All Risk Autoverzekering Vergelijken

Goedkope Wa Autoverzekering

Door te vergelijken op deze website vind je de meest geschikte verzekering voor je auto. Of de verzekering voor je auto met de betere condities. Of die

Ongevallen inzittendenverzekering

Heb je tevens een schadeverzekering voor inzittenden, dan is de claimlenverzekering voor inzittenden overbodig. De overeenkomst in bescherming is te groot, waardoor je nodeloos veel extra premie betaalt. Dat wil je natuurlijk liever niet! Met de schadeverzekering krijg je de werkelijk geleden gebreken uitbetaald in plaats van een vooraf bepaald uit te keren bedrag. De dekking is vrijwel altijd voor schade tot 1 miljoen euro. Autoverzekering vergelijken.

Autoverzekering vergelijken: zo werkt het

Onze website probeert de beste verzekering voor je auto voor je situatie te vinden zonder dat je er zelf veel moeite aan kwijt bent. Je verzekering voor je auto vergelijken is heel goed te doen: na het invullen van slechts vier vragen zie je terstond wat voor jou de drie slimste opties zijn. De betere verzekering voor je auto kun je via onze website aanklikken en je wordt doorgelinkt naar de aanbieding van de verzekeringsmaatschappij.

Wil je verder neuzen? Dan kun je ook alle andere verzekeringen voor je auto vergelijken. Of er een aantal naast elkaar zetten. Je kunt eerst je aanbieding op de website bekijken of onverwijld een autoverzekering aan gaan op de website van de autoverzekeraar. Zo simpel is je autoverzekering te vergelijken op hier.

De verschillende typen autoverzekeringen

Er zijn verschillende soorten autoverzekeringen die u kunt afsluiten. Een autoverzekering is verplicht, maar u kunt zelf kiezen welke soort autoverzekering u kiest. Dit kan nog best onduidelijk zijn, daarom hebben wij alles op een rij gezet.

Autoverzekering

Een autoverzekering is verplicht wanneer een auto op de openbare weg staat. Ook in het geval u deze auto niet gebruikt, moet het verzekerd zijn. Alleen auto’s die echt binnen staan en niet gebruikt worden hoeven niet per se verzekerd te worden. Er zijn verschillende typen autoverzekeringen:

  • WA,
  • WA+ beperkt casco
  • WA+ volledig casco.

Ook is het een mogelijkheid om nog extra verzekerd te worden. Wat er exact wordt verzekerd is gebonden aan van de verzekering die u kiest. Hoe duur een verzekering is, is gebonden aan van het soort verzekering die u afsluit en het bedrijf waar u die afsluit.

De WA autoverzekering

De WA autoverzekering is op zijn minst verplicht voor iedere auto. Het maakt niet uit wat u voor een auto heeft, u moet deze sowieso verzekeren met WA. Bij een WA verzekering wordt schade aan andermans eigendommen vergoed. Eigen schade aan uw eigen voertuig wordt niet betaald.

WA+ beperkt casco autoverzekering

De WA+ beperkt casco is een verzekering met meer dekking dan de WA autoverzekering. Dit houdt in dat er meer wordt verzekerd. Zo wordt ook schade aan de eigen auto vergoed, maar niet in alle schadeclaims. U kunt namelijk schade zoals diefstal of een slippartij niet betaald krijgen. De meeste klanten kiezen voor een WA+ Beperkt Casco verzekering wanneer de auto tussen de drie en de acht jaar oud is.

WA+ volledig casco

De Wa+ volledig casco is een autoverzekering die meestal wordt afgesloten wanneer u een gloednieuwe auto heeft. De WA+ volledig casco is namelijk de meest uitgebreide autoverzekering die u kunt hebben. Eigenlijk wordt iedere schade wel vergoed, behalve wanneer deze is ontstaan door slijtage en ouderdom, of wanneer u onder invloed heeft gereden.

Aanvullende verzekeringen

Er zijn meerdere aanvullende verzekeringen af te sluiten. Dit kan handig zijn als u niet meteen een dure W+ volledig casco wilt, maar wel bepaalde zaken hiervan interessant vindt. Zo is het een mogelijkheid om u aanvullend te verzekeren voor inzittenden bij een schade, of kunt u bijvoorbeeld uw ruiten extra verzekeren zodat ook ruitschade wordt gedekt. Bij het afsluiten van uw verzekering kunt u precies zien welke extra opties er beschikbaar zijn.

No-claim korting

Hoe langer u rijdt zonder schade, hoe meer korting u kunt krijgen op uw autoverzekering. Deze schadevrije jaren kunnen voor een groot voordeel zorgen en u wordt dan dus beloond voor het schadevrij rijden. Dit wordt niet door alle verzekeraars geboden. Hier is meer te zien: goedkope wa autoverzekering