sim only vodafone

Vergelijk Sim Only Aanbiedingen

Ben je op zoek naar een Sim Only-contract dat goed bij jou past? Bel gemakkelijk helpt je makkelijk te vinden wat je zoekt. Je kunt hier alle abonnementen in de vorm van een Sim Only vergelijken en zo maak je altijd de juiste keuze. Bij Bel eenvoudig vind je de slimste Sim Only-aanbiedingen van alle grote providers als T-Mobile en Youfone. Het maakt niet uit of je het goedkoopste Sim Only-contract zoekt of een Sim Only-deal met een grote databundel en veel belminuten: je zit hier goed!

Wat is Sim Only?

Telefoons die in combinatie met een contract zijn gekocht, zijn in de regel niet simlockvrij. Deze kun je simlockvrij laten maken om tenslotte gebruik te kunnen maken van een simkaart van een andere aanbieder; dit kun je doen via jouw huidige provider of bij een telecomwinkeltje in jouw woonplaats.

Sim Only verlengen

Omdat het om een Sim Only met nummerbehoud gaat, blijf je gebruikmaken van dezelfde simkaart. Dit betekent dus tevens dat je jouw eigen telefoonnummer behoudt. Op het moment dat je een Sim Only abonnement hebt en je deze niet verlengt of opzegt, dan loopt het contract stilzwijgend door. In enkele gevallen verlies je dan ook de maandelijkse korting die, meestal, alleen voor de eerste contractperiode geldt.

Suggesties en informatie over het vergelijken van een Sim Only abonnement

Een Sim Only abonnement is niet te allen tijde heel duur! Al zeker als je al in het bezit bent van een goedwerkende mobiele telefoon . Voor personen die kunnen overstappen naar een nieuw contract zonder smartphone en niet meteen de behoefte hebben om een nieuwe luxe telefoon te kopen is er de zogeheten “Sim Only”. Een internet en mobiel bellen abonnement is een telefoniecontract waarbij je alleen een simkaart ontvangt en dus zelf een telefoon in huis moet hebben. Het voordeel hiervan is dat de vaste lasten die je per jaar betaalt redelijk niet zo hoog worden dan bij zonder een Sim Only abonnement. Zo is het bij een Sim Only heel standaard dat je een internet en mobiel bellen abonnement koopt voor €10,- tot €20,- per maand, terwijl de meeste toestellen met een abonnement pas starten bij 26 euro. Je bespaart al gauw veel geld op de kosten van je abonnement. zonder simlock|simlock vrije telefoon} benodigd. Dat houdt in dat niet alle mobiele telefoons geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude mobiele telefoon liggen, die bij een oud overeenkomst verkregen is? Alleen de provider waarbij de mobieltje oorspronkelijk is gebruikt, mag de simlock van de smartphone verwijderen. In de praktijk betekent dat over het algemeen dat de klant nog een tijd bij de oude provider moet blijven, of zelf een nieuwe mobieltje moet kopen.

Kies het juiste Sim Only contract

Welk telefonie abonnement het voordeligste bij jou past hangt af van diverse onderwerpen. Zo is het van belang om vooraf te bekijken hoeveel MB’s je op dit moment nuttigt en hoeveel je denkt te gaan blijven gebruiken. Hoe meestal bel je met je toestel? Vind je het cruciaal dat je razend in enkele stappen internet hebt? Of maak je inderdaad alleen gebruik van internet via een wifi verbinding? Dit soort vragen bepalen het type Sim Only abonnement dat je benodigd en de periodieke kosten van je abonnement die daarbij komen kijken.|

Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

Als je nu hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je bestellen wilt, wordt het tijd om de contracttermijn te kiezen. Bij de meeste mobiele telefonie bedrijven kun je kiezen tussen een periode van 12 of 24 maanden. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je benodigd, wordt het tijd om de contractduur te kiezen. Er zijn Vandaag de dag echter tevens mobiel bellen bedrijven die een Sim Only contract met een contractduur van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse onkosten omlaag gaan als je een overeenkomst voor een langere periode afsluit. Een internet en mobiel bellen abonnement van een maand kan leuk zijn als je een telecom bedrijven eens wilt testen, maar als je er langer consument blijft betaal je elke maand veel meer dan op welk moment je een telecomabonnement van 24 maanden afsluit.}

Wat gebeurt er als ik buiten de bundel bel?

enkele providers bieden bellen, sms’en en internetten als bundel aan. Wie buiten de bundel belt, sms’t of internet, moet vaak bijbetalen. Extra kennis over tarieven, is vaak te vinden op de website van de Sim Only providers.

