sim only vodafone

Mobiele Telefoon Abonnement Vergelijken Sim Only

Het leven is al duur genoeg, dat weten wij. Gelukkig kunt u uitsparen op uw smartphoneabonnement, kunt u Sim Only vergelijken en het goedkoopste contract aan gaan. Als u al een smartphone heeft, is een Sim Only abonnement ideaal voor u, want hierbij betaalt u enkel de abonnementskosten en niets extra voor het smartphone.

Sim Only vergelijken

Telkens meer Nederlanders kiezen voor Sim Only abonnementen. Dit houdt in dat zij zelf een smartphone aankopen en daar een Sim Only abonnement bij aanschaffen, of dat klanten eerst voor een abonnement met smartphone kiezen en na de duur van het contract overstappen op Sim Only omdat zij hun toestel nog goed genoeg vinden.

Met een Sim Only contract kun je zelf je telefoon kiezen, deze krijg je er namelijk niet bij van de telecomaanbieder. Dit heeft 2 grote voordelen:

 • Je abonnement is veel de betere keus
 • Je kunt zelf kiezen welke smartphone je neemt (bijvoorbeeld je huidige smartphone)

  Pluspunten Sim Only per maand opzegbaar

  Wat zijn de voordelen van een maandelijks opzegbaar Sim Only abonnement?

  Met een elke maand opzegbaar Sim Only abonnement heb je alle vrijheid om je overeenkomst per maand op te zeggen. Tevens ben je erg flexibel. Je kunt namelijk elke maand je bundels aanpassen, omhoog of omlaag. Momenteel zijn er vijf telecomproviders die per maand opzegbare Sim Only abonnementen aanbieden: Ben, KPN, Robin mobile, Tele2 en Youfone.

  Houd er wel rekening mee dat een Sim Only elke maand opzegbaar overeenkomst gemiddeld € 1,- per maand extra kost ten opzichte van een 1 jarig of 2 jarig contract.

  Onbeperkt bellen zonder vast contract

  Wil je onbeperkt kunnen bellen en niet vastzitten aan een langdurig contract? Kies dan voor een maandelijks opzegbaar Sim Only abonnement met onbeperkt bellen. Dan kun je zonder beperkingen bellen voor een vast bedrag elke maand en heb je alle vrijheid om gratis te switchen als je een betere aanbieding tegenkomt. zodoende kun je te allen tijde profiteren van de betere tijdelijke acties en aanbiedingen. zonder simlock|simlock vrije Samsung smartphone} benodigd. Dat houdt in dat niet alle mobieltjes geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude telefoon liggen, die bij een oud contract gebruikt is? Alleen de aanbieder waarbij de smartphone oorspronkelijk is gebruikt, mag de simlock van het mobieltje weghalen. In de praktijk betekent dat meestal dat de afnemer nog een tijd bij de oude provider moet blijven, of zelf een nieuwe toestel moet aanschaffen.

  Kies het juiste Sim Only abonnement

  Pak je afschriften er eens bij en ga na hoeveel internetkosten je hebt verbruikt. Zat je continu buiten je bundel? Dan bevelen we aan om bij je nieuwe Sim Only abonnement een grotere databundel te kiesen. Bleef je keurig binnen je bundel? Blijf dan bij de collectie wat je hebt of ga zelfs iets omlaag. Veel providers bieden trouwens de mogelijkheid om tijdens je abonnement omhoog en omlaag te gaan in je bundel.|

  Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

  Als je nu hebt besloten hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de termijn van het contract te kiezen. Bij de meeste aanbieders kun je kiezen tussen een periode van 1 of twee jaar. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de contractduur te kiezen. Er zijn Vandaag de dag echter ook aanbieders die een Sim Only abonnement met een duur van het abonnement van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse onkosten omlaag gaan als je een contract voor een langere periode afsluit. Een Sim Only abonnement van een maand kan leuk zijn als je een Sim Only providers eens wilt testen, maar als je er langer klant blijft betaal je maandelijks veel meer dan op welk moment je een abonnement van 24 maanden afsluit.}

  Uit welke internet en mobiel bellen abonnement kan ik kiezen?

