sim only vodafone

Mobiele Telefoon Abonnement Vergelijken Sim Only

Het leven is al duur genoeg, dat weten wij. Gelukkig kunt uuitsparen op uwsmartphoneabonnement, kunt u SimOnly vergelijken en het goedkoopste contract aan gaan. Als u al eensmartphone heeft, is een Sim Only abonnement ideaal voor u, want hierbij betaaltu enkel de abonnementskosten en niets extra voor het smartphone.

Sim Only vergelijken

Telkens meer Nederlanders kiezen voor Sim Only abonnementen. Dit houdt in datzij zelf een smartphoneaankopen en daar een SimOnly abonnement bij aanschaffen, of datklanten eerst voor een abonnement metsmartphone kiezen en na de duur van hetcontract overstappen op SimOnly omdat zij hun toestel nog goed genoeg vinden.

Met een SimOnly contract kun je zelf je telefoonkiezen, deze krijg je er namelijk niet bij van detelecomaanbieder. Dit heeft 2 grotevoordelen:

 • Je abonnement is veelde betere keus
 • Je kunt zelf kiezen welkesmartphone je neemt (bijvoorbeeld je huidige smartphone)

  Pluspunten Sim Only per maand opzegbaar

  Wat zijn de voordelen van eenmaandelijks opzegbaar Sim Only abonnement?

  Met een elke maand opzegbaar Sim Only abonnement heb jealle vrijheid om je overeenkomst per maandop te zeggen. Tevens ben je erg flexibel. Je kunt namelijk elke maand jebundels aanpassen, omhoog of omlaag. Momenteel zijn er vijftelecomproviders die per maand opzegbare Sim Only abonnementen aanbieden: Ben,KPN, Robin mobile, Tele2 en Youfone.

  Houd er wel rekening mee dat een Sim Only elke maand opzegbaarovereenkomst gemiddeld € 1,- per maandextra kost ten opzichte van een 1 jarig of 2 jarig contract.

  Onbeperkt bellen zonder vast contract

  Wil je onbeperkt kunnen bellen en niet vastzitten aan een langdurig contract? Kies dan voor een maandelijks opzegbaar Sim Only abonnement met onbeperkt bellen. Dan kun je zonder beperkingen bellen voor een vast bedrag elke maand en heb je alle vrijheid om gratis te switchen als je een betere aanbieding tegenkomt. zodoende kun je te allen tijde profiteren van de betere tijdelijke acties en aanbiedingen. zonder simlock|simlock vrije Samsung smartphone} benodigd. Dat houdt in dat niet alle mobieltjes geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude telefoon liggen, die bij een oud contract gebruikt is? Alleen de aanbieder waarbij de smartphone oorspronkelijk is gebruikt, mag de simlock van het mobieltje weghalen. In de praktijk betekent dat meestal dat de afnemer nog een tijd bij de oude provider moet blijven, of zelf een nieuwe toestel moet aanschaffen.

  Kies het juiste Sim Only abonnement

  Pak je afschriften er eens bij en ga na hoeveel internetkosten je hebt verbruikt. Zat je continu buiten je bundel? Dan bevelen we aan om bij je nieuwe Sim Only abonnement een grotere databundel te kiesen. Bleef je keurig binnen je bundel? Blijf dan bij de collectie wat je hebt of ga zelfs iets omlaag. Veel providers bieden trouwens de mogelijkheid om tijdens je abonnement omhoog en omlaag te gaan in je bundel.|

  Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

  Als je nu hebt besloten hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de termijn van het contract te kiezen. Bij de meeste aanbieders kun je kiezen tussen een periode van 1 of twee jaar. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de contractduur te kiezen. Er zijn Vandaag de dag echter ook aanbieders die een Sim Only abonnement met een duur van het abonnement van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse onkosten omlaag gaan als je een contract voor een langere periode afsluit. Een Sim Only abonnement van een maand kan leuk zijn als je een Sim Only providers eens wilt testen, maar als je er langer klant blijft betaal je maandelijks veel meer dan op welk moment je een abonnement van 24 maanden afsluit.}

  Uit welke internet en mobiel bellen abonnement kan ik kiezen?

  Zoals gezegd heb je bij een contractzonder mobiele telefoon meer keuze inproviders danbij een abonnement mettelefoon. Datzijn echter niet allemaal verscheideneaanbieders meteen eigen netwerk. In dit land tellen wijofficieel 4 grote aanbieders met een eigen netwerk, namelijk:

  • KPN,
  • Vodafone,
  • T-Mobile en
  • Tele2.

