vodafone sim only

Sim Only Onbeperkt Bellen En Internet Vergelijken

Ben je op zoek naar eenSim Only-abonnement datgoed bij jou past? Beleenvoudig helpt je easy te vinden wat je zoekt. Je kunthier alle abonnementen in de vorm van een SimOnly vergelijken en zo maak je te allen tijde de juisteoptie. Bij Belgemakkelijk vind je de beste Sim Only-aanbiedingen van alle groteproviders als Vodafone en Simpel.Het maakt niet uit of je het meest voordelige Sim Only-abonnementzoekt of een Sim Only-deal met eengrote databundel en veel belminuten: je zit hier goed!

Sim Only vergelijken

Steeds meer Nederlanders kiezen voor Sim Only abonnementen. Dit houdt in datzij zelf een mobieltjekopen en daar een SimOnly abonnement bij kopen, of datconsumenten eerst voor een contract metsmartphone kiezen en na de contractduur overstappen op SimOnly omdat zij hun toestel nog goed genoeg vinden.

Met een SimOnly contract kun je zelf je toestelkiezen, deze krijg je er namelijk niet bij van deprovider. Dit heeft 2 grotevoordelen:

 • Je contract is veelefficiënter
 • Je kunt zelf kiezen welketoestel je neemt (bijvoorbeeld je huidige smartphone)

  Welke aanbieders bieden Sim Only abonnementen aan?

  Sim Onlyabonnementen worden aangeboden doorverschillendetelecomproviders.Providers zijn onder te verdelen in netwerk aanbiedersen virtuele telecomaanbieders,tevens wel MVNO’s genoemd.

  Een netwerktelecomaanbieder heeft de beschikking overeen eigen fysiek netwerk. gewoonlijk bieden zij virtueleproviders toegang tot haar fysieke netwerk. Uitbreiding enonderhoud van het fysieke netwerk ligt volledig bij de betreffende netwerktelecomprovider. Dit land kent 4 netwerktelecomaanbieders:

  • KPN
  • T-Mobile
  • Vodafone
  • Tele2 (Tele2 heeft alleen een eigen 4G-netwerk.Voor 3G diensten maakt zij gebruik van het netwerk van T-Mobile)

  Een virtueleaanbieder wordt overhet algemeen afgekort als MVNO (Mobile Virtual Network Operator).Een MVNO is niet in het bezit van een eigen fysiek netwerk en koopt capaciteitin bij een netwerk provider.MVNO’s richten zich veel op eenbepaalde doelgroep. Hieronder tref je eenoverzicht aan van enkele virtuele aanbieders die actief zijn inNederland:

  • Ben (T-Mobile)
  • hollandsnieuwe (Vodafone)
  • Robin Mobile (KPN)
  • Simpel (T-Mobile)
  • Simyo (KPN)
  • Telfort (KPN)
  • Youfone (KPN)

  De pre’s van Sim Only

  Door het hebben vaneen Sim Only abonnement, geef je minder aan uitgaven. Bijna alle personen betalenvaak meer voor de smartphone bij huncontract, dan voor hundure gebruik. Hoeveel erte uitsparen valt, hangt af van hetaantal belminuten, sms’jes en MB’s per maand. zonder simlock|simlock vrije iPhone} benodigd. Dat houdt in dat niet alle mobiele telefoons geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude telefoon liggen, die bij een oud overeenkomst besteld is? Alleen de telecomaanbieder waarbij de smartphone oorspronkelijk is gekocht, mag de simlock van de mobieltje weghalen. In de praktijk betekent dat vaak dat de afnemer nog een tijd bij de oude provider moet blijven, of zelf een nieuwe smartphone moet aanschaffen.

  Kies het juiste Sim Only contract

  Om te bepalen welk contract zonder mobiele telefoon voor jou het beste is raden wij aan om naar je bel- en internetverleden te kijken van de afgelopen 2 maanden. Dat is normaal gesproken genoeg om een een idee te krijgen in je verbruik.|

  Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

  Als je nu hebt bedacht hoeveel belminuten en MB’s je gebruiken kunt, wordt het tijd om de duur van het contract te kiezen. Bij de meeste aanbieders kun je kiezen tussen een periode van 1 of 2 jaar. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de contractduur te kiezen. Er zijn Vandaag de dag echter tevens aanbieders die een Sim Only abonnement met een duur van het abonnement van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse onkosten omlaag gaan als je een overeenkomst voor een langere periode afsluit. Een abonnement van een maand kan leuk zijn als je een Sim Only providers eens wilt testen, maar als je er langer klant blijft betaal je maandelijks veel meer dan wanneer je een abonnement zonder mobieltje van 24 maanden afsluit.}

  Kan ik mijn telefoonnummer meenemen naar een anderetelecomaanbieder?

