Prijzen Elektriciteit En Gas Vergelijken

Vergelijk Leveranciers Energie

De energievergelijker berekent de beste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor licht en gas apart en kan op deze manier het beste overeenkomst weergeven. De kosten voor elektriciteit wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, kosten voor levering, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u exact uw geschatte kosten per jaar en kosten per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden samengesteld door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u precies de jaarkosten berekenen en de lasten per kilowattuur stroom of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om demeest goedkopeenergiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninggeld overhouden!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s geldoverhouden
  • Overstappen is compleetgratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomstkiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken en overstappen kan stantepede op deze website. Zodra wij je gegevens hebbenverwerven, sturen we dit door naar debetreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, mits datnodig is, het energiecontract bij je huidige leverancier op. Jehebt immer twee wekenwettelijke bedenktijd en tijdens het overstapproces blijfje simpelaangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat jeoverstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Hoe werkt overstappen?

Heb je de energievergelijker gebruikt en ben je klaar voor de overstap? Na het bericht van je nieuwe leverancier heb je 2 weken bedenktijd. Daarna zegt je nieuwe leverancier het contract bij de oude leverancier op en ben je definitief overgestapt. Bij verhuizing moet je jouw oude contract wél zelf beëindigen.

Energieprijzen vergelijken

Energiemaatschappijen wijzigen hun variabeletarieven elk halfjaar. Op 1 januari en op 1 juli. Zowel degasprijs als de elektriciteitsprijs. De energieprijzenzijn afhankelijk van diverse invloeden op deenergiemarkt. Zoals onder andere de olieprijs. Maak jehier niet druk om. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkeling van deenergieprijzen. Je kunt bij ons alleenergieprijzen vergelijken.

De meest goedkopeenergiemaatschappij kiezen

De meest voordelige energieleverancier staat te allen tijdebovenaan, u kan desgewenst ook de prijzen op andere vergelijkingssitesraadplegen. Zo weet u zeker dat u de meest goedkope energieleverancier zal vinden. U kuntverschillende goedkope energieleveranciersvoorbij zien komen op het scherm. De één biedt een cashback energie vanbijvoorbeeld 120 euro maar de ander kan weer €250 bieden.Dat is het leuke van energie vergelijken u ziet aanstonds de besparing op het scherm.uitgaven aan gas en licht bestaan uit de kosten per eenheid, energiebelastingen, btw en vastrechtkosten. Deenergietarieven veranderenontzettend per leverancier en tevens uwlocatie kan effect hebben op deprijs. Enkele jaren bijdezelfde leverancierblijven is niet voordelig, daardoor is het belangrijk om regelmatig uw maandlasten te vergelijken metandere aanbieders. Via deze websitevergelijkt u simpel de prijzen van meerdan 15 leveranciers.

Vaste of variabele energietarieven kiezen?

Wanneer u energietarieven gaat vergelijken dan kunt u kiezen voor een termijncontract met vaste of met variabele energietarieven. Vaste kosten voor energie zet u vast voor een langere periode, onder meer één of drie jaar. Variabele kosten voor energie kunnen elke 31 dagen, per drie maanden of per half jaar wijzigen. Zo profiteert u dus van prijsschommelingen maar kunt u ook meer betalen wanneer de energieprijzen stijgen. Zoals bij vergelijk leveranciers energie.

Scroll to top