Gas En Licht

Vergelijk Stroom Gas Leveranciers

De energievergelijker berekent de goedkoopste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor stroom en gas apart en kan op deze manier het voordeligste overeenkomst aanbieden. De kostprijs voor elektriciteit wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, kosten voor levering, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u exact uw verwachte jaarkosten en prijzen per kWh terugvinden. De kosten voor gas worden gevormd door de gaskosten, belastingen, kosten voor levering, vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u exact de kosten per jaar berekenen en de lasten per kWh licht of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé manier om demeest voordeligeenergieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninggeld besparen!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s besparen
  • Overstappen is vollediggratis
  • Zelf je ideale energiecontractkiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken en overstappen kan ogenblikkelijk op deze website. Zodra wij je gegevens hebbenbekomen, sturen we dit door naar debetreffende energieleverancier. Ook zeggen wij, indien datnodig is, het energiecontract bij je huidige leverancier op. Jehebt te allen tijde 14 dagenwettelijke bedenktijd en lopende het overstapproces blijfje algemeenaangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat jeoverstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Hoe werkt overstappen?

Heb je de energievergelijker gebruikt en ben je klaar voor de overstap? Na het bericht van je nieuwe leverancier heb je veertien dagen bedenktijd. Daarna zegt je nieuwe leverancier de overeenkomst bij de vorige aanbieder op en ben je definitief overgestapt. Bij verhuizing moet je je oude contract wél zelf opzeggen.

Energieprijzen vergelijken

Energiemaatschappijen wijzigen hun variabeleprijzen elk halfjaar. Op 1 januari en op 1 juli. Zowel degaskosten als de elektriciteitsprijs. De energieprijzenzijn afhankelijk van verscheidene invloeden op deenergiemarkt. Zoals onder meer de olieprijs. Maak jehier niet druk om. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkeling van deenergieprijzen. Je kunt op onze website alleenergieprijzen vergelijken.

Stap over naar de meest voordelige energieleverancier

Gebruik onze energievergelijker om demeest goedkopeenergieleverancier te vinden. Filter op energiesoort of overeenkomstof zelfs alleen op energie in plaats van energie en gas. Het is allemaal eenoptie wanneer u begint met energievergelijken. U kunt zo efficiënt mogelijk zijn waar het de energieprijzen aangaat maar tevens op hetfeit of het energiebedrijf u duurzame stroom kan leveren. Het filterenscheelt u een hoop zoekwerk waarmee het energievergelijken een stuk makkelijker wordt. Er zijn consumenten dieliever gaan voor een variabel tarief en niet willen vastzitten aan eenlangdurig energiecontract. De andere consument prefereert alledaagsgrijze stroom zonder poespas.

Hoe werkt de energievergelijker

Vul uw postcode en uw verbruik in. De energievergelijkerlaat u gauw zien welke energiebedrijven erallemaal in uw regio energie verkopen, voor welke prijsen welke momenteel de meestgoedkope is. Met behulp van de filteropties kunt u de energievergelijkerverfijnen naar uw eigen wensen. Bekijk linearecta welk energiecontract het beterepast bij uw persoonlijke situatie en voorkeuren. Omdat veelleveranciers met elkaar concurreren profiteert u van exclusieve actie enaanbiedingen waardoor u veel meer kan geldoverhouden. Huishoudens met een verbruik van 3500 kWh en 1800 m3geld besparen gemiddeld 450 euro. Tel uituw winst! energie bestaan uit de kosten per eenheid, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. Detarieven voor energie schelenenorm per leverancier en tevens uwwoonplaats kan effect hebben op demaandprijs. Jarenlang bijeenzelfde leverancierblijven is niet voordelig, daardoor is het interessant om regelmatig uw kosten te vergelijken metandere

Waarom vergelijken?

Door hetvergelijken van gas en stroom, ook wel energie, kunt u snel jaarlijks veel geld besparen. Via hier kunt u energiebedrijvenvergelijken op basis van bijvoorbeeld kosten, klasseen reviews van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt ubinnen enkele momenten devoordeligste leverancier. Hierdoorbespaart u simpelweg honderden euro’s op uw energierekening. Probeer het ook en vergelijksnel tot wel 4energiecontracten op basis van welkomstkortingen, tarieven en andere eigenschappen.

  • Kost bijna geen tijd.
  • Overstappen is simpel.
  • Het voordeel is al efficiënt enkele 100-en euro’s

Overstappen is gratis en zomaar geregeld. Zo kunt u simpelweg en snelflink besparen op uw gas- enstroomrekening. Uw opbrengst kanzelfs oplopen tot 450 euro! U hoeft uw lopende energiecontractniet zelf op te zeggen, dat doet de gekozen energieleverancier vooru. En met twee weken wettelijke bedenktijd zit unergens aan vast.

Wat zijn normale energietarieven?

Door over te stappen van gas enlicht kunt u flink geldoverhouden, dat is wel duidelijk. Maar om watvoor bedrag gaat dit nu ongeveer? Nou dat zal uverrassen! In het afgelopen jaar bespaarden overstappers tot wel €300,00 doorover te stappen. {De grootste reden om over te stappen was dan tevensmaandpremie en de ervaringen van familie. Uit recent onderzoekblijkt tevens dat meer dan 90% van alle overstappers tevreden is over het proces.inderdaad hoeft u nietste regelen, enkel de aanmelding.} Vandaag de dag regelen gas- en stroomleveranciersnamelijk de overstap onderling. Waardoor u enkel nog de meterstanden door hoeft te geven. Dus waar wacht u nog op? Zoals bij vergelijk stroom gas leveranciers.

Scroll to top