All Risk Autoverzekering Voorwaarden

Voordelige Autoverzekering

Door te vergelijken op deze website vind je de meest geschikte autoverzekering. Of de autoverzekering met de beste condities. Of die

Een aanvullende autoverzekering vergelijken

Naast de basisdekking van de autoverzekering heb je de mogelijkheid om een aanvullende autoverzekering te nemen. Je kunt bij bijna alle autoverzekeringsmaatschappijen kiezen uit de nu komende aanvullende autoverzekeringen:

Schadeverzekering inzittenden

Een gebrekenverzekering inzittenden betaalt de uiteindelijk geleden schade van de metgezellen die in je auto zaten tijdens het ongeluk. Tevens hier maakt het niet uit wie er schuldig is.

Een schadeverzekering inzittenden is een uitbreiding van de verzekering voor je auto. Die bescherming biedt tegen immateriële en niet-lichamelijke gebreken na een ongeval. In de regel is dit een bescherming ten hoogste 1.000.000,- euro. Met een inzittendenverzekering zorg je ervoor dat je goede dekking hebt als er een ongelukis gebeurd.

Pechhulp

Vaak is er de mogelijkheid om je aanvullend te verzekeren tegen hulp bij pech in eigen land of onder meer in heel Europa. Als je hiervoor een extra autoverzekering afsluit, ontvang je altijd assistentie als je onderweg pech hebt aan je auto.

Een pechhulpverzekering betaalt kosten als effect van autopech. Met deze verzekering voor je auto krijg je onmiddellijk hulp als je auto door pech en/of een mechanisch mankement niet meer kan rijden. Je hebt de mogelijkheid voor een dit land en/of Europa dekking.

Een autoverzekering afsluiten

Een autoverzekering kunt u afsluiten bij meerdere verzekeraars. Regel dat u dit zo snel mogelijk doet wanneer u een nieuwe auto hebt gekocht. U kunt het beste de verschillende aanbieders met elkaar vergelijken, zodat u precies weet wat er is verzekerd en wat niet. Bekijk ook wat alle extra zaken zijn en probeer in te schatten of u dit nodig hebt. Voor jongeren zijn er ook speciale verzekeringen, en kijk hier ook goed welke mogelijkheden er allemaal zijn. De kostprijs kan enorm verschillen. Het afsluiten van een verzekering kunt u simpel online doen. Dit is over het algemeen niet heel moeilijk.

Premieprijs autoverzekering berekenen

Een autoverzekering vergelijken en de prijs berekenen kan alleen indien het type auto bekend is. Om die reden wordt altijd eerst naar het kenteken van de te verzekeren auto gevraagd. Ook wordt er in de berekening van de autoverzekering meegenomen hoe oud de auto is. Een andere belangrijke eigenschap is het aantal schadevrije jaren die je hebt. Hoe meer schadevrije jaren je hebt, hoe kleiner de autoverzekeraar acht dat jij schade aan een auto veroorzaakt. Bij het berekenen van de autoverzekering prijs voor de premie speelt dit uiteraard een rol.

WA verzekerd, WA + Beperkt casco of WA + Volledig casco

Een belangrijke keuze die je moet maken bij autoverzekeringen vergelijken is welke dekking je wilt. Hieronder vind je de verschillen tussen deze dekkingen.

Alleen WA autoverzekering
Als je enkelt een WA verzekering hebt dan wordt alleen de schade betaald die jij veroorzaakt hebt bij anderen. Indien je eigen auto ook schade heeft dan zal de autoverzekering dit niet dekken. Alleen WA verzekerd zijn is aan te raden indien je in een auto rijdt die erg oud is een nog maar weinig waarde heeft.

WA + Beperkt casco autoverzekering
Bij deze dekking wordt schade veroorzaakt door jou bij anderen uitbetaald en eventuele schade aan je eigen auto wat veroorzaakt is door inbraak, diefstal, storm of brand. Schade die jijzelf veroorzaakt hebt aan je eigen auto zal niet vergoed worden.

WA + Volledig casco autoverzekering
Dit is de meest uitgebreide autoverzekering die je kunt afsluiten. Met deze dekking wordt ook schade die jij veroorzaakt hebt aan je eigen auto vergoed.

Autoverzekering vergelijken op basis van persoonlijke voorkeuren

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen kun je op basis van je persoonlijke voorkeur (WA verzekerd, WA + Beperkt casco of WA + Volledig casco) een autoverzekering vergelijken. Daarnaast spelen leeftijd, schadevrije jaren en het jaarkilometrage ook een rol. De maandprijs elke maand voor de autoverzekering in de vergelijkingsresultaten is dus echt een persoonlijke premieprijs. Een vriend/vriendin van jou krijgt hoogstwaarschijnlijk andere bedragen te zien om zijn/haar situatie anders is. Hier is meer te zien: voordelige autoverzekering