lang op reisverzekering

Online Reisverzekering

Vandaagdedag is het voor veel mensen belangrijk om er zich bewust van te zijn dat een probleem in de regel in een klein hoekje schuilt. Dat is ook het geval wanneer u er voor kiest om een vakantie te boeken. U kunt voor vertrekken er mee te maken krijgen met een onverwachte geval waardoor u niet van huis kunt, maar ook tijdens uw trip kunnen er zich acute problemen aan het licht komen. Het aan gaan van de goedkoopste reisverzekering kan heel wat praktische, maar tevens financiële kopzorgen voorkomen.

Wat kost een reisverzekering?

Wat een reisverzekering kost, hangt van een aantal opties af. bijvoorbeeld waar je reis naar toe gaat, welke bescherming je wilt en hoeveel personen je meeverzekert. Gemiddeld kost een kortlopende reisverzekering eenmalig enkele tientallen euro’s, en een doorlopende reisverzekering enkele euro per maand.

Dat het aan gaan van een reisverzekering belangrijk is voor veel mensen die probleemloos een vakantiereis wil ondernemen mag ondertussen wel duidelijk zijn. Een voordelige reisverzekering aan gaan is op het moment door het uitvoeren van een onafhankelijke vergelijking geen probleem meer, maar voor veel consumenten is tevens het vinden van een meest bekende reisverzekering een vereiste. Een goedkopere en de voordeligste reisverzekering in één afsluiten is heel goed mogelijk. U dient wat dit betreft alleen rekening te houden met de geldigsheidsduur van de reisverzekering in kwestie net als met de dekkingen die je kunt kiezen. Voor wat dit laatste betreft is het met name van belang om rekening te houden met het gebied naar waar u op vakantiereis gaat. zekere dekkingen worden bij een op zijn minst reisverzekering namelijk uitsluitend aangeboden mits de vakantie zich binnen de Europese Unie afspeelt.

Waarom een reisverzekering?

Als u op reis gaat en u maakt een trip naar het buitenland kan er van alles gebeuren. Veel dingen zijn anders geregeld dan thuis, daardoor zou het kunnen dat u niet verwachte geld moet uitgeven. Denk maar eens aan de ziekenhuisuitgaven als u ineens ziek wordt of door een probleem in het kliniek komt. De kans dat men in het buitenland ziek wordt is tevens groter. tevens andere verkeersregels en gebruiken zorgen voor een grotere mogelijkheid op een probleem.

Wat is er gedekt in de basisdekking van de doorlopende reisverzekering?

U bent binnen Europa ten minste gedekt voor hulpverlening, plotse uitgaven, een ongeval en en aansprakelijkheid voor ongemakken aan uw tripverblijf.

Hulpverlening

Altijd hulp van de aangesloten alarmcentrale. bijvoorbeeld bij:

 • het regelen van vervoer;
 • het verzorgen van noodzakelijke medische begeleiding ten tijde van de terugreis;
 • het geven van adviezen;

Niet verwachte uitgaven

Bijvoorbeeld voor niet verwachte reis– en verblijfsonkosten als je in het buitenland in het kliniek terecht komt of voortijdig naar huis moet terugkeren na een probleem of ernstige ziekte. Of voor onkosten voor opsporings- of reddingsacties, als je tijdens een bergwandeling verdwaalt of gewond raakt.

Calamiteiten

U bent gedekt tegen de niet verwachte geld als gevolg van een probleem.

Aansprakelijkheid voor ongemak aan reisverblijf

Geld door onder andere ongemak aan de inboedel van uw vakantieverblijf. U laat onder andere iets kapot vallen, of u verliest de sleutel van uw vakantiewoning.

Reisverzekering vergelijken en afsluiten: zo snel doe je dat

Deze website heeft een snel en simpel te begrijpen online vergelijking van reisverzekeringen, met daarin ruim 50 kortlopende en doorlopende reisverzekeringen van 29 verzekeraars. Via onze website kun je heel goedkoop een reisverzekering vergelijken en afsluiten. Nadat je een vergelijking hebt gemaakt en de voor jou meest geschikte verzekering hebt geselecteerd, kun je gelijk jouw reisverzekering afsluiten. Dat kan volledig online en je ziet per direct of je bent goedgekeurd voor de reisverzekering.

Veel dekkingen meeverzekeren

Een reisverzekering biedt op zijn minst bescherming voor verlies, schade of diefstal van je bagage. Het hangt af van je reis en wat je al bij andere verzekeringen hebt ondergebracht, kun je jouw reisverzekering uitbreiden met dekking voor:

 • Medische kosten
 • Pechhulp
 • risicovolle sporten (bijvoorbeeld parachutespringen, bergbeklimmen of diepzeeduiken)
 • Wintersport
 • Repatriëring (plotse terugkeer naar huis vanwege ziekte of een ongeval)
 • Contant geld
 • Stage in het buitenland
 • Zakenreis
 • Overlijden en blijvende invaliditeit

Gebaseerd op de beschermingen die je nodig hebt, zoeken wij de beste reisverzekering voor je uit.

