goedkoopste sim only

Vergelijk Telefoonabonnementen Sim Only

Ben je op zoek naar een Sim Only-abonnement dat goed bij jou past? Bel eenvoudig helpt je snel te vinden wat je zoekt. Je kunt hier alle abonnementen in de vorm van een Sim Only vergelijken en zo maak je immer de juiste mogelijkheid. Bij Bel easy vind je de voordeligste Sim Only-aanbiedingen van alle grote providers als KPN en Youfone. Het maakt niet uit of je het meest voordelige Sim Only-abonnement zoekt of een Sim Only-deal met een grote databundel en veel belminuten: je zit hier goed!

Sim Only vergelijken

Steeds meer Nederlanders kiezen voor Sim Only abonnementen. Dit houdt in dat zij zelf een mobiele telefoon kopen en daar een Sim Only abonnement bij aanschaffen, of dat consumenten eerst voor een abonnement met toestel kiezen en na de contractduur overstappen op Sim Only omdat zij hun toestel nog goed genoeg vinden.

Met een Sim Only abonnement kun je zelf je telefoon kiezen, deze krijg je er namelijk niet bij van de telecomaanbieder. Dit heeft 2 grote voordelen:

 • Je abonnement is veel efficiënter
 • Je kunt zelf kiezen welke telefoon je neemt (bijvoorbeeld je huidige smartphone)

  Sim Only verlengen

  Omdat het om een Sim Only met nummerbehoud gaat, blijf je gebruikmaken van dezelfde simkaart. Dit houdt in dus tevens dat je jouw eigen telefoonnummer behoudt. Op het moment dat je een Sim Only abonnement hebt en je deze niet verlengt of opzegt, dan loopt het contract stilzwijgend door. In een aantal gevallen verlies je dan tevens de maandelijkse korting die, meestal, alleen voor de 1ste contractperiode geldt.

  Onbeperkt bellen zonder vast contract

  Wil je onbeperkt kunnen bellen en niet vastzitten aan een langdurig contract? Kies dan voor een per maand opzegbaar Sim Only contract met onbeperkt bellen. Dan kun je zonder beperkingen bellen voor een vast bedrag elke maand en heb je alle vrijheid om gratis te switchen als je een betere aanbieding tegenkomt. dientengevolge kun je te allen tijde profiteren van de beste tijdelijke acties en aanbiedingen. zonder simlock|simlock vrije alledaagse mobieltje } benodigd. Dat houdt in dat niet alle smartphones geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude smartphone liggen, die bij een oud overeenkomst besteld is? Alleen de provider waarbij de telefoon oorspronkelijk is verkregen, mag de simlock van de mobiele telefoon verwijderen. In de praktijk houdt in dat vaak dat de afnemer nog een tijd bij de oude provider moet blijven, of zelf een nieuwe toestel moet kopen.

  Kies het juiste Sim Only contract

  Om te bepalen welk telefonie abonnement voor jou het voordeligste is adviseren wij om naar je bel- en internetverleden te kijken van de afgelopen aantal maanden. Dat is over het algemeen sufficient om een een idee te krijgen in je verbruik.|

  Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

  Als je een keer hebt besloten hoeveel belminuten en MB’s je bestellen kunt, wordt het tijd om de termijn van het contract te kiezen. Bij de meeste aanbieders kun je kiezen tussen een periode van 1 of 2 jaar. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je benodigd, wordt het tijd om de duur van het abonnement te kiezen. Er zijn op het moment echter tevens providers die een Sim Only abonnement met een duur van het contract van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse onkosten omlaag gaan als je een overeenkomst voor een langere periode afsluit. Een Sim Only abonnement van een maand kan leuk zijn als je een Sim Only aanbieders eens wilt testen, maar als je er langer klant blijft betaal je elke maand veel meer dan wanneer je een Sim Only abonnement van 24 maanden afsluit.}

  Wat gebeurt er als ik te veel dataverkeer gebruik?

  meestal kan een mobiel bellen bedrijven twee maatregelen nemen: of het terugschroeven van de snelheden, of de beller laten bijbetalen. Hoe de maatregel gehanteerd wordt, verschilt per mobiel bellen bedrijven. Dat staat in de polisvoorwaarden van het internet en mobiel bellen abonnement.

  Kies een goedkoop Sim Only abonnement

  Vandaag de dag is een Sim Only zo’n beetje de populairste abonnementsvorm voor een smartphone. Dat komt met name doordat een Sim Only veel voordeliger is dan een regulier abonnement. Bij een Sim Only contract ontvang je slechts een simkaart en geen mobiele telefoon. Dat is dus wat een Sim Only is.

  Doordat je blijft bellen met je bestaande mobiele telefoon , bespaar je veel onnodige kosten. De prijs die je normaliter voor je ‘zonder extra kosten mobieltje ’ betaalt, valt weg bij een Sim Only en derhalve houd je erg lagere maandelijkse abonnementskosten over.

  Waarom een Sim Only abonnement?

  Zoals gezegd bel je met een Sim Only aanbieding veel voordeliger dan met een normaal abonnement. Bovendien hoef je nergens aan vast te zitten, want er zijn verschillende providers met maandelijks opzegbare abonnementen. Naast de lage kosten en de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt, kun je ook nog lekker met je vertrouwde toestel blijven bellen.

  Voor wie is Sim Only geschikt?

  Sim Only aanbiedingen zijn geschikt voor iedereen die goedkoper wil bellen en nog een prima toestel heeft, of het geen probleem vind om los een apparaat aan te schaffen. meestal is het goedkoper om een losse mobiel aan te schaffen i.c.m. een Sim Only abonnement, dan dat je een ‘gratis’ apparaat met contract bestelt. Of je nu behoefte hebt aan onbeperkt bellen en internet, of slechts af en toe je toestel gebruikt, er is voor een ieder een passend abonnement te vinden. Op het moment zien wij verder ook dat voornamelijk de goedkope Sim Only abonnementen een populair alternatief voor zijn voor prepaid simkaart gebruikers.

  Hoe kan een Sim Only internet contract verlengd worden?

  Bij het verlengen van je smartphonecontract kun je kiezen om je Sim Only abonnement met 1 kalenderjaar of met twee 12 maanden te verlengen. Niet alle providers bieden je zelfs de optie aan om per maand te verlengen. De keus tussen deze 3 mogelijkheden is persoonsgebonden. Het hangt allemaal af van de persoonlijke situatie en de persoonlijke wensen. In de regel geldt dat wanneer je een Sim Only abonnement voor langere tijd aangaat je voordeliger uit bent dan wanneer je kiest voor verlenging van 1 kalenderjaar of maandelijks. Het grote voordeel bij het verlengen met 1 12 maanden is dat je over 12 maand kunt kijken of het smartphoneabonnement nog past bij je wensen en mocht je apparaat niet meer naar behoren werken dan kun je het contract ook verlengen met een nieuw mobiele telefoon.