gas en licht vergelijken

Tarieven Gas En Stroom

De energievergelijker berekent de voordeligste kostprijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor elektriciteit en gas apart en kan op deze manier het voordeligste overeenkomst weergeven. De kostprijs voor elektriciteit wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze manier kunt u exact uw geschatte kosten per jaar en kosten per kWh terugvinden. De kosten voor gas worden vastgesteld door de gaskosten, belastingen, kosten voor levering, kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze wijze kunt u exact de kosten per jaar herleiden en de kosten per kWh stroom of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé wijze om devoordeligsteenergieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninggeld overhouden!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s geldoverhouden
  • Overstappen is helemaalgratis
  • Zelf je ideale energiecontractkiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken en overstappen kan onmiddellijk op deze website. Zodra wij je gegevens hebbenverwerven, sturen we dit door naar debetreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, als datnodig is, het energiecontract bij je huidige leverancier op. Jehebt te allen tijde twee wekenwettelijke bedenktijd en lopende het overstapproces blijfje gewoonaangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat jeoverstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Energie vergelijken: waar moet je op letten?

Op onze website zetten we alleenergiecontracten overzichtelijk voor je op een rij, gesorteerd openergieprijzen die je per 12 maandenbetaalt. We raden je aan om met name naareenjarige contracten te kijken met vaste tarieven. Waarom?Omdat je daarmee vaker van lagere tarieven én een aantrekkelijkewelkomstkorting kunt profiteren.

Opzegvergoeding energiecontract

Wil je van energie overstappen? Hou daarbij teallen tijde rekening met de einddatum van je huidige energiecontract. Als jevóór het eind van je contract overstapt, moet je eenopzegvergoeding betalen. Tevens ben je dan de eventuelewelkomstkorting kwijt. Als je een deel van de welkomstbonusal ontvangen hebt, kan het zelfs zo zijn dat jedeze moet terugbetalen. Loopt je energieovereenkomst binnen 2maanden af? Dan kun je overstappen. Het nieuwe energiecontractgaat dan in op het moment dat je huidige contract afloopt.

Stap over naar de meestgoedkope energieleverancier

Gebruik onze energievergelijker om demeest goedkopeenergiemaatschappij te vinden. Filter op energiesoort of overeenkomstof zelfs alleen op energie in plaats van energie en gas. Het is allemaal eenoptie wanneer u begint met energievergelijken. U kunt zo efficiënt een optie zijn waar het de energieprijzen aangaat maar tevens op hetfeit of het energiebedrijf u groene stroom kan leveren. Het filterenscheelt u een hoop zoekwerk waardoor het energievergelijken een stuk makkelijker wordt. Er zijn Nederlanders dieliever gaan voor een variabel tarief en niet willen vastzitten aan eenlangdurig energiecontract. De andere consument prefereert gangbaargrijze stroom zonder poespas.

Jaarlijks overstappen naar degoedkoopste energieleverancier

Stel u zit al jaren bij dezelfde energieleverancier, danbent u dus al tien keer of minstens vijf keer demeest goedkope energie aanbiedingmisgelopen. volledig niet nodig want verandering van spijsdoet eten, en veranderen naar de meestvoordelige energieleverancier doetgeld besparen. Gelduitsparen op uw per slot vanrekening al dure energiekosten dus. Het energieverbruik is vanbelang bij het maken van eengoede energievergelijking. Op die manier kun je tot op de centnauwkeurig berekenen hoeveel u kwijt bent. Zorg dus eerst dat u uw exacteverbruik weet. Zonder de juiste gegevens maakt de energievergelijker eenschatting van de energieprijzen. En op die wijze weet u niet hoeveel unu echt moet betalen. energie bestaan uit de kosten per eenheid, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. Deenergietarieven schelenontzettend per leverancier en ook uwlocatie kan effect hebben op dekosten. Enkele jaren bijeenzelfde energieleverancierblijven is niet kostenbesparend, daarom is het belangrijk om regelmatig uw maandlasten te vergelijken metandere aanbieders. Via onze websitevergelijkt u eenvoudig de kostprijzen van meerdan 15 leveranciers.

Vaste energiekosten

Naast de kosten voorenergie bestaat de rekening voorenergie ook voor een deel uit vaste lasten, tevensdeze kunnen enorm oplopen. Per jaar betaalt u voor elektriciteit gemiddeld alsnel €275,00 vaste onkosten per 12 maanden en voor gas ooknog een 215,00. Voor licht heeft dit over het algemeen temaken met de teruggave energiebelasting en voor gas metde kosten voor de aansluiting van gas en de huur vande gasmeter. Zoals bij tarieven gas en stroom.

Scroll to top