Stroom Energie Vergelijken

Stroom Aanvragen

De energievergelijker berekent de laagste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor elektriciteit en gas apart en kan op deze manier het juiste overeenkomst aanbieden. De kostprijs voor licht wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, kosten voor levering, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze wijze kunt u precies uw verwachte kosten per jaar en prijzen per kWh terugvinden. De gaskosten worden vastgesteld door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud op te tellen en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u exact de de onkosten op jaarbasis herleiden en de kosten per kWh licht of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om devoordeligsteenergiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninguitsparen!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s besparen
  • Overstappen is helemaalgratis
  • Zelf je ideale energiecontractkiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen.Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruiken adres in te vullen. Bij ons kun je gedurende het energievergelijken niet alleen filteren op prijs, maar ook oponder meer beoordeling, duurzaamheid,looptijd en type contract. Je kunt duskiezen voor de goedkoopsteenergieleverancier, maar tevens voor de meest duurzame of deaanbieder met de goedkoperebeoordeling.

100% onafhankelijk energieprijzen vergelijken

Energieprijzen in onze energievergelijker zijnaltijd actueel en komen 100% onafhankelijk tot stand.Leveranciers hebben geen aanstonds of in spoorslags belang in ons. Voor ons maakt het niet uit of jeoverstapt naar leverancier A of B. Wij verkrijgenvan elke leverancier een uitbetaling van gelijke hoogtena een overstap.

Welkomstkorting en

Veel energieaanbieders bieden een welkomstbonus aan. Deze korting is al verwerkt in de energieprijzen in de energievergelijker. Je krijgt de welkomstbonus over het algemeen aan het eind van je energieovereenkomst uitgekeerd. Als je voor een 1-jarig contract gaat en elk kalenderjaar energie vergelijkt en overstapt, kun je elk 12 maanden opnieuw gebruikmaken van een welkomstkorting. Die welkomstbonus ligt meestal tussen de € 100,- en 300,-. Ontvang je die elk jaar, dan bespaar je heel wat euro’s.

Stap over naar de meest voordelige energieleverancier

Gebruik onze energievergelijker om degoedkoopsteenergiemaatschappij te vinden. Filter op energiesoort of overeenkomstof zelfs alleen op energie in plaats van energie en gas. Het is allemaal mogelijk op welk moment u begint met energievergelijken. U kunt zo secuur eenmogelijkheid zijn waar het de energieprijzen aangaat maar tevens op hetfeit of het energiebedrijf u duurzame stroom kan leveren. Het filterenscheelt u een hoop zoekwerk waardoor het energievergelijken een stuk makkelijker wordt. Er zijn Nederlanders dieliever gaan voor een variabel tarief en niet willen vastzitten aan eenlangdurig energiecontract. De andere consument prefereert doorsneegrijze stroom zonder poespas.

Dubbelcheck de energieprijzen met onze vergelijking

Dubbelcheck immer de energieprijzenmet onze energievergelijking zodat u zeker weet tevens echt demeest voordelige prijzen krijgt. Metde meest voordelige energieprijzenkunt u tot wel €600 per twaalf maandenbesparen. En deze hoge besparinggeldt dan met name voor de slapende consumenten. Dat zijn zij die nooit eerdereen energievergelijking hebben gedaan. Ze zijn al jaren bij de oude vertrouwdeleverancier en betalen dus nog een oud tarief die niet meer actueel is. Deenergieprijzen veranderen steeds. 2 keer per jaar kondigen de energieaanbiedersdan ook nieuwe tarieven aan. gas en elektriciteit bestaan uit de verbruikskosten, belasting openergie, btw en netwerkkosten. Detarieven voor energie veranderenflink per leverancier en ook uwvestigingsplaats kan effect hebben op deprijs. Enkele jaren bijeenzelfde gas- en stroomleverancierklant blijven is niet voordelig, om diereden is het interessant om regelmatig uw tarieven te vergelijken metandere aanbieders. Via onze websitevergelijkt u snel de prijzen van meerdan 15 energiemaatschappijen.

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals wel eens eerder vermeld kunnen dekostprijzen voor stroom en gas per verzekeringsmaatschappijenvan gaslichtflink verschillen, daarnaast moet u ook letten op de vaste tarieven die de gas- en stroomleveranciersin rekening brengt. De zogenoemdevastrechtkosten, tevens wel administratieve kosten. Het ismeestal mogelijk dat een overeenkomst bijvoorbeeld goedkoper lijkt door delage energietarieven maar dat u door de hogevastrechtkosten alsnog duurder uit bent.Daarom kunt u met behulp van deze websitesafe de all-in prijzenberekenen en vergelijken.

Bij het vergelijken van energiecontracten kunt u onder meer letten op de volgende eigenschappen;

  1. Extra kosten – Dekosten voor het netwerk en vastrechtskosten kunnen verschillen per leverancier van gas en licht, dezeextra kosten kunnen flink in maandpremie schelen. Controleer om diereden zo goed als mogelijk wat demeridiane maandprijs is bij uw geschatteverbruik! Dan weet u zeker dat u ondanks deze uitgavenvoordeliger uit bent.
  2. Speciale acties – De energiemarkt is ergcompetitief, om die reden hebbenbijna alle gas- enstroomleverancierkortingsacties om nieuweklanten aan te trekken. Profiteer van deze kortingsacties en scoor een zonder kosten tablet, een lager tarief of een ander cadeautje!
  3. De duur van hetcontract – Energiecontracten lopenover het algemeen een, drie ofvijf jaar, al zijn er tegenwoordig tevensaanbiedingen voor 2 of viertwaalf maanden. U kunt ook gaanvoor een flexibel energiecontract, deze is elke 30 dagen op te zeggen!

Check tevens wat andere gebruikers over een leverancier vertellen! Op onze website kunt u een reviews lezen over uw energieleverancier. Zoals bij stroom aanvragen.

Scroll to top