Waarom betaal ik de eerste maand meer?

Voor het aan gaan van een nieuw abonnement, maakt de telecomaanbieder kosten. De meeste aanbieders brengen die onkosten bij de nieuwe abonnee in rekening. Enkele aanbieders verrekenen die onkosten met de eerste maand, andere personen laten de aansluitkosten apart betalen.

Waarom een Sim Only abonnement?

Zoals gezegd bel je met een Sim Only aanbieding veel goedkoper dan met een normaal abonnement. Bovendien hoef je nergens aan vast te zitten, want er zijn diverse providers met maandelijks opzegbare abonnementen. Naast de lage kosten en de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt, kun je ook nog lekker met je vertrouwde apparaat blijven bellen.

Micro-SIM? Nano-SIM? Welk type SIM-kaart gaat er in mijn mobiele telefoon ?

Er bestaan verscheidene formaten SIM-kaarten. De eerste mobieltjes hadden een SIM-kaart van het formaat van een creditcard 85 x 54 mm), de Full-size SIM danwel de gangbare SIM.

De Full-size SIM werd opgevolgd door de Mini-SIM met een formaat van 25 x 15 mm. Deze vind je met name terug in oudere smartphones.

Na de Mini-SIM kwam de Micro-SIM (15 x 12 mm). Nog kleiner als gevolg van de steeds kleiner wordende mobieltjes. Eind 2012 werd er voor het eerst gebruik gemaakt van een Nano-SIM kaart (Apple iPhone 5). Deze heeft een omvang van 12,3 x 8,8 mm.

Niet alle Sim-kaarten passen in alle smartphones. Micro-SIM kaarten passen normaal gesproken wel in oudere mobieltjes, terwijl nieuwe typen het meest gebruik maken van Nano-SIM kaarten. Het in gebruik nemen van een nieuwe smartphone met een ander formaat simkaart leverde daardoor veel administratieve rompslomp op en gedoe met onder meer kaarthoudertjes en het zelf op maat knippen van te grote simkaarten. Gelukkig bieden de providers tegenwoordig zelf de oplossing. Je kunt een (gratis) kaartwissel inclusief nummerbehoud aanvragen. Dan krijg je een nieuwe simkaart waar alle drie algemene formaten inzitten, je kunt het formaat dat je nodig hebt er uit drukken.

Goedkoopste Sim Only abonnementen met onbeperkt internet

Ben je in de markt bent naar een Sim Only? Vindt hier de meest voordelige Sim Only abonnementen met onbeperkt internet door de aanbieders te vergelijken. Volg onze stappen om simpel en in enkele stappen het meest goedkope Sim Only abonnement te vinden en om het Sim Only contract vervolgens af te sluiten. Om het goedkoopste Sim Only onbeperkt internet contract te kiezen moet je eerst inzichtelijk hebben hoeveel je elke maand verbruikt aan belminuten, sms’jes en aan data. Op het internet kun je easy je verbruik berekenen voor bijvoorbeeld de data, maar je kunt tevens op je laatste factuur zien hoeveel je elke maand verbruikt bij je huidige mobieltje abonnement. Wanneer je het verbruik inzichtelijk hebt kun je op zoek gaan naar het goedkoopste Sim Only onbeperkt internet abonnement. Door in onze vergelijkingstool je verbruik te selecteren vindt je eenvoudig het Sim Only contract dat bij jou past. Heb je het goedkoopste contract gevonden dan kun je de Sim Only aanbieding selecteren en hierna kun je het Sim Only contract vinden bij de telecomaanbieder.