sim only abonnement

Sim Only Vergelijken 4G

Het leven is al duur genoeg, dat weten wij. Gelukkig kunt ugeld overhouden op uwtelefoonabonnement, kunt u SimOnly vergelijken en het meest voordelige contract afsluiten. Als u al eentelefoon heeft, is een Sim Only contract ideaal voor u, want hierbij betaaltu enkel de abonnementskosten en niets extra voor het smartphone.

Waarom Sim Only?

Bij een Sim Only krijgt u een nieuwe simkaart die u in uw eigen, vertrouwdetoestel kunt plaatsen. Op deze manier kunt u nog eenaantal twaalf maanden gebruikmaken van uw telefoon. Vergelijk Sim Only abonnementen en kom er efficiënt achter wat het voordeligsteabonnement voor u is. U kiest simpelweg eentelecomaanbieder, stelt uwcontract samen en meldt u aan voor een Sim Only abonnement. Vergelijk SimOnly en zie welk contract hetbetere bij u past. Dezesite regelt de rest voor u.

Sim Only bellen en sms’en

Voor delaagste premie bellen en als u even niet kunt bellen, stuurtu een berichtje. Als u een smartphoneheeft kunt u meestal immers mobiel internetten als er WiFi in de buurt is. Door Sim Only te vergelijken vindt u hetmeest goedkopecontract dat bij u past. x 54 mm), de Full-sizeSIM danwel de doorsneeSIM.

De Full-size SIM werd opgevolgd door de Mini-SIM met eenformaat van 25 x 15 mm. Deze vind je vooral terug in oudere mobieltjes.

Na de Mini-SIM kwam de Micro-SIM (15 x 12 mm). Nog kleinerals gevolg van de telkens kleiner wordende mobieletelefoons. Eind 2012 werd er voor het eerst gebruikgemaakt van een Nano-SIM kaart (Apple iPhone 5). Deze heeft een omvang van 12,3x 8,8 mm.

Niet alle Sim-kaarten passen in alle mobieltjes. Micro-SIM kaarten passen meestal wel in oudere smartphones, terwijl nieuwetypen veelal gebruik maken van Nano-SIMkaarten. Het in gebruik nemen van een nieuwe toestel meteen ander formaat simkaart leverde hierdoor veel gedoe op engedoe met onder andere kaarthoudertjes/kaartvergroters enhet zelf op maat knippen van te grote simkaarten. Gelukkig bieden deproviders tegenwoordig zelf de oplossing. Je kunt een (gratis)kaartwissel inclusief nummerbehoud aanvragen als je een nieuwe mobiel hebtgekocht en je oude kaart kan er niet in. Dan krijg je een nieuwe simkaart waaralle driegewoneformaten inzitten, je kunt het formaat dat je benodigd er uitdrukken.

Ik heb een goede Sim Only aanbieding gevonden bij mijn huidige aanbieder. Wat gebeurt er nu?

Bijde meeste aanbieders kun je bovenstaande ook regelen doorin te loggen op de pagina van je huidige aanbieder.Wel zo simpel.

Waarom is een Sim Only abonnementde betere keus?

Het verschil in de kosten bij een SimOnly abonnement zit hem volledig in het niethebben van desmartphone. Bij eendoorsneeabonnement metmobiele telefoon koop je jouw maandelijksekosten in twee delen.Een deel voor de belminuten en een deel voor jesmartphone. Het deel van je contract bestaat uit debelminuten, sms en internet mb’s. De vaste lasten voor jetelefoontoestel zorgen ervoordat je na de looptijd jesmartphone volledig hebtvoldaan. Je betaalt je telefoon dus afin 12 of 24 maanden. Doordat je deze investering bij een Sim Only abonnement niet hebt, worden jemaandelijkse kosten veel lager. zonder simlock|simlock vrije simpele mobieltje } benodigd. Dat houdt in dat niet alle smartphones geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude telefoon liggen, die bij een oud overeenkomst gebruikt is? Alleen de telecomprovider waarbij de mobiele telefoon oorspronkelijk is besteld, mag de simlock van de mobieltje weghalen. In de praktijk houdt in dat in de regel dat de klant nog een tijd bij de oude aanbieder moet blijven, of zelf een nieuwe toestel moet kopen.

Kies het juiste Sim Only contract

Om te bepalen welk internet en mobiel bellen abonnement voor jou het slimste is prijzen we aan om naar je bel- en internetverleden te kijken van de afgelopen 3 maanden. Dat is over het algemeen genoeg om een zicht te krijgen in je verbruik.|

Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

Als je nu hebt bedacht hoeveel belminuten en MB’s je gebruiken wilt, wordt het tijd om de contracttermijn te kiezen. Bij de meeste mobiel bellen bedrijven kun je kiezen tussen een periode van 12 of 24 maanden. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je benodigd, wordt het tijd om de duur van het abonnement te kiezen. Er zijn Vandaag de dag echter tevens aanbieders die een Sim Only abonnement met een contractduur van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse kosten omlaag gaan als je een contract voor een langere periode afsluit. Een Sim Only abonnement van een maand kan leuk zijn als je een Sim Only aanbieders eens wilt testen, maar als je er langer klant blijft betaal je maandelijks veel meer dan op welk moment je een Sim Only abonnement van 24 maanden afsluit.}

Kan ik mijn telefoonnummer meenemen naar een anderetelecomaanbieder?