  Overstappers kunnen in deregel gebruikmaken van ‘nummerbehoud’. De nieuwetelecomprovider onderhandelt dan met deoude aanbieder over het overdragenvan het huidige telefoonnummer. Zodra beide partijen akkoord zijn, wordt hettelefoonnummer omgezet.

  Nummerbehoud gebruiken? Laat de nieuweprovider de overstap regelen. Denieuwe telecomprovider moet hetnummerbehoud eerst bevestigen, alvorens het oude overeenkomst bij deandere provider op te latenzeggen.

  Wat is het verschil tussen 3G en 4G?

  4G is een nieuwere techniek voor internetverbinding op demobieltje. 3G en 4G verschillen vooral in de snelheid: bij 3G kan de gebruiker maximaal 8Mbit per seconde gebruiken. Bij 4G is dat 150 Mbit per seconde. 4G werkt alleenop nieuwere mobieltjes, terwijl 3G op veruit demeeste telefoons werkt.

  Waarom Sim Only vergelijken?

  Onze website is al in enkele jaren actief en sindsdienuitgegroeid tot de grootste Sim Onlyvergelijker van dit land. Wij hebben de afgelopenjaren dan tevens de nodige ervaring opgedaan.

  Geld overhouden op jemobiele abonnement? Wij combineren als enige Sim Only prijsvergelijker in ons landhet aanbod van maarliefst 15 netwerkaanbieders. Bovendien bieden wijde mogelijkheid naast de prijzen ook de beoordelingen vanandere consumenten mee te nemen in jekeuzemogelijkheid voor een Sim Only.

  Iedere dag wordt onze website voorzien van actuele aanbiedingen. Zo kun jijweloverwogen een keuze maken voorhet meest passende abonnement. Onze missie is dan ook om consumentenovertollige kosten te besparen, zodat we onbezorgd met elkaar in contactkunnen blijven.

  Ik heb nog geen Mobiel abonnement of wil een extra mobiel abonnement. Watzijn de mogelijkheden?

  Heb je nog een goed werkende mobiele telefoonwaar je tevreden over bent, of ben je van plan een losse mobieletelefoon aan te schaffen, dan is hetverstandig om een los SIM-only contractaf te sluiten. Let er wel op dat je een abonnement neemt dat pastbij je verbruik.

  De meeste providers bieden SIM-onlyabonnementen aan waarbij de inhoud van de service(reeksdata, minuten en sms’jes per maand) erg veel identiekis aan de inhoud van abonnementen waarbij meteen een nieuwe mobiele telefoon wordtgeleverd. Bijvoorbeeld Vodafone en Tele2.

  En er zijn providers die zich 100%gespecialiseerd hebben in het aanbieden van SIM-only abonnementen. Onderandere Simyo of Simpel. De prijzen bij dit soort partijen zijn meestal laag.

  Aanschaf van een SIM-only abonnement heeft meerdere pre’s ten opzichte van deaanschaf van een contract inclusief mobieltje.

  • Je kunt aanzienlijkuitsparen op de kosten.
  • Kies voor een korte contractduur, dankun je in enkele stappen overstappen als eenandere partij een goedkoper contract aanbiedt.

   Overstappen naar een nieuweprovider

   Al je een Sim Onlycontract aangaat bij eenaanbieder waarbij je nog geenconsument bent dan kun je bij de meeste aanbieders gebruikmaken van een overstap service. Met deze service hoef jezelf niets te regelenen verloopt het overstappen naar het goedkoopste Sim Onlyabonnement zonder problemen. Je SimOnly aanbieder regelt dan voorjou al het papierwerk wat erbij komt kijken om van de ene naar de anderetelecomaanbieder over te stappen.Ook als je gebruik wilt maken van nummerbehoud kun je ditkiezen en je Sim Onlytelecomprovider regelt dat je een Sim Only contract krijgtmet je huidige mobieltje nummer. Het enige wat jenog hoeft aan te geven aan je nieuweprovider zijn je persoonlijkegegevens, je huidige mobiele nummer en welke simkaart je wenst teontvangen. Op welk moment alles isgeregeld ontvang je binnen enkele dagen een Sim Only starterspakket thuis van je nieuwetelecomaanbieder. Stop debekomen simkart in je simlock vrije smartphone en je kunt meteen gebruik maken van je goedkope Sim Only abonnement!

Scroll to top