t mobile sim only

Sim Only Vergelijken Onbeperkt Bellen

Het leven is al duur genoeg, dat weten wij. Gelukkig kunt u besparen op uw telefoonabonnement, kunt u Sim Only vergelijken en het goedkoopste abonnement vinden. Als u al een toestel heeft, is een Sim Only abonnement ideaal voor u, want hierbij betaalt u enkel de abonnementskosten en niets extra voor het mobiele telefoon.

Wat is Sim Only?

Telefoons die in combinatie met een abonnement zijn gekocht, zijn over het algemeen niet simlockvrij. Deze kun je simlockvrij laten maken om toch ook gebruik te kunnen maken van een simkaart van een andere aanbieder; dit kun je doen via jouw huidige provider of bij een telecomwinkeltje in jouw woonplaats.

Voordelen Sim Only elke maand opzegbaar

Wat zijn de pre’s van een per maand opzegbaar Sim Only abonnement?

Met een maandelijks opzegbaar Sim Only abonnement heb je alle vrijheid om je contract maandelijks op te zeggen. Tevens ben je erg flexibel. Je kunt namelijk elke maand je bundels aanpassen, omhoog of omlaag. Momenteel zijn er vijf telecomaanbieders die maandelijks opzegbare Sim Only abonnementen aanbieden: Ben, KPN, Robin mobile, Tele2 en Youfone.

Houd er wel rekening mee dat een Sim Only per maand opzegbaar overeenkomst gemiddeld € 1,- elke maand extra kost ten opzichte van een 1 jarig of 2 jarig contract.

De 5 voordelen van een Sim Only abonnement

Een Sim Only abonnement is aanzienlijk voordeliger dan een soortgelijk abonnement met smartphone. Bij een abonnement met een nieuwe smartphone ontvang je in de regel kortingen op de nieuwe smartphone, en maar weinig korting op het abonnement. Bovendien moet de provider het toestel ook terugverdienen. Je kunt daarom over het algemeen kiezen uit een eenmalige bijdrage of een maandelijkse mobiele telefoon bijdrage, hierdoor valt het abonnement te allen tijde duurder uit. Omdat er bij een Sim Only abonnement geen nieuw toestel zit, krijg je van de telecomaanbieder een extra korting op de maandelijkse kosten, hierdoor zijn de maandlasten aanzienlijk lager. De korting loopt soms op tot de helft van het normale tarief bij hetzelfde contract in combinatie met een mobieltje. Je huidige toestel moet wel simlockvrij zijn. Simlockvrij houdt in dat je mobiele telefoon simkaarten van alle aanbieders accepteert.

 1. Lage abonnementskosten: Sim Only abonnementen van goedkope providers kunnen tot 80% voordeliger uitvallen dan een telefooncontract met smartphone. Dat scheelt nogal.
 2. Maandelijks opzegbaar: Wie een contract aangaat met mobieltje , kan daar zo 2 12 maanden aan vastzitten. Een Sim Only contract is maandelijks opzegbaar.
 3. Flexibel abonnement: Bij het vinden van een Sim Only contract heb je gegokt hoeveel je elke maand belt en smst. de facto weet je het niet zo goed. Dat geeft compleet niet. Zat je er volledig naast? Dan kun je het Sim Only contract iedere maand omlaag of omhoog bijstellen.
 4. Kies je favoriete mobiele telefoon : Wie een Sim Only contract afsluit, regelt zelf zijn telefoon. En het leuke is, je kunt kiezen uit iedere telefoon die je in de winkel maar kunt vinden (weliswaar simlockvrij). Je hoeft niet te kiezen uit een beperkt aantal smartphones, maar je mag uit honderden smartphones je favoriet kiezen.
 5. Je oude toestel mag blijven: mogelijkerwijs doet je oude smartphone het nog prima. Dan hoef je bij je nieuwe Sim Only contract helemaal geen toestel aan te schaffen. Je oude telefoon hoeft geen stof te vangen en weggooien hoeft tevens niet. zonder simlock|simlock vrije willkeurige mobiele telefoon} benodigd. Dat houdt in dat niet alle mobieltjes geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude mobieltje liggen, die bij een oud contract gekocht is? Alleen de telecomaanbieder waarbij het mobiele telefoon oorspronkelijk is verkregen, mag de simlock van de mobiele telefoon weghalen. In de praktijk houdt in dat meestal dat de afnemer nog een tijd bij de oude aanbieder moet blijven, of zelf een nieuwe smartphone moet kopen.