Overstappers kunnen meestal gebruikmaken van ‘nummerbehoud’. De nieuwetelecomprovider onderhandelt dan met deoude telecomprovider over het overdragenvan het huidige telefoonnummer. Zodra beide partijen akkoord zijn, wordt hettelefoonnummer omgezet.

Nummerbehoud gebruiken? Laat de nieuwetelecomaanbieder de overstap regelen. Denieuwe aanbieder moet hetnummerbehoud eerst bevestigen, alvorens het oude contract bij deandere provider op te latenzeggen.

Wat is het verschil tussen 3G en 4G?

4G is een nieuwere techniek voor internetverbinding op desmartphone. 3G en 4G verschillen metname in de snelheid: bij 3G kan de gebruiker ten hoogste 8Mbit per seconde gebruiken. Bij 4G is dat 150 Mbit per seconde. 4G werkt alleenop nieuwere smartphones, terwijl 3G op veruit demeeste smartphones werkt.

Waarom Sim Only vergelijken?

Onze website is al in enkele jaren actief en sindsdienuitgegroeid tot de grootste Sim Onlyvergelijker van ons land. Wij hebben de afgelopenjaren dan ook de nodige ervaring opgedaan.

Geld overhouden op jemobiele abonnement? Wij combineren als enige Sim Only prijsvergelijker in dit landhet aanbod van maarliefst 15 netwerkproviders. Bovendien bieden wijde optie naast de prijzen ook de beoordelingen vanandere consumenten mee te nemen in jekeuzemogelijkheid voor een Sim Only.

Iedere dag wordt onze website voorzien van actuele abonnementen. Zo kun jijweloverwogen een keuzemogelijkheid maken voorhet meest passende abonnement. Onze missie is dan tevens om consumentenovertollige kosten te besparen, zodat we onbezorgd met elkaar in contactkunnen blijven.

Ik heb nog geen Mobiel abonnement of wil een extra mobiel abonnement. Watzijn de mogelijkheden?

Heb je nog een goed werkende smartphonewaar je tevreden over bent, of ben je van plan een losse smartphone aan te schaffen, dan is hetslim om een los SIM-only contractaf te sluiten. Let er wel op dat je een abonnement neemt dat pastbij je verbruik.

De meeste providers bieden SIM-onlyabonnementen aan waarbij de inhoud van de service(batterijdata, minuten en sms’jes per maand) erg veel identiekis aan de inhoud van abonnementen waarbij spoorslags een nieuwe smartphone wordtgeleverd. Onder meer Vodafone en Tele2.

En er zijn aanbieders die zich 100%gespecialiseerd hebben in het aanbieden van SIM-only abonnementen. Onderandere Simyo of Simpel. De prijzen bij dit soort partijen zijn normaal gesproken laag.

Aanschaf van een SIM-only contract heeft meerdere voordelen ten opzichte van deaanschaf van een abonnement inclusief mobieletelefoon.

  • Je kunt bestgeld overhouden op de kosten.
  • Kies voor een korte contractduur, dankun je eenvoudig overstappen als eenandere partij een voordeliger abonnement aanbiedt.

    Goedkoopste Sim Only abonnementen met onbeperkt internet

    Ben je op zoek bent naar een Sim Only? Vindt hier demeest goedkope Sim Only abonnementen met onbeperkt internet door deaanbieders te vergelijken. Volg onze stappen omsimpel en in enkelestappen het meest voordelige Sim Only contract tevinden en om het Sim Onlyabonnement hierna af te sluiten. Om hetvoordeligste Sim Only onbeperkt internet contract aan te gaan moet je eerst inzichtelijk hebben hoeveel jemaandelijks verbruikt aan belminuten, sms’jes en aandata. Op het internet kun je makkelijk je verbruik berekenenvoor bijvoorbeeld de data, maar je kunt ook opje laatste factuur zien hoeveel je elke maand verbruiktbij je huidige mobiele telefoon abonnement. Opwelk moment je het verbruik inzichtelijk hebt kun je op zoek gaan naar hetmeest voordelige Sim Only onbeperkt internet abonnement. Door in onzevergelijkingstool je verbruik te selecteren vindt jeeasy het Sim Onlyabonnement dat bij jou past. Heb je hetmeest voordelige abonnementgevonden dan kun je de Sim Onlyaanbieding selecteren en dan kun je het Sim Only abonnementvinden bij deaanbieder.

Scroll to top