sim only vergelijken

Vergelijk Abonnement Sim Only

Vind u het lastig kiezen?Wij assisteren u daarmee. Met Sim Only vergelijken van onze site vergelijkt u degoedkoopste abonnementen. Ustelt zelf het abonnement samen en u kiest zelf detelecomaanbieder. De voordeligste Sim Only abonnementen bij debetere aanbieders enslimme service.

Sim Only vergelijken: voor wie?

Een Sim Onlyabonnement is ideaal voor de volgende 2 situaties:

  1. U heeft nog een (simlock vrije)smartphone
  2. U koopt een lossemobiel

Vergelijk Sim Only,kies zelf wat je nodig hebt en kies zelf hoeveel je elkemaand kwijt wilt zijn. Een Sim Only contract vinden iseenvoudig. In de meeste gevallen zorgt nieuweprovider voor nummerbehoud en uw nieuwe simkaart wordtgewoonthuisgestuurd.

Let op! Als u overstapt van een anderetelecomaanbieder, kan het zijn dat uwtoestel niet simlock-vrij is. Controleer of uwsmartphone simlock vrij is voorafgaand ueen Sim Only abonnementbestelt of lopende het SimOnly vergelijken. Neem contact op met uw huidigetelecomprovider als u uwtoestel simlock vrij wilt laten maken.

De diverse Sim Only abonnementen

Sim Onlyabonnementen verschillen qua databundel, belminuten en maandelijkse kosten. Zokun je voor een nihil bedrag een Sim Only kopen met redelijk weinig internet,belminuten en sms’jes. Je kan er echter tevens voor kiezen om onbeperktdata, belminuten en sms’jes af te nemen.

Als je niet kiest voor SimOnly, maar voor een abonnement met smartphone, is hetmeestal lastig in te schatten welk contractje moet kiezen. Bij Sim Only is diteen kleiner probleem omdat je jouw contract maandelijks kan ophogen en verlagen (verschilt per provider). Mocht jetwijfelen, moet je dus goed opletten dat het ophogen én verlagen van je contracteen mogelijkheid is bij jouwtelecomaanbieder. Je kan dan het goedkoperemet een lage bundel beginnen en deze, als het nodig is, ophogen.

Simlockvrije telefoon

Daarnaast is een algemene mobiele telefoon zonder simlock|simlock vrije iPhone} benodigd. Dat houdt in dat niet alle mobiele telefoons geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude smartphone liggen, die bij een oud overeenkomst gebruikt is? Alleen de telecomaanbieder waarbij het smartphone oorspronkelijk is gekocht, mag de simlock van het mobiele telefoon afhalen. In de praktijk betekent dat meestal dat de koper nog een tijd bij de oude aanbieder moet blijven, of zelf een nieuwe telefoon moet kopen.

Kies het juiste Sim Only abonnement

Pak je rekeningen er eens bij en ga na hoeveel MB’s je hebt gebruikt. Zat je steeds buiten je bundel? Dan prijzen we aan om bij je nieuwe abonnement een grotere internetbundel te kopen. Bleef je keurig binnen je bundel? Blijf dan bij de hoeveelheid wat je hebt of ga zelfs iets omlaag. Veel providers bieden trouwens de kans om gedurende je telefoniecontract omhoog en omlaag te gaan in je bundel.|

Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

Als je eenmaal hebt besloten hoeveel belminuten en MB’s je bestellen wilt, wordt het tijd om de duur van het contract te kiezen. Bij de meeste Sim Only aanbieders kun je kiezen tussen een periode van 1 of twee jaar. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de duur van het contract te kiezen. Er zijn tegenwoordig echter tevens mobiele telefonie bedrijven die een Sim Only contract met een contractduur van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse onkosten omlaag gaan als je een contract voor een langere periode afsluit. Een Sim Only abonnement van een maand kan leuk zijn als je een aanbieders eens wilt testen, maar als je er langer consument blijft betaal je elke maand veel meer dan op welk moment je een telecomabonnement van 24 maanden afsluit.}

Wat gebeurt er als ik buiten de bundel bel?

enkeleaanbieders biedenbellen, sms’en en internetten als bundel aan. Wie buiten de bundel belt, sms’tof internet, moet in de regel bijbetalen.Extra informatie over tarieven, is over hetalgemeen te vinden op de website van detelecom bedrijven.

Waarom betaal ik de eerste maand meer?

Voor het vinden van een nieuwabonnement, maakt de telecomaanbiederkosten. De meeste aanbieders brengen die onkosten bij denieuwe abonnee in rekening. Een aantalaanbieders verrekenen die onkosten met de eerstemaand, andere personen laten de aansluitkostenapart betalen.

Waarom een Sim Only abonnement?

Zoals gezegd bel je met een Sim Only aanbieding veel voordeliger dan met eennormaal abonnement. Bovendien hoef je nergens aan vast te zitten, want er zijnverschillende providers metmaandelijks opzegbare abonnementen. Naast de lagekosten en de vrijheid om te gaan en staan waar jewilt, kun je tevens nog lekker met je vertrouwde toestelblijven bellen.

Voor wie is Sim Only geschikt?

Sim Only aanbiedingenzijn geschikt voor iedereen die voordeliger wil bellenen nog een prima apparaat heeft, of het geen probleem vind om los eentoestel aan te schaffen. in veelgevallen is het voordeliger om eenlos mobieltje aan te schaffeni.c.m. een Sim Only abonnement, dandat je een ‘gratis’ apparaat metabonnement bestelt. Of je nu behoefte hebt aan onbeperkt bellenen internet, of slechts af en toe je toestel gebruikt, eris voor een ieder een passend contract te vinden. Op hetmoment zien wij verder tevens datvoornamelijk de goedkope Sim Onlyabonnementen een populair alternatief voor zijn voor prepaid simkaartgebruikers.

Pluspunten Sim Only internet

Een Sim Onlycontract boven een smartphone plusabonnement verkiezen zal betekenen dat je maandelijks bespaart op je mobiele telefoonkosten. Bij je huidige providerzul je tevens nog eens meer korting krijgen op welk moment jekiest voor het verlengen van je mobieltje abonnement.Het verlengen van je smartphoneabonnement bij je huidigeaanbieder betekent nietsmeer dan dat je een nieuw contract aangaat voor een bepaaldeperiode. Doordat je kiest voor het verlengen van je contract zalde provider je belonen met extragewin op je Sim Onlyabonnement. Je moet zelf actie ondernemen om te verlengen, want laat je hetsmartphoneabonnement stilzwijgend doorlopen dan ontvangje geen extra korting.

Scroll to top