t mobile sim only

Sim Only Vergelijken Onbeperkt Bellen

Het leven is al duur genoeg, dat weten wij. Gelukkig kunt ubesparen op uwtelefoonabonnement, kunt u SimOnly vergelijken en het goedkoopste abonnement vinden. Als u al eentoestel heeft, is een Sim Only abonnement ideaal voor u, want hierbij betaaltu enkel de abonnementskosten en niets extra voor het mobiele telefoon.

Wat is Sim Only?

Telefoons die in combinatie met een abonnementzijn gekocht, zijn over het algemeen nietsimlockvrij. Deze kun je simlockvrij laten maken om toch ook gebruik te kunnen maken van een simkaart van een andereaanbieder; dit kun je doen viajouw huidige provider of bijeen telecomwinkeltje in jouw woonplaats.

Voordelen Sim Only elke maand opzegbaar

Wat zijn de pre’s van eenper maand opzegbaar Sim Only abonnement?

Met een maandelijks opzegbaar Sim Only abonnement heb jealle vrijheid om je contract maandelijksop te zeggen. Tevens ben je erg flexibel. Je kunt namelijk elke maand jebundels aanpassen, omhoog of omlaag. Momenteel zijn er vijftelecomaanbieders die maandelijks opzegbare Sim Only abonnementen aanbieden: Ben,KPN, Robin mobile, Tele2 en Youfone.

Houd er wel rekening mee dat een Sim Only per maand opzegbaarovereenkomst gemiddeld € 1,- elke maandextra kost ten opzichte van een 1 jarig of 2 jarig contract.

De 5voordelen van een Sim Only abonnement

Een Sim Only abonnementis aanzienlijk voordeliger dan een soortgelijk abonnementmet smartphone. Bij een abonnement met een nieuwesmartphone ontvang je in deregel kortingen op de nieuwe smartphone, en maar weinig korting ophet abonnement. Bovendien moet de provider het toestelook terugverdienen. Je kunt daarom over het algemeen kiezen uit een eenmalige bijdrage of een maandelijkse mobiele telefoon bijdrage,hierdoor valt het abonnement te allen tijde duurderuit. Omdat er bij een Sim Only abonnementgeen nieuw toestel zit, krijg je van de telecomaanbiedereen extra korting op de maandelijkse kosten, hierdoor zijn de maandlastenaanzienlijk lager. De korting loopt soms op tot de helft van het normale tariefbij hetzelfde contract in combinatie met een mobieltje. Je huidige toestelmoet wel simlockvrij zijn. Simlockvrij houdt in dat je mobieletelefoon simkaarten van alle aanbieders accepteert.

 1. Lage abonnementskosten: Sim Only abonnementen van goedkope providers kunnentot 80% voordeliger uitvallen dan eentelefooncontract met smartphone. Dat scheelt nogal.
 2. Maandelijks opzegbaar:Wie een contract aangaat met mobieltje , kan daar zo 212 maanden aan vastzitten. Een Sim Only contract ismaandelijks opzegbaar.
 3. Flexibel abonnement: Bij het vinden van een Sim Onlycontract heb je gegokt hoeveel je elkemaand belt en smst. de facto weet je het niet zo goed. Dat geeft compleetniet. Zat je er volledig naast? Dan kun je het Sim Only contract iederemaand omlaag of omhoog bijstellen.
 4. Kies je favoriete mobiele telefoon : Wie een Sim Only contract afsluit,regelt zelf zijn telefoon. En het leuke is, je kunt kiezen uitiedere telefoon die je in de winkel maar kunt vinden(weliswaar simlockvrij). Je hoeft niet te kiezen uit een beperkt aantal smartphones,maar je mag uit honderden smartphones je favoriet kiezen.
 5. Je oude toestel magblijven: mogelijkerwijs doet je oudesmartphone het nog prima. Dan hoef je bij je nieuwe Sim Only contracthelemaal geen toestel aan teschaffen. Je oude telefoon hoeft geen stof te vangen enweggooien hoeft tevens niet. zonder simlock|simlock vrije willkeurige mobiele telefoon} benodigd. Dat houdt in dat niet alle mobieltjes geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude mobieltje liggen, die bij een oud contract gekocht is? Alleen de telecomaanbieder waarbij het mobiele telefoon oorspronkelijk is verkregen, mag de simlock van de mobiele telefoon weghalen. In de praktijk houdt in dat meestal dat de afnemer nog een tijd bij de oude aanbieder moet blijven, of zelf een nieuwe smartphone moet kopen.