  Zoals gezegd heb je bij een contract zonder mobiele telefoon meer keuze in providers dan bij een abonnement met telefoon. Dat zijn echter niet allemaal verscheidene aanbieders met een eigen netwerk. In dit land tellen wij officieel 4 grote aanbieders met een eigen netwerk, namelijk:

  • KPN,
  • Vodafone,
  • T-Mobile en
  • Tele2.

  Alle andere Sim Only aanbieders maken gebruik van het netwerk van een van deze providers. Zo maakt de providers hollandsnieuwe onder andere gebruik van het netwerk Vodafone en heb je bij Simyo de betrouwbare bescherming van KPN. In totaal kent Holland op dit moment twaalf verscheidene Sim Only aanbieders.

  Kies een goedkoop Sim Only abonnement

  Op het moment is een Sim Only zo’n beetje de populairste abonnementsvorm voor een mobiele telefoon. Dat komt onder meer doordat een Sim Only veel goedkoper is dan een gewoon abonnement. Bij een Sim Only abonnement ontvang je enkel een simkaart en geen mobiele telefoon. Dat is dus wat een Sim Only is.

  Doordat je blijft bellen met je bestaande smartphone , bespaar je veel overtollige kosten. De prijs die je normaliter voor je ‘zonder kosten smartphone ’ betaalt, valt weg bij een Sim Only en aldus houd je veel lagere maandelijkse abonnementskosten over.

  Waarom een Sim Only abonnement?

  Zoals gezegd bel je met een Sim Only aanbieding veel goedkoper dan met een normaal abonnement. Bovendien hoef je nergens aan vast te zitten, want er zijn verscheidene aanbieders met per maand opzegbare abonnementen. Naast de lage maandlasten en de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt, kun je tevens nog lekker met je vertrouwde apparaat blijven bellen.

  Waarom kiezen voor een Sim Only abonnement?

  Loopt de contractduur van je abonnement op zijn eind, ben je tevreden over smartphone die je hebt en heb je geen behoefte om te upgraden naar een nieuwer mobiele telefoon , dan is het slim om over te stappen naar een Sim Only abonnement. Op deze wijze bespaar je de onkosten voor de aanschaf van de smartphone. Niet alleen de eenmalige kosten, maar tevens de maandelijkse onkosten die worden doorberekend voor de aanschaf van de mobieltje.

  Overstappen naar een Sim Only abonnement is daarom een goede manier om je maandelijkse uitgaven voor een Mobiel abonnement aanzienlijk te verlagen. En dat zonder in te boeten op de inhoud van de service (de groep data, het aantal belminuten en het aantal sms’jes).

  Een tweede voordeel is dat je kunt kiezen voor een maandelijks opzegbaar abonnement. Je bent daardoor veel flexibeler om over te stappen naar een andere telecomaanbieder. Bij een abonnement inclusief smartphone teken je een overeenkomst voor 1 of 2 kalenderjaar. Sinds kort kun je tevens hier bij enkele partijen voor maandcontracten kiezen, maar dan tegen een hoger maandbedrag, plus moet je het apparaat in één maal afbetalen als je opzegt.

  Stel dat je toch een nieuwe telefoon nodig hebt, dan kun je zelf een los mobieltje kiezen en aanschaffen. Nadeel kan zijn dat je het toestel dan in één keer moet betalen.

  Goedkoopste Sim Only abonnementen met onbeperkt internet

  Ben je zoekt naar een Sim Only? Vindt hier de meest voordelige Sim Only abonnementen met onbeperkt internet door de providers te vergelijken. Volg onze stappen om easy en simpel het voordeligste Sim Only abonnement te vinden en om het Sim Only abonnement dan af te sluiten. Om het meest voordelige Sim Only onbeperkt internet contract te kiezen moet je eerst inzichtelijk hebben hoeveel je per maand verbruikt aan belminuten, sms’jes en aan data. Op het internet kun je easy je verbruik berekenen voor onder andere de data, maar je kunt tevens op je laatste factuur zien hoeveel je per maand verbruikt bij je huidige mobieltje abonnement. Wanneer je het verbruik inzichtelijk hebt kun je op zoek gaan naar het voordeligste Sim Only onbeperkt internet abonnement. Door in onze vergelijkingstool je verbruik te selecteren vindt je gemakkelijk het Sim Only contract dat bij jou past. Heb je het meest goedkope abonnement gevonden dan kun je de Sim Only aanbieding selecteren en dan kun je het Sim Only abonnement afsluiten bij de telecomprovider.