goedkoopste autoverzekering van nederland

Hema Autoverzekering Review

Door te vergelijken op deze website vind je de goedkoopste autoverzekering. Of de autoverzekering met de betere voorwaarden. Of die

Autoverzekering opzeggen

Wil je de verzekering van je auto opzeggen? Dat kan. Je stuurt een e-mail naar je verzekeraar. De verzekeringsmaatschappij zal je autoverzekering meestal binnen een maand stopzetten. Let wel op bij overstappen: zorg eerst dat je nieuwe aanvraag is geaccepteerd bij de nieuwe verzekeraar en zeg dan pas je lopende autoverzekering op! Wil je de autoverzekering stopzetten omdat je verzekeraar een stijging van de premie doorvoert of de voorwaarden vernieuwt, dan mag je de autoverzekering zonder opzegtermijn stopzetten.

Autoverzekering

In beginsel kunt u een autoverzekering op basis van de volgende drie basisdekkingen kiezen;

  • WA
  • WA-Plus
  • WA-Casco

ernaast kunt u extra beschermingen nemen, zoals pechhulp in het binnenland of een inzittendenverzekering.

FBTO heeft een unieke nieuwe manier van verzekeren met de Internet Autoverzekering. U regelt alles zelf online, waarmee de maandprijs extra laag is. De verzekering is ook heel flexibel. U heeft geen jaarcontract en u kunt acuut afsluiten wijzigen of annuleren.

Bij de FBTO Internet Autoverzekering wordt uw opgebouwde no-claimkorting per maand verrekend in plaats van jaarlijks. Zo betaalt u dus iedere maand minder premie!

De voordelen van de FBTO Internet Autoverzekering zijn:

  • Geen jaarcontract
  •  ogenblikkelijk wijzigen, aanvullen of annuleren van uw polis
  • Een lage premie, die elke schadevrije maand daalt
  • Geen papieren rompslomp

Profiteer nu tevens van de FBTO Internet Autoverzekering!

Bereken hier uw premie!

Autoverzekeringen vergelijken: welke beschermingen moet je kiezen?

Als je bij ons autoverzekeringen vergelijkt, kun je in stap twee kiezen welke dekking je wilt. Er zijn er drie:

  • Wettelijk Aansprakelijkheid. Dit is de meest beperkte dekking, maar daarmee heb je ook de goedkoopste verzekering voor je auto. De gebreken die je met je auto veroorzaakt wordt betaald, maar je eigen schade niet.
  • WA + beperkt casco. Naast de WA-dekking, wordt nu tevens de ellende aan je eigen auto betaald bij o.a. brand, diefstal, storm en ruitbreuk. gebreken aan je eigen auto die je zelf hebt veroorzaakt (door onder andere een schade) wordt niet vergoed.
  • All Risk. Alles wat onder beperkt casco valt wordt betaald, maar nu wordt ook alle schade aan je eigen auto betaald.

De mogelijkheid voor de bescherming hangt af van het bouwjaar en de waarde van je auto. Kies niet zomaar voor de meest voordelige autoverzekering en dekking: kwaliteit is ook belangrijk. Ga je hier je autoverzekering vergelijken? Dan geven wij je online advies zodat je de beste keus kunt maken. Hier is meer te zien: hema autoverzekering review