  Kies het juiste Sim Only abonnement

  Pak je afschriften er eens bij en ga na hoeveel internetkosten je hebt gebruikt. Zat je continu buiten je bundel? Dan raden wij aan om bij je nieuwe Sim Only abonnement een grotere internetbundel te kopen. Bleef je keurig binnen je bundel? Blijf dan bij de cluster wat je hebt of ga zelfs iets omlaag. Veel aanbieders bieden trouwens de oplossing om lopende je overeenkomst voor telefonie omhoog en omlaag te gaan in je bundel.|

  Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

  Als je nu hebt bedacht hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de termijn van het contract te kiezen. Bij de meeste providers kun je kiezen tussen een periode van 12 of 24 maanden. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de contractduur te kiezen. Er zijn tegenwoordig echter ook providers die een Sim Only abonnement met een duur van het contract van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse kosten omlaag gaan als je een overeenkomst voor een langere periode afsluit. Een abonnement van een maand kan leuk zijn als je een aanbieders eens wilt testen, maar als je er langer consument blijft betaal je elke maand veel meer dan op welk moment je een telefonie abonnement van 24 maanden afsluit.}

  Hoe kun je het betere Sim Only providersvergelijken?

  Het vergelijken van telecomabonnement kunnen per paar weken veranderen kan door allereerst de minimale bundel belminuten te bepalen. Wie kiest voor een te klein Sim Only abonnement kunnen per maand veranderen loopt het perikel buiten de bundel te bellen. De provider verwacht dan een bijbetaling. Bekijk oude telefoonrekeningen om achter het gemiddelde gebruik te komen.

  Bellen en smsen tezamen

  Bedenk voor het aan gaan het aantalverstandige te versturen berichten. Dat aantal kan gelijk zijn aan het aantal belminuten.Denk van tevoren goed na of veel sms’jes wel echt nodig zijn. Vandaag de dag zijn er toch contactmogelijkheden als iMessage en WhatsApp. Via deze diensten kunnengebruikers tekstberichten sturen, zonder dat dit ten koste gaat van hunaantal sms’jes. Kijk vooral naar deprijs: soms kan een grotere of juist kleinere bundelinteressanter zijn.

  Wat is het geschatte dataverbruik?

  Wie af en toe het nieuwsleest, WhatsAppt en heel af en toe series op Netflixkijkt, zal genoeg hebben aan zo’n 500 MB. Wie juist veel video’s bekijkt, kanbeter kiezen voor een abonnement van 1000 MB of meer. In de praktijkhebben veel klants vanmobiel bellen bedrijven een tekrappe bundel, waarmee ze moeten bijbetalen. Het gebruik vandraadloos internet is tevens een oplossing.

  Verschil tussen 3G en 4G netwerk

  enkeleaanbieders biedenook de optie tussen 3G en4G aan. 3G is snel genoeg om tekunnen Twitteren, Facebooken en WhatsAppen, maar te traag voor het bekijken vanvideo’s. 4G heeft in de auto of in de trein een snelheid van 12,vijfmegabyte per seconde. Wie stilstaat of loopt, kan een snelheid van 125 megabyteper seconde gebruiken.

  Vergelijk tot slot voor de duur van het telecomabonnement. gewoonlijk geldt: ‘Hoe langer het internet en mobiel bellenabonnement, hoe lager de prijs.’ Bekijk voor het vinden eerst de ervaringen van voorgaandeafnemers. Afnemershebben de mogelijkheid een maandovereenkomst af tesluiten om de telecom bedrijven uit te proberen. Bevalt deaanbieder niet, dan is deklant na een maand vrij om te gaan. Bevalt deaanbieder al eenaantal maanden? Dan kan een jaarcontract een beterekeus zijn. Het is goedook de eenmalige installatiekosten te bekijken.

