sim only vergelijken

Simkaart Vergelijken

Het leven is al duur genoeg, dat weten wij. Gelukkig kunt ubesparen op uwsmartphoneabonnement, kunt u SimOnly vergelijken en het voordeligste abonnement aan gaan. Als u al eentelefoon heeft, is een Sim Only contract ideaal voor u, want hierbij betaaltu enkel de abonnementskosten en niets extra voor het mobiele telefoon.

Wat is een Sim Only abonnement?

Een Sim Onlyabonnement, over het algemeen aangeduid als Sim Only of Sim Only, is een contract zonder een nieuwe smartphone.

Een Sim Onlycontract is een prima keus wanneer je al een mobiele telefoon hebt en daarnog tevreden over bent. En een Sim Onlycontract kan stukken goedkoper uitvallen danaanbiedingen waarin wel een smartphone isopgenomen.

Sim Only nummerbehoud

Stap jij over op een nieuw Sim Only abonnement, maar wil je mobieltje nummer behouden? Dit is mogelijk, maar het iswel belangrijkdat je dit aangeeft bij het invullen van jouw gegevens. Als je het nietdoorgeeft, is de kans groot dat nummerbehoud later niet meer mogelijk is. Ook voor Sim Only metnummerbehoud ben je aan het juiste adres.

De vijfpre’s van een Sim Only abonnement

Het is duidelijk dat een Sim Only contract enkelepluspunten heeft ten opzichte van een traditioneel abonnement en prepaid. Een Sim Only contract isook een goed alternatief als je niet iederecontractduur van Mobielabonnement wilt wisselen of als je nog tevreden bent met je huidigesmartphone. Met Sim Onlyprofiteer je van een veel lager maandelijks bedrag datje kwijt bent voor je mobieltje gebruik.

Als je te allen tijde eenabonnement hebt gehad in combinatie met de nieuwstesmartphones, kan het kiezen voor Sim Only tevens eenslimmemogelijkheid zijn. Op het moment datcontract afgelopen is en je een toestel hebtdie in principe nog primawerkt, kun je deze blijven gebruiken voor een veel lagereprijs per maand.

Hier staan de pluspunten van een Sim Only abonnement op eenrijtje:

  • Hippe nieuwe telefoon duur: Je wilt wél graag de allernieuwste smartphone. Dan moet je bij een Sim Only abonnement in één keer een hoop geld neerleggen. Een nieuwe mobieltje kan maar zo 600 euro kosten.
  • Simlockvrij: Heb je nog een toestel liggen? Dan moet die smartphone wel simlockvrij zijn. Anders kan de nieuwe Sim Only simkaart niet in de smartphone. Houd er bij het aankopen van een nieuw apparaat rekening mee dat het toestel simlockvrij is.
  • Geen leentoestel: Gaat je telefoon kapot? Dan kun je geen gebruik maken van extra services die abonnementen met apparaat wel bieden. Je kunt bijvoorbeeld geen leenapparaat gebruiken. Werkt je smartphone compleet niet meer? Dan moet je (weer) een nieuwe toestel aanschaffen.
  • in enkele stappen internet duurder: Bij een goedkope aanbieder zitten snelle internetservices zoals 4g, over het algemeen niet inbegrepen. Wil je wel per se gebruik maken van 4g? Dan betaal je daar extra voor.
  • kostprijs hoger buiten de belbundel: Bel je buiten je belbundel? Dan is je contract ineens een stuk duurder. Je betaalt veel hogere kosten als je de limiet van je bundel bereikt hebt.

zonder simlock|simlock vrije een mobile device} benodigd. Dat houdt in dat niet alle smartphones geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude telefoon liggen, die bij een oud overeenkomst verkregen is? Alleen de telecomaanbieder waarbij de mobiele telefoon oorspronkelijk is verkregen, mag de simlock van de mobiele telefoon afhalen. In de praktijk houdt in dat meestal dat de afnemer nog een tijd bij de oude aanbieder moet blijven, of zelf een nieuwe telefoon moet kopen.