  Kies het juiste Sim Only abonnement

  Pak je afschriften er eens bij en ga na hoeveel internetkosten je hebt gebruikt. Zat je continu buiten je bundel? Dan raden wij aan om bij je nieuwe Sim Only abonnement een grotere internetbundel te kopen. Bleef je keurig binnen je bundel? Blijf dan bij de cluster wat je hebt of ga zelfs iets omlaag. Veel aanbieders bieden trouwens de oplossing om lopende je overeenkomst voor telefonie omhoog en omlaag te gaan in je bundel.|

  Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

  Als je nu hebt bedacht hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de termijn van het contract te kiezen. Bij de meeste providers kun je kiezen tussen een periode van 12 of 24 maanden. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de contractduur te kiezen. Er zijn tegenwoordig echter ook providers die een Sim Only abonnement met een duur van het contract van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse kosten omlaag gaan als je een overeenkomst voor een langere periode afsluit. Een abonnement van een maand kan leuk zijn als je een aanbieders eens wilt testen, maar als je er langer consument blijft betaal je elke maand veel meer dan op welk moment je een telefonie abonnement van 24 maanden afsluit.}

  Hoe kun je het betere Sim Only providers vergelijken?

  Het vergelijken van telecomabonnement kunnen per paar weken veranderen kan door allereerst de minimale bundel belminuten te bepalen. Wie kiest voor een te klein Sim Only abonnement kunnen per maand veranderen loopt het perikel buiten de bundel te bellen. De provider verwacht dan een bijbetaling. Bekijk oude telefoonrekeningen om achter het gemiddelde gebruik te komen.

  Bellen en smsen tezamen

  Bedenk voor het aan gaan het aantal verstandige te versturen berichten. Dat aantal kan gelijk zijn aan het aantal belminuten. Denk van tevoren goed na of veel sms’jes wel echt nodig zijn. Vandaag de dag zijn er toch contactmogelijkheden als iMessage en WhatsApp. Via deze diensten kunnen gebruikers tekstberichten sturen, zonder dat dit ten koste gaat van hun aantal sms’jes. Kijk vooral naar de prijs: soms kan een grotere of juist kleinere bundel interessanter zijn.

  Wat is het geschatte dataverbruik?

  Wie af en toe het nieuws leest, WhatsAppt en heel af en toe series op Netflix kijkt, zal genoeg hebben aan zo’n 500 MB. Wie juist veel video’s bekijkt, kan beter kiezen voor een abonnement van 1000 MB of meer. In de praktijk hebben veel klants van mobiel bellen bedrijven een te krappe bundel, waarmee ze moeten bijbetalen. Het gebruik van draadloos internet is tevens een oplossing.

  Verschil tussen 3G en 4G netwerk

  enkele aanbieders bieden ook de optie tussen 3G en 4G aan. 3G is snel genoeg om te kunnen Twitteren, Facebooken en WhatsAppen, maar te traag voor het bekijken van video’s. 4G heeft in de auto of in de trein een snelheid van 12,vijf megabyte per seconde. Wie stilstaat of loopt, kan een snelheid van 125 megabyte per seconde gebruiken.

  Vergelijk tot slot voor de duur van het telecomabonnement. gewoonlijk geldt: ‘Hoe langer het internet en mobiel bellen abonnement, hoe lager de prijs.’ Bekijk voor het vinden eerst de ervaringen van voorgaande afnemers. Afnemers hebben de mogelijkheid een maandovereenkomst af te sluiten om de telecom bedrijven uit te proberen. Bevalt de aanbieder niet, dan is de klant na een maand vrij om te gaan. Bevalt de aanbieder al een aantal maanden? Dan kan een jaarcontract een betere keus zijn. Het is goed ook de eenmalige installatiekosten te bekijken.