  Hoe hoog zijn de aansluitkosten?

  De aansluitkosten bedragen bij de providers vanmobiele telefonie tussen de 10 en de 20 euro. Iedereaanbieder vermeldt dit op haareigen website. Bij verlenging worden er geen aansluitkosten in rekening gebracht.

  Waarom Sim Only vergelijken?

  Onze website is al in enkele jaren actief en sindsdienuitgegroeid tot de grootste Sim Onlyvergelijker van ons land. Wij hebben de afgelopenjaren dan ook de nodige ervaring opgedaan.

  Geld besparen op jemobiele abonnement? Wij combineren als enige Sim Only prijsvergelijker in dit landhet aanbod van maarliefst 15 netwerkproviders. Bovendien bieden wijde optie naast de prijzen ook de beoordelingen vanandere consumenten mee te nemen in jekeus voor een Sim Only.

  Iedere dag wordt onze website voorzien van actuele aanbiedingen. Zo kun jijweloverwogen een optie maken voorhet meest passende abonnement. Onze missie is dan ook om consumentenoverbodige onkosten te uitsparen, zodat we zorgeloos met elkaar in contactkunnen blijven.

  Micro-SIM? Nano-SIM? Welk type SIM-kaart gaat er in mijn smartphone ?

  Er bestaan verscheidene formatenSIM-kaarten. De 1ste mobieltjes haddeneen SIM-kaart van het formaat van een creditcard 85 x 54 mm), de Full-size SIMdanwel desimpeleSIM.

  De Full-size SIM werd opgevolgd door de Mini-SIM met eenformaat van 25 x 15 mm. Deze vind je vooral terug in oudere smartphones.

  Na de Mini-SIM kwam de Micro-SIM (15 x 12 mm). Nog kleinerals gevolg van de telkens kleiner wordende mobieltjes. Eind 2012 werd er voor het eerst gebruikgemaakt van een Nano-SIM kaart (Apple iPhone 5). Deze heeft een omvang van 12,3x 8,8 mm.

  Niet alle Sim-kaarten passen in alle mobieletelefoons. Micro-SIM kaarten passen meestal wel in oudere smartphones, terwijl nieuwetypen erg veel gebruik maken van Nano-SIMkaarten. Het in gebruik nemen van een nieuwe smartphone meteen ander formaat simkaart leverde daardoor veel administratieverompslomp op en gedoe met onder meerkaartvergroters en het zelf op maat knippen van te grotesimkaarten. Gelukkig bieden de providers tegenwoordig zelf deoplossing. Je kunt een (gratis) kaartwissel inclusief nummerbehoud aanvragen.Dan krijg je een nieuwe simkaart waar alle 3simpeleformaten inzitten, je kunt het formaat dat je benodigd er uitdrukken.

  Overstappen naar een nieuweaanbieder

  Al je een Sim Onlyabonnement aangaat bij eentelecomprovider waarbij je nog geenconsument bent dan kun je bij de meeste providers gebruikmaken van een overstap service. Met deze service hoef jezelf niets te regelenen verloopt het overstappen naar het meest goedkope Sim Onlycontract zonder problemen. Je SimOnly provider regelt dan voorjou al het papierwerk wat erbij komt kijken om van de ene naar de andereprovider over te stappen.Tevens als je gebruik wilt maken van nummerbehoud kun je ditaangeven en je Sim Onlyaanbieder regelt dat je een Sim Only abonnement krijgtmet je huidige smartphone nummer. Het enige wat jenog hoeft aan te geven aan je nieuwetelecomprovider zijn je persoonlijkegegevens, je huidige mobiele nummer en welke simkaart je wenst teverkrijgen. Wanneer alles isgeregeld ontvang je binnen enkele dagen een Sim Only starterspakket thuis van je nieuweaanbieder. Stop deverkrijgen simkart in je simlock vrije smartphone en je kunt terstond gebruik maken van je goedkope Sim Only abonnement!

Scroll to top