Kies het juiste Sim Only contract

Pak je facturen er eens bij en ga na hoeveel MB’s je hebt gebruikt. Zat je continu buiten je bundel? Dan bevelen we aan om bij je nieuwe internet en mobiel bellen abonnement een grotere MB bundel te kopen. Bleef je keurig binnen je bundel? Blijf dan bij de batterij wat je hebt of ga zelfs iets omlaag. Veel telecom bedrijven bieden trouwens de kans om tijdens je telecomabonnement omhoog en omlaag te gaan in je bundel.|

Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

Als je nu hebt bedacht hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de termijn van het contract te kiezen. Bij de meeste mobiele telefonie bedrijven kun je kiezen tussen een periode van 1 of 2 jaar. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de contractduur te kiezen. Er zijn tegenwoordig echter tevens mobiele telefonie bedrijven die een Sim Only contract met een contractduur van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse kosten omlaag gaan als je een overeenkomst voor een langere periode afsluit. Een abonnement van een maand kan leuk zijn als je een mobiele telefonie bedrijven eens wilt testen, maar als je er langer klant blijft betaal je maandelijks veel meer dan wanneer je een Sim Only abonnement van 24 maanden afsluit.}

Wanneer kan ik overstappen?

Wie wil overstappen, moet eerst weten of hij of zij eenelke maand of een ieder jaarovereenkomst heeft. Bij SimOnly aanbieders kunnen abonnees in de regel per maand overstappen. Decontractduur is meestal 1 maand, 12 maanden, of 24 maanden.

Bellers kunnen twee maanden voor het einde van hethuidige overeenkomst de overstap naar een andereaanbieder regelen. Het nieuweabonnement gaat dan in, als het oude is afgelopen.

Waarom betaal ik de 1ste maand meer?

Voor het vinden van een nieuwabonnement, maakt de aanbiederkosten. De meeste aanbieders brengen die onkosten bij denieuwe abonnee in rekening. Enkeleaanbieders verrekenen die kosten met de 1stemaand, andere personen laten de aansluitkostenapart betalen.

Waarom Sim Only vergelijken?

Onze website is al in enkele jaren actief en sindsdienuitgegroeid tot de grootste Sim Onlyvergelijker van dit land. Wij hebben de afgelopenjaren dan tevens de nodige ervaring opgedaan.

Geld besparen op jemobiele abonnement? Wij combineren als enige Sim Only prijsvergelijker in Hollandhet aanbod van maarliefst 15 netwerkaanbieders. Bovendien bieden wijde optie naast de prijzen tevens de beoordelingen vanandere consumenten mee te nemen in jemogelijkheid voor een Sim Only.

Dagelijks wordt onze website voorzien van demeest actuele abonnementen. Zo kun jijweloverwogen een optie maken voorhet meest passende abonnement. Onze missie is dan ook om consumentenoverbodige kosten te besparen, zodat we probleemloos met elkaar in contactkunnen blijven.

Voor wie is Sim Only geschikt?

Sim Only aanbiedingenzijn geschikt voor iedereen die voordeliger wil bellenen nog een prima apparaat heeft, of het geen probleem vind om los eenapparaat aan te schaffen. in de meestegevallen is het voordeliger om eenlosse mobiel aan te schaffeni.c.m. een Sim Only abonnement, dandat je een ‘gratis’ apparaat metcontract bestelt. Of je nu behoefte hebt aan onbeperkt bellenen internet, of slechts af en toe je smartphone gebruikt, eris voor een ieder een passend abonnement te vinden. Op hetmoment zien wij verder tevens datvoornamelijk de goedkope Sim Onlyabonnementen een populair alternatief voor zijn voor prepaid simkaartgebruikers.

Hoe kan een Sim Only internet abonnement verlengd worden?

Bij het verlengen van je telefoonabonnement kun je kiezen om je Sim Only contract met 1 12 maanden of met 2 kalenderjaar te verlengen. Sommige aanbieders bieden je zelfs de optie aan om maandelijks te verlengen. De optie tussen deze 3 mogelijkheden is persoonsgebonden. Het hangt allemaal af van de persoonlijke geval en de persoonlijke wensen. In de regel geldt dat wanneer je een Sim Only contract voor langere tijd aangaat je goedkoper uit bent dan op welk moment je kiest voor verlenging van 1 kalenderjaar of maandelijks. Het grote gewin bij het verlengen met 1 kalenderjaar is dat je over 12 maand kunt kijken of het telefooncontract nog past bij je wensen en mocht je apparaat niet meer naar behoren werken dan kun je het abonnement ook verlengen met een nieuw mobieltje.

Scroll to top