Autoverzekering Afsluiten Na Aankoop

Kosten Autoverzekering

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de meest geschikte autoverzekering. Of de verzekering voor je auto met de betere voorwaarden. Of die

Ongevallen inzittendenverzekering

Heb je tevens een schadeverzekering voor inzittenden, dan is de calamiteitlenverzekering voor inzittenden overbodig. De overeenkomst in bescherming is te groot, waardoor je zinloos veel premie betaalt. Dat wil je allicht liever niet! Met de gebrekenverzekering krijg je de echt geleden gebreken uitbetaald in plaats van een vooraf bepaald uit te keren bedrag. De dekking is meestal voor gebreken tot één miljoen euro. Autoverzekering vergelijken.

Kosten Autoverzekering

Als je een lease auto koopt, moet je verplicht een autoverzekering aan gaan. Dit is gemakkelijk te doen, maar let op dat je de juiste selectie hierbij maakt. Er zijn ongeveer 120 diverse verzekeringen voor auto’s en de keuze hangt bijvoorbeeld af van het type auto, op welk moment je geboren bent en het aantal gereden jaren zonder schade dat je hebt opgebouwd.

Alles over je autoverzekering vergelijken

Autoverzekeraars bepalen de premie van hun autoverzekering op bovenstaande karakterisering. Om de goedkopere deal voor je autoverzekering te berekenen hebben ze deze gegevens nodig. De beste optie is niet te allen tijde de meest goedkope autoverzekering: kwaliteit is zeker zo belangrijk. Daarom kun je hier de autoverzekering vergelijken die het voordeligste bij je persoonlijke geval past. Hierna kun je linea recta een prima, maar goedkope verzekering voor je auto aan gaan.

Aanvullende verzekeringen bij je autoverzekering

Er zijn diverse aanvullende verzekeringen mogelijk. Ze zijn niet allemaal nodig of verplicht, je kunt zelf bepalen welke je benodigd vindt.

  • Ongevallen inzittendenverzekering – keert een variabel bedrag uit als iemand na een aanrijding gehandicapt raakt of overlijdt. Dat geldt voor de bestuurder, maar tevens voor eventuele passagiers.
  • Schadeverzekering voor passagiers. betaalt de schade die de bestuurder en/of passagiers lijden door het aanrijding. Dat kan lichamelijke schade zijn, maar tevens gebreken aan bagage of kleding. Het bedrag dat wordt uitbetaald, staat gelijk aan de gebreken die geleden is.
  • Rechtsbijstandverzekering. Voor wettelijk advies en specialistische rechtshulp om bijvoorbeeld gebreken aan de auto of letselgebreken te verhalen. Houd er rekening mee dat de maandprijs hoger is als je een autoverzekering vergelijkt inclusief aanvullende verzekering. Het wordt dan lastiger om een goedkope autoverzekering te vinden.Meer gangbare kennis over autoverzekeringen kun je ook lezen in de productwijzers die door het Verbond van verzekeraars zijn samengesteld? Hier is meer te zien: kosten autoverzekering