goedkoopste sim only abonnement

Vergelijk Telefoon Abonnement Sim Only

Vind u het lastig kiezen?Wij helpen u daarmee. Met Sim Only vergelijken van onze site vergelijkt u demeest goedkope abonnementen. Ustelt zelf het contract samen en u kiest zelf detelecomaanbieder. De voordeligste Sim Only abonnementen bij debetere aanbieders engoede service.

Wat is een Sim Only abonnement?

Een Sim Onlyabonnement, over het algemeen aangeduid als Sim Only of Sim Only, is een contract zonder een nieuwe mobieltje.

Wil je wel een nieuwe mobieltje , danis het slim om Sim Only abonnementen met de aankoop van een losmobieltje te vergelijken metabonnementen waarbij zowel apparaat als contract wordengeleverd. Dit is vooralpraktisch als je het geen probleemvindt om het toestel in een keer af te rekenen.

Sim Only nummerbehoud

Stap jij over op een nieuw Sim Only abonnement, maar wil je mobieltje nummer behouden? Dit is mogelijk, maar het iswel cruciaaldat je dit aangeeft bij het invullen van jouw gegevens. Als je aangegeven hebt dat je nummerbehoud wiltoepassen, zal je ook je simkaartnummer in moeten vullen; deze staatop de simkaart die in je smartphone zit.Ook voor Sim Only metnummerbehoud ben je aan het juiste adres.

Voorbeeld berekening

We nemen een telefoon als voorbeeld. Een nieuwe telefoon kost los al minimaal 769 euro. In combinatie met een contract met een smartphone moet 370 euro bij worden betaald. Het maandelijkse contract kost dan 50 euro, als dit smartphoneabonnement wordt ondertekend kost dit 970 euro per jaar. Bij een telecomabonnement kost een vergelijkbaar telefoonabonnement 30 euro, wanneer je de Samsung smartphone los zou aanschaffen met een abonnement is een abonnement kost dat in totaal 910 euro. Een normaal contract met een smartphone is dan ook super voor de klant die per direct een smartphone nodig heeft en geen 769 euro wil sparen om het apparaat los te aankopen, daar waar een Sim Only abonnement is een contract in vele gevallen voordeliger is. zonder simlock|simlock vrije telefoon} benodigd. Dat houdt in dat niet alle mobiele telefoons geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude telefoon liggen, die bij een oud contract gebruikt is? Alleen de telecomaanbieder waarbij de mobiele telefoon oorspronkelijk is gekocht, mag de simlock van de smartphone afhalen. In de praktijk betekent dat vaak dat de afnemer nog een tijd bij de oude provider moet blijven, of zelf een nieuwe toestel moet kopen.

Kies het juiste Sim Only contract

Welk Sim Only abonnement het betere bij jou past hangt af van verschillende dingen. Zo is het van belang om vooraf te bekijken hoeveel MB’s je op dit moment gebruikt en hoeveel je denkt te gaan blijven gebruiken. Hoe meestal bel je met je toestel? Vind je het van betekenis dat je razend efficiënt internet hebt? Of maak je de facto alleen gebruik van internet via een wifi verbinding? Dit soort vragen bepalen het type internet en mobiel bellen abonnement dat je benodigd en de jaarlijkse kosten van je abonnement die daarbij komen kijken.|

Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

Als je nu hebt bedacht hoeveel belminuten en MB’s je gebruiken wilt, wordt het tijd om de termijn van het contract te kiezen. Bij de meeste providers kun je kiezen tussen een periode van 12 of 24 maanden. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je benodigd, wordt het tijd om de contractduur te kiezen. Er zijn tegenwoordig echter tevens aanbieders die een Sim Only contract met een duur van het abonnement van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse onkosten omlaag gaan als je een overeenkomst voor een langere periode afsluit. Een Sim Only abonnement van een maand kan leuk zijn als je een aanbieders eens wilt testen, maar als je er langer klant blijft betaal je elke maand veel meer dan wanneer je een abonnement van 24 maanden afsluit.}

Wat is het verschil tussen een contract en Sim Only?

Bij een Sim Onlycontract neemt de koper geentelefoon af, maar alleen een simkaart. Op de kaart staanalleen de abonnementsgegevens en het telefoonnummer. Deklant van het internet en mobielbellen abonnement, moet zelf een telefoon regelen.

Bij een toestel met abonnement, geldteen maandelijkse prijs, waarbij de toestel, belminuten, sms’jes en dataverkeerbij de kostprijs zijn inbegrepen.

