Stroom Energie Vergelijken

Goedkope Stroom En Gas

De energievergelijker berekent de laagste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor elektriciteit en gas apart en kan op deze manier het beste contract vaststellen. De prijs voor elektriciteit wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u precies uw verwachte kosten per jaar en prijzen per kWh terugvinden. De kosten voor gas worden gevormd door de kosten voor gas, belastingen, kosten voor levering, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u precies de jaarkosten herleiden en de kosten per kilowattuur stroom of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de meest voordelige energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld overhouden!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s besparen
  • Overstappen is compleet gratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomst kiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij ons kun je tijdens het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar tevens op bijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid, geldigsheidsduur en type contract. Je kunt dus kiezen voor de meest voordelige energieleverancier, maar ook voor de meest duurzame of de provider met de goedkopere beoordeling.

Actuele en onafhankelijke energievergelijker

Onze website is één van de grootste onafhankelijke energievergelijkers van ons land. Ga je energietarieven vergelijken op deze website? Dan ben je verzekerd van een actueel overzicht. Alle energietarieven in onze energievergelijker worden namelijk dagelijks bijgewerkt met behulp van enkele partners.

Iedere dag ontvangen wij de actuele tarieven rechtstreeks van de energieleverancier. Als je via ons gaat energie vergelijken, dan kun je er dus zeker van zijn dat je de voordeligste energieleverancier vindt die bij jouw geval past. Bovendien zijn wij heel transparant in de opbouw van je energiecontract. Daarom kun je tijdens het energie vergelijken ook altijd zien uit hoe hoog de leveringskosten zijn, maar ook de hoogte van de netwerkkosten, belasting en toeslagen. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Welkomstbonus en

Veel energieaanbieders bieden een welkomstkorting aan. Deze korting is al verwerkt in de energieprijzen in de energievergelijker. Je krijgt de welkomstkorting in de regel aan het eind van je energiecontract uitgekeerd. Als je voor een 1-jarig overeenkomst gaat en elk kalenderjaar energie vergelijkt en overstapt, kun je elk kalenderjaar opnieuw gebruikmaken van een welkomstbonus. Die welkomstbonus ligt vaak tussen de € 100,- en 300,-. Ontvang je die elk jaar, dan bespaar je heel wat euro’s.

Stap over naar de goedkoopste energieleverancier

Gebruik onze energievergelijker om de goedkoopste energieleverancier te vinden. Filter op energiesoort of overeenkomst of zelfs alleen op energie in plaats van energie en gas. Het is allemaal een mogelijkheid wanneer u begint met energie vergelijken. U kunt zo secuur mogelijk zijn waar het de energieprijzen aangaat maar tevens op het feit of het energiebedrijf u duurzame stroom kan leveren. Het filteren scheelt u een hoop uitzoeken waarmee het energie vergelijken een stuk makkelijker wordt. Er zijn Nederlanders die liever gaan voor een variabel tarief en niet willen vastzitten aan een langdurig energiecontract. De andere consument prefereert simpel grijze stroom zonder poespas.

Overstappen via de energievergelijker

Via de energievergelijker kunt u zonder zorgen online overstappen. Onze energievergelijker wordt dagelijks gecontroleerd en bijgewerkt als nodig. Ook alle energie aanbiedingen worden subiet bijgewerkt als er een wijziging is geweest in de tarieven of de kortingsacties. Heeft u vragen over onze energievergelijker dan kunt u immer contact met ons opnemen. Onze energievergelijker staat onder toezicht van de ACM. Voor een zorgeloze overstap bent u op onze website op het juiste adres. Met onze energievergelijker vinden wij de betere deal. Probeer de online energievergelijker eens uit en bereken uw voordeel. energie bestaan uit de kosten voor verbruik, belasting op energie, btw en netwerkkosten. De tarieven voor energie verschillen flink per energieleverancier en ook uw woonplaats kan effect hebben op de maandprijs. Lange tijd bij dezelfde energieleverancier klant blijven is niet kostenbesparend, daardoor is het interessant om met regelmaat uw kosten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van gas en licht, ook wel gas en licht, kunt u simpel jaarlijks flink geld besparen. Via hier kunt u verzekeringsmaatschappijen van gaslicht vergelijken op basis van bijvoorbeeld kosten, kwaliteit en reviews van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele seconden de beste leverancier. Hierdoor bespaart u simpelweg honderden euro’s op uw energierekening. Probeer het ook en vergelijk simpel tot wel vier leveranciers op basis van welkomstkorting en, tarieven en andere eigenschappen.

  • Kost bijna geen tijd.
  • Overstappen is in enkele stappen gedaan.
  • Het prijsverschil is al gauw enkele honderden euro’s!

Energie vergelijken loont! tevens u kunt honderden euro’s op jaarbasis uitsparen op uw gas- en stroomkomsten. U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw contract voor 2 of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u beschermd tegen stijgende prijzen. Maar, energieleveranciers bieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuwe consumenten. Daar kunt u van profiteren door elke 12 maanden over te stappen. Vergelijk dus voor de duur van het contract om is opnieuw uw kosten aan energie op hier en profiteer van veel voordeel.

Vaste energiekosten

Naast de energietarieven bestaat de rekening voor energie tevens voor een deel uit vaste lasten, tevens deze kunnen flink oplopen. Per 12 maanden betaalt u voor licht gemiddeld al gauw €275,00 vaste onkosten per 12 maanden en voor gas tevens nog een 215,00. Voor licht heeft dit vooral van doen met de teruggave energiebelasting en voor gas met de lasten voor de aansluiting van gas en de huur van de gasmeter. Zoals bij goedkope stroom en gas.