  Alle andere SimOnly aanbieders maken gebruik van het netwerk van eenvan deze providers. Zo maakt de providers hollandsnieuwe onder anderegebruik van het netwerk Vodafone en heb je bij Simyo de betrouwbarebescherming van KPN. In totaal kent Holland op dit moment twaalf verscheideneSim Only aanbieders.

  Kies een goedkoop Sim Only abonnement

  Op het moment iseen Sim Only zo’n beetje depopulairste abonnementsvorm voor een mobiele telefoon.Dat komt onder meer doordat een Sim Only veel goedkoperis dan een gewoon abonnement. Bij een Sim Only abonnement ontvang je enkeleen simkaart en geen mobieletelefoon. Dat is dus wat een Sim Only is.

  Doordat je blijft bellen met je bestaande smartphone , bespaar je veel overtollige kosten. De prijs die je normaliter voor je ‘zonder kosten smartphone ’ betaalt, valt weg bij een Sim Only en aldus houd je veel lagere maandelijkse abonnementskosten over.

  Waarom een Sim Only abonnement?

  Zoals gezegd bel je met een Sim Only aanbieding veel goedkoper dan met eennormaal abonnement. Bovendien hoef je nergens aan vast te zitten, want er zijnverscheidene aanbieders metper maand opzegbare abonnementen. Naast de lagemaandlasten en de vrijheid om te gaan en staan waar jewilt, kun je tevens nog lekker met je vertrouwde apparaatblijven bellen.

  Waarom kiezen voor een Sim Only abonnement?

  Loopt de contractduur van je abonnementop zijn eind, ben je tevreden over smartphone dieje hebt en heb je geen behoefte om te upgraden naar een nieuwer mobiele telefoon ,dan is het slim om over te stappen naar een Sim Only abonnement. Op dezewijze bespaar je de onkosten voor de aanschaf van de smartphone. Niet alleen de eenmalige kosten, maartevens de maandelijkse onkosten die worden doorberekend voor deaanschaf van de mobieltje.

  Overstappen naar een SimOnly abonnement is daarom een goede manier om jemaandelijkse uitgaven voor een Mobielabonnement aanzienlijk te verlagen. En dat zonder in te boeten op de inhoudvan de service (degroepdata, het aantal belminuten en het aantal sms’jes).

  Een tweede voordeel is dat je kunt kiezen voor eenmaandelijks opzegbaar abonnement. Je bentdaardoor veel flexibeler om over te stappen naar een anderetelecomaanbieder. Bij eenabonnement inclusief smartphone tekenje een overeenkomst voor 1 of 2 kalenderjaar. Sinds kort kun je tevens hier bij enkelepartijen voor maandcontracten kiezen, maar dan tegen een hoger maandbedrag,plus moet je het apparaat in één maal afbetalen als jeopzegt.

  Stel dat je toch een nieuwe telefoon nodig hebt, dan kun je zelfeen los mobieltje kiezen enaanschaffen. Nadeel kan zijn dat je het toestel dan in éénkeer moet betalen.

  Goedkoopste Sim Only abonnementen met onbeperkt internet

  Ben je zoekt naar een Sim Only? Vindt hier demeest voordelige Sim Only abonnementen met onbeperkt internet door deproviders te vergelijken. Volg onze stappen omeasy en simpel het voordeligste Sim Only abonnement tevinden en om het Sim Onlyabonnement dan af te sluiten. Om hetmeest voordelige Sim Only onbeperkt internet contract te kiezen moet je eerst inzichtelijk hebben hoeveel jeper maand verbruikt aan belminuten, sms’jes en aandata. Op het internet kun je easy je verbruik berekenenvoor onder andere de data, maar je kunt tevens opje laatste factuur zien hoeveel je per maand verbruiktbij je huidige mobieltje abonnement. Wanneer je het verbruik inzichtelijk hebt kun je op zoek gaan naar hetvoordeligste Sim Only onbeperkt internet abonnement. Door in onzevergelijkingstool je verbruik te selecteren vindt jegemakkelijk het Sim Onlycontract dat bij jou past. Heb je hetmeest goedkope abonnementgevonden dan kun je de Sim Onlyaanbieding selecteren en dan kun je het Sim Only abonnementafsluiten bij detelecomprovider.

Scroll to top