Wat is de goedkopere reisverzekering?

Het onderscheid tussen een ordinair goede reisverzekering en een betere reisverzekeringwordt niet alleen gemaakt door de geldigheid waarvoor ze wordt afgesloten. Ga dan alsook altijd voor het daadwerkelijk aan gaan van uw reisverzekering na welke dekkingen er exact worden gedekt en of deze ook gelden voor het land of het land waar u een vakantiereis naar heeft geboekt. Niet alle reisverzekeringen dekken bijvoorbeeld ten minste vakanties naar United States, Australië of Azië, etc. Bovendien doet u er tevens goed aan om voor het afsluiten van een betere reisverzekeringeven stil te blijven staan bij de aard van de vakantie. Zakelijke reizen worden door een alledaagse reisverzekering immers in het algemeen niet vergoedt en bovendien kunnen er tevens uitsluitingen geldig zijn voor potentieel risicovolle reizen zoals wintersporttrips. tevens dit is zeker iets waar u wat te maken heeft met het aan gaan van een betere reisverzekeringrekening mee zult willen houden.

De premie van de betere reisverzekering

Tot slot is er Allicht nog de kostkosten van de voordeligste reisverzekering. Voor veel personen staat de goedkoopste reisverzekeringdan alsook gelijk aan een echt voordelige reisverzekering. Is dat echter wel correct? Niet altijd. Allicht is het te allen tijde zeer gewenst wanneer u slechts een beperkte maandprijs moet betalen, maar daar staat tegenover dat u er wel zeker van moet zijn dat alle vereiste beschermingen daadwerkelijk worden aangeboden. Is dat niet het geval, dan kan dat u namelijk enkele vervelende verrassingen opleveren en dat kan uiteraard ook niet de bedoeling zijn. De kostprijs van een goede reisverzekeringmoet dan tevens immer in lijn worden gezien met de exacte dekkingen die er door worden aangeboden.

Tips: uitsparen op je reisverzekering

Wil je een reisverzekering aan gaan? Denk dan goed na of je zekere beschermingen echt nodig hebt. Denk onder andere aan bescherming voor geneeskundige kosten (misschien heb je die alsook al goed gedekt bij je zorgverzekering), hulp bij autopech of een ongevallenverzekering. Bekijk onze suggesties en zorg dat je niet dubbel verzekerd bent. Meestal kun je door goed te lezen naar je dekkingen veel besparen.

Hoogste tegemoetkomingen reisverzekering

Liever heb je jouw reisverzekering compleet niet nodig, maar als er immers wat gebeurt wil je graag dat de schade eenvoudig wordt betaald en afgehandeld. Vind je een bepaalde bescherming erg belangrijk bij je reisverzekering? Bijvoorbeeld voor fotoapparatuur, andere elektronica of campingspullen? Bekijk dan ons overzicht hoogste vergoedingen. Dan weet je zeker dat je bij de voordeligste reisverzekeraar uitkomt.

Annuleringsverzekering

Je kunt naast een reisverzekering alsook een annuleringsverzekering afsluiten. Een annuleringsverzekering betaalt de kosten als je de reis welbeschouwd moet annuleren. Als je je reis bijvoorbeeld door een ongeval, om medische redenen of overlijden moet annuleren kun je met een annuleringsverzekering de kosten dekken.

Een annuleringsverzekering is een verzekering die het een mogelijkheid maakt om je vakantie vooraf te annuleren als resultaat van zekere omstandigheden. Ook als je door zekere omstandigheden gedurende je vakantie gedwongen bent om naar huis te vertrekken, worden de resterende vakantiedagen vergoed. Je sluit deze verzekering af voordat je op vakantie gaat. Let goed op de bepaalde voorwaarden die je verzekeraar stelt aan het opzeggen van je vakantie. De verzekeraar zal je vakantie namelijk niet voor elk kleinigheidje vergoeden.

Ook wat te maken heeft met de annuleringsverzekering heb je een doorlopende variant die het hele twaalf maanden door geldt en een kortlopende, die voor een specifiek aangegeven periode geldt.

Annuleren oude reisverzekering

Je reisverzekering annuleren kun je schriftelijk bij je huidige verzekeraar doen. Een nieuwe reisverzekering aan gaan is zo gebeurd. Je kunt in niet meer dan vijf minuten reisverzekeringen vergelijken en zo de goedkopere reisverzekering aan gaan. Zo eenvoudig is het vinden en aan gaan van een reisverzekering via hier.