  Hoe hoog zijn de aansluitkosten?

  De aansluitkosten bedragen bij de providers van mobiele telefonie tussen de 10 en de 20 euro. Iedere aanbieder vermeldt dit op haar eigen website. Bij verlenging worden er geen aansluitkosten in rekening gebracht.

  Waarom Sim Only vergelijken?

  Onze website is al in enkele jaren actief en sindsdien uitgegroeid tot de grootste Sim Only vergelijker van ons land. Wij hebben de afgelopen jaren dan ook de nodige ervaring opgedaan.

  Geld besparen op je mobiele abonnement? Wij combineren als enige Sim Only prijsvergelijker in dit land het aanbod van maarliefst 15 netwerk providers. Bovendien bieden wij de optie naast de prijzen ook de beoordelingen van andere consumenten mee te nemen in je keus voor een Sim Only.

  Iedere dag wordt onze website voorzien van actuele aanbiedingen. Zo kun jij weloverwogen een optie maken voor het meest passende abonnement. Onze missie is dan ook om consumenten overbodige onkosten te uitsparen, zodat we zorgeloos met elkaar in contact kunnen blijven.

  Micro-SIM? Nano-SIM? Welk type SIM-kaart gaat er in mijn smartphone ?

  Er bestaan verscheidene formaten SIM-kaarten. De 1ste mobieltjes hadden een SIM-kaart van het formaat van een creditcard 85 x 54 mm), de Full-size SIM danwel de simpele SIM.

  De Full-size SIM werd opgevolgd door de Mini-SIM met een formaat van 25 x 15 mm. Deze vind je vooral terug in oudere smartphones.

  Na de Mini-SIM kwam de Micro-SIM (15 x 12 mm). Nog kleiner als gevolg van de telkens kleiner wordende mobieltjes. Eind 2012 werd er voor het eerst gebruik gemaakt van een Nano-SIM kaart (Apple iPhone 5). Deze heeft een omvang van 12,3 x 8,8 mm.

  Niet alle Sim-kaarten passen in alle mobiele telefoons. Micro-SIM kaarten passen meestal wel in oudere smartphones, terwijl nieuwe typen erg veel gebruik maken van Nano-SIM kaarten. Het in gebruik nemen van een nieuwe smartphone met een ander formaat simkaart leverde daardoor veel administratieve rompslomp op en gedoe met onder meer kaartvergroters en het zelf op maat knippen van te grote simkaarten. Gelukkig bieden de providers tegenwoordig zelf de oplossing. Je kunt een (gratis) kaartwissel inclusief nummerbehoud aanvragen. Dan krijg je een nieuwe simkaart waar alle 3 simpele formaten inzitten, je kunt het formaat dat je benodigd er uit drukken.

  Overstappen naar een nieuwe aanbieder

  Al je een Sim Only abonnement aangaat bij een telecomprovider waarbij je nog geen consument bent dan kun je bij de meeste providers gebruik maken van een overstap service. Met deze service hoef jezelf niets te regelen en verloopt het overstappen naar het meest goedkope Sim Only contract zonder problemen. Je Sim Only provider regelt dan voor jou al het papierwerk wat erbij komt kijken om van de ene naar de andere provider over te stappen. Tevens als je gebruik wilt maken van nummerbehoud kun je dit aangeven en je Sim Only aanbieder regelt dat je een Sim Only abonnement krijgt met je huidige smartphone nummer. Het enige wat je nog hoeft aan te geven aan je nieuwe telecomprovider zijn je persoonlijke gegevens, je huidige mobiele nummer en welke simkaart je wenst te verkrijgen. Wanneer alles is geregeld ontvang je binnen enkele dagen een Sim Only starterspakket thuis van je nieuwe aanbieder. Stop de verkrijgen simkart in je simlock vrije smartphone en je kunt terstond gebruik maken van je goedkope Sim Only abonnement!