Internet en Bellen abonnementen vergelijken?

Internet en vast bellen combineren in één pakket is slim. U bespaart namelijk spoorslags veel geld als u beide diensten bij één telecomaanbieder onderbrengt in plaats van de twee diensten apart af te nemen bij diverse providers.

Vergelijk 150+ Internet, TV en Bellen Abonnementen

Internet en Bellen abonnementen vergelijken

Je kunt internet en bellen vergelijken binnen de pakketten die door de verscheidene providers worden aangeboden. Allicht kun je zelf naar de websites van de uiteenlopende aanbieders gaan om de pakketten met internet en bellen te vergelijken, maar je komt er dan in het algemeen al in enkele stappen achter dat dit een tijdrovende taak is. 

Je hebt namelijk niet alleen te maken met de alledaagse pakketten met internet en bellen, maar onder andere tevens met verscheidene internetsnelheden, allerlei soorten internet en meerdere belopties. Het valt niet mee om alle nodige informatie bij elkaar te sprokkelen om internet en bellen te vergelijken. Daarom nemen wij je deze taak graag uit handen.

Een goedkoop internet en bellen pakket

Als je alleen gebruik wilt maken van internet en smartphone, dan wil je allicht profiteren van een goedkoop internet en bellen pakket. Wij zorgen er graag voor dat jij precies weet bij welke aanbieder jij het best terecht kunt voor een goedkoop internet en bellen pakket. Aan de linkerzijde kun je zelf je wensen en eisen kiezen voor het betreffende pakket, zodat wij alle informatie hebben die we nodig hebben om de pakketten met internet en bellen te vergelijken voor je. snel en simpel en ook nog eens snel, want het kost je hooguit enkele minuten van je tijd om te ontdekken waar jij het meest kunt geld overhouden.

Waarom alleen internet en bellen vergelijken?

De alles in 1 pakketten hebben internet, bellen en televisie. Deze alles in 1 pakketten zijn tevens te vergelijken via hier, waarmee je ook in enkele stappen ontdekt welk alles in 1 pakket het goedkoopst is voor jou. Toch zijn er ook veel klanten die geen behoefte hebben aan televisie. Er zijn klanten die eenvoudigweg niet houden van televisie kijken, maar er zijn tevens steeds meer mensen die televisie kijken via een mobiel apparaat, waarmee er geen televisie meer nodig is in huis. Het is dan natuurlijk zonde om hier wel voor te betalen binnen een goedkoop alles in 1 pakket. Je kunt er dan beter voor kiezen om een voordelig internet en bellen pakket af te sluiten.

Terstond goedkoop internetten en bellen

Als je hier hebt ontdekt waar internet en bellen het goedkoopst is voor jou, dan kun je uiteraard terstond overstappen naar de betreffende aanbieder. De overstap is in de meeste gevallen simpel online te regelen, waarmee je op vrij korte termijn al kunt beginnen met geld overhouden door goedkoop te internetten en bellen.

Internet en bellen pakketten

Internet en vast bellen combineren in één pakket is slim. U bespaart namelijk spoorslags veel geld als u beide diensten bij één telecomaanbieder onderbrengt in plaats van de twee diensten apart af te nemen bij diverse providers.

Het grootste gedeelte van de Nederlandse huishoudens maakt tegenwoordig gebruik van internet bellen. Bellen via het internet is namelijk heel goedkoop en makkelijk. Als u regelmatig naar het buitenland telefoneert is digitaal bellen compleet een goede keuze.

Internet en bellen vergelijken

Deze website is een 100% onafhankelijke website. De internet en vast bellen pakketten staan namelijk standaard gesorteerd op de laagste kosten per 12 maanden. Dat betekent dus dat het meest goedkope pakket te allen tijde bovenaan staat.

Met onze vergelijker kunt u verschillende internet en bellen pakketten tot in detail met elkaar vergelijken. U kunt ook filters toepassen waarmee het resultaat nog beter bij uw wensen past. U kunt onder meer filteren op de volgende zaken:

 • voor niks nummerbehoud
 • kosteloos onderling bellen
 • Tweede telefoonnummer mogelijk

Het soort internet abonnement; geeft u de voorkeur aan een glasvezel- of juist een kabelabonnement?

De snelheid van het internetabonnement; er zijn abonnementen die een snelheid hebben tot maar liefst 1000 Mb.

Niet alle providers bieden hun internet en bellen diensten aan in heel ons land. Als u uw postcode en huisnummer invult bovenaan deze pagina, kunt u exact zien welke verzekeraars internet en vaste telefonie abonnementen leveren op uw adres.

Beste internet en bellen pakket

Wat het goedkopere internet en telefonie abonnement is hangt af van veel factoren. Zo zijn uw wensen erg bepalend om te zeggen welk internet contract het goedkopere bij u past. Om u een beter beeld te geven welk internet contract het slimste is hebben wij al onze klanten gevraagd om hun bestelde contract te beoordelen. Zo kunt u hier lezen welke telecomprovider het voordeligste internet en bellen pakket aanbiedt.

 

 
 
Jonathan Ferro

Ondernemer

"Ieder jaar hebben de grote aanbieders wel een aanbieding voor overstappers. Ik ben ingeschreven op de mailinglijst van Besparen.FRL en maak altijd gebruik van een aanbieding die ik per mail krijg."

copywriter client testimonial man

Alles in 1 FAQ

Wat is het goedkoopste internetabonnement?

Het goedkoopste internetabonnement is niet makkelijk te zeggen. Het hangt echt af van de situatie waarin het het gebruikt wordt.

Kijk, het goedkoopste pakket kost maar enkele tientjes per maand. Maar je krijgt een lage internet downloadsnelheid ervoor terug. Het is dus handig om in de vergelijker de opties te selecteren die je echt nodig hebt. Hierna kun je sorteren op prijs, van laag naar hoog. De goedkoopste pakketten komen dan bovenaan te staan.

 1. Vul je postcode en huisnummer in om te zien welke pakketten er beschikbaar zijn op jouw adres,
 2. Selecteer de opties die je nodig hebt zodat alle overige pakketten worden weg gefilterd,
 3. Sorteer nu op prijs en het goedkoopste pakket staat nu bovenaan.
Is Glasvezelinternet beschikbaar?

In grote delen van Nederland is glasvezel internet beschikbaar. Je kunt er heel snel en simpel achter komen of het ook op jouw adres verkrijgbaar is.

 1. Vul je postcode en huisnummer in,
 2. Selecteer op de resultatenpagina dat je alleen glasvezel abonnementen wilt zien,
 3. Kies het abonnement dat bij je past.
Wat zit er in een internetpakket?

In een alleen internet-pakket zitten de volgende dingen:

 1. Alleen Internet
 2. Modem
 3. Router
 4. Kabels

Vrijwel alle providers leveren de verbinding kant en klaar op bij je thuis. Er komt dan een monteur op afspraak om alles te installeren.

Doe snel de postcodecheck en ontdek welke abonnementen bij jou door een monteur worden geïnstalleerd.

Internetabonnementen Nieuws

It seems we can't find what you're looking for.