Welke Energie Vergelijkingssite

Vergelijk Gas En Stroom Leveranciers

De energievergelijker berekent de goedkoopste kostprijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor elektriciteit en gas apart en kan op deze wijze het voordeligste contract aanbieden. De premie voor elektriciteit wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, kosten voor levering, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u exact uw geschatte kosten per jaar en kosten per kWh terugvinden. De gaskosten worden samengesteld door de gaskosten, belastingen, kosten voor levering, kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze wijze kunt u precies de jaarkosten terugvinden en de kosten per kWh stroom of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de meest goedkope energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening uitsparen!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s geld besparen
  • Overstappen is helemaal gratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomst kiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken en overstappen kan subiet op deze website. Zodra wij je gegevens hebben verwerven, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, indien dat nodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Je hebt immer 14 dagen wettelijke bedenktijd en gedurende het overstapproces blijf je gewoon aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

100% onafhankelijk energieprijzen vergelijken

Energieprijzen in onze energievergelijker zijn immer actueel en komen 100% onafhankelijk tot stand. Leveranciers hebben geen ogenblikkelijk of in spoorslags belang in ons. Voor ons maakt het niet uit of je overstapt naar leverancier A of B. Wij verkrijgen van elke leverancier een uitbetaling van gelijke hoogte na een overstap.

Welkomstbonus en

Veel energiebedrijven bieden een welkomstkorting aan. Deze korting is al verwerkt in de energieprijzen in de energievergelijker. Je krijgt de welkomstbonus meestal aan het eind van je energieovereenkomst uitgekeerd. Als je voor een éénjarig contract gaat en elk 12 maanden energie vergelijkt en overstapt, kun je elk 12 maanden opnieuw gebruikmaken van een welkomstbonus. Die welkomstbonus ligt vaak tussen de € 100,- en 300,-. Ontvang je die elk jaar, dan bespaar je heel wat euro’s.

De meest voordelige energieleverancier kiezen

De meest voordelige energieleverancier staat altijd bovenaan, u kan desgewenst ook de prijzen op andere vergelijkingssites raadplegen. Zo weet u zeker dat u de voordeligste energieleverancier zal vinden. U kunt verscheidene goedkope energiemaatschappijen voorbij zien komen op het scherm. De een biedt een cashback energie van onder andere 120 euro maar de ander kan weer €250 bieden. Dat is het leuke van energie vergelijken u ziet stante pede de besparing op het scherm.

Energiemaatschappijen vergelijken op kwaliteit

Klik op de naam van de energiemaatschappij voor meer kennis en om de gemiddelde beoordeling te bekijken. U kunt derhalve alle energieleveranciers vergelijken op kwaliteit. Uw ervaringen zijn belangrijk. Heeft u ervaringen met een zekere energieleverancier? Deel deze dan op de daarvoor bestemde pagina zodat andere mensen met behulp van uw review energieaanbieders vergelijken. gas en elektriciteit bestaan uit de kosten voor verbruik, belasting op energie, btw en netwerkkosten. De tarieven voor energie schelen enorm per leverancier en ook uw locatie kan effect hebben op de maandprijs. Enkele jaren bij eenzelfde leverancier klant blijven is niet kostenbesparend, om die reden is het important om met regelmaat uw tarieven te vergelijken met andere aanbieders. Via hier vergelijkt u simpel de kosten van meer dan 15 gas- en stroomleveranciers.

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals wel eens eerder vermeld kunnen de kosten voor energie per gas- en stroomleveranciers flink verschillen, ook moet u ook rekening houden met de vaste tarieven die de gas- en stroomleveranciers in rekening brengt. De zogenoemde vastrechtkosten, tevens wel administratieve kosten. Het is meestal een optie dat een contract bijvoorbeeld goedkoper lijkt door de goedkopere energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog minder voordelig uit bent. Daarom kunt u met behulp van deze website simpel de all-in prijzen berekenen en vergelijken.

Bij het vergelijken van gas en stroom leveranciers kunt u onder andere rekening houden met de volgende eigenschappen;

  1. Kosten voor energie – Hierbij kunt u rekening houden met de stroomkosten per Kilowattuur en de gaskosten per kubieke meter. Het is tevens belangrijk om te bekijken of het een vast of variabel tarief is. Bij een vaste prijs betaalt u de volledige contractperiode hetzelfde tarief, een variabel tarief kan elke maand anders zijn.
  2. Speciale acties – De energiemarkt is erg concurrerend, om die reden gebruiken bijna alle gas- en stroomleverancier kortingsacties om consumenten te vinden. Profiteer van deze kortingsacties en scoor een gratis tablet, een lager tarief voor energie of een ander presentje!
  3. De contractduur – Energiecontracten lopen normaal gesproken één, drie of 5 jaar, al zijn er tegenwoordig tevens contracten voor 2 of 4 jaar. U kunt tevens gaan voor een flexibel energiecontract, deze is elke maand op te zeggen!

Check tevens wat overige consumenten over een energieleverancier vertellen! Op onze website kunt u een beoordelingen lezen over uw gas- en stroomleverancier. Zoals bij vergelijk gas en stroom leveranciers.