Kies een goedkoop Sim Only abonnement

Op het moment iseen Sim Only zo’n beetje depopulairste abonnementsvorm voor een mobiele telefoon.Dat komt onder andere doordat een Sim Only veel goedkoperis dan een gewoon abonnement. Bij een Sim Only contract ontvang je slechtseen simkaart en geen mobieletelefoon. Dat is dus wat een Sim Only is.

Omdat je blijft bellen met je bestaande mobiele telefoon , bespaar je veel onnodige kosten. De prijs die je normaliter voor je ‘kosteloos mobiele telefoon ’ betaalt, valt weg bij een Sim Only en aldus houd je aanzienlijk lagere maandelijkse abonnementskosten over.

Overstappen, of juist verlengen? En hoe zit dat met nummerbehoud?

Als je bestaande abonnement (bijna)is afgelopen, kun je doen wat jewilt. Je kunt overstappen naar een anderetelecomprovider, of juist verlengen bijje huidige telecomaanbieder. Zorg er welvoor dat je je abonnement actief verlengt, en daarmee eennieuw contract afsluit. Want ook bij je eigentelecomprovider kan stilzwijgendverlengen erg duur uitvallen. Zo kan het voorkomen dat na afloopvan je contract een bepaald actietarief komt te vervallen,waarmee je opeens meer gaat betalen. Door zelf je Sim Only te verlengen, ga je een nieuwcontract aan met in de regelook nieuwe betere tarieven.

Stap je over vantelecomaanbieder, dan wil jezeker wel je bestaande telefoonnummer behouden. Die mogelijkheid is wettelijk geregeld, endientengevolge kun je bij alleaanbieders voor niks gebruikmaken van nummerbehoud. Je nieuwetelecomaanbieder zal dithelemaal voor je regelen. Zij zeggen je huidigeovereenkomst op en laten je weten op welk moment je nummertochook naar hen over gaat. Hetenige waar jij op hoeft te letten is dat je het nummerbehoud maximaal 2 maanden voor het einde van je huidige contractaanvraagt.

Ik heb nog geen Mobiel abonnement of wil een extra mobiel abonnement. Watzijn de mogelijkheden?

Heb je nog een goed werkende smartphonewaar je tevreden over bent, of ben je van plan een losse mobieltje aan te schaffen, dan is hetinteressant om een los SIM-only contractaf te sluiten. Let er wel op dat je een contract neemt dat pastbij je verbruik.

De meeste providers bieden SIM-onlyabonnementen aan waarbij de inhoud van de service(hoeveelheiddata, minuten en sms’jes per maand) veelal identiekis aan de inhoud van abonnementen waarbij subiet een nieuwe mobieltje wordtgeleverd. Bijvoorbeeld Vodafone en Tele2.

En er zijn providers die zich 100%gespecialiseerd hebben in het aanbieden van SIM-only abonnementen. Onderandere Simyo of Simpel. De prijzen bij dit soort partijen zijn normaal gesproken laag.

Aanschaf van een SIM-only contract heeft meerdere voordelen ten opzichte van deaanschaf van een contract inclusief mobieltje.

  • Je kunt aanzienlijkgeld besparen op de kosten.
  • Kies voor een korte contractduur, dankun je eenvoudig overstappen als eenandere partij een goedkoper contract aanbiedt.

    Goedkoopste Sim Only abonnementen met onbeperkt internet

    Ben je in de markt bent naar een Sim Only? Vindt hier devoordeligste Sim Only abonnementen met onbeperkt internet door deaanbieders te vergelijken. Volg onze stappen omsimpel en efficiënt het goedkoopste Sim Only contract tevinden en om het Sim Onlyabonnement hierna af te sluiten. Om hetvoordeligste Sim Only onbeperkt internet contract af tesluiten moet je eerst inzichtelijk hebben hoeveel jemaandelijks verbruikt aan belminuten, sms’jes en aandata. Op het internet kun je easy je verbruik berekenenvoor bijvoorbeeld de data, maar je kunt tevens opje laatste factuur zien hoeveel je elke maand verbruiktbij je huidige mobieltje abonnement. Opwelk moment je het verbruik inzichtelijk hebt kun je op zoek gaan naar hetvoordeligste Sim Only onbeperkt internet abonnement. Door in onzevergelijkingstool je verbruik te selecteren vindt jeeenvoudig het Sim Onlyabonnement dat bij jou past. Heb je hetvoordeligste contractgevonden dan kun je de Sim Onlyaanbieding selecteren en vervolgens kun je het Sim Only contractaan gaan bij deprovider.

Scroll to top