te zien: zakelijke autoverzekering vergelijken