sim only maandelijks opzegbaar

Goedkope Sim Only Vergelijken

Het leven is al duur genoeg, dat weten wij. Gelukkig kunt u uitsparen op uw smartphoneabonnement, kunt u Sim Only vergelijken en het voordeligste abonnement afsluiten. Als u al een toestel heeft, is een Sim Only contract ideaal voor u, want hierbij betaalt u enkel de abonnementskosten en niets extra voor het mobieltje.

Sim Only vergelijken

Continu meer Nederlanders kiezen voor Sim Only abonnementen. Dit houdt in dat zij zelf een smartphone aanschaffen en daar een Sim Only abonnement bij aankopen, of dat consumenten eerst voor een contract met telefoon kiezen en na de duur van het abonnement overstappen op Sim Only omdat zij hun telefoon nog goed genoeg vinden.

Met een Sim Only contract kun je zelf je telefoon kiezen, deze krijg je er namelijk niet bij van de telecomprovider. Dit heeft twee grote voordelen:

 • Je contract is veel goedkoper
 • Je kunt zelf kiezen welke smartphone je neemt (bijvoorbeeld je huidige smartphone)

  Sim Only nummerbehoud

  Stap jij over op een nieuw Sim Only abonnement, maar wil je mobieltje nummer behouden? Dit is mogelijk, maar het is wel cruciaal dat je dit aangeeft bij het invullen van je gegevens. Als je aangegeven hebt dat je nummerbehoud wil toepassen, zal je tevens je simkaartnummer in moeten vullen; deze staat op de simkaart die in je mobieltje zit. Ook voor Sim Only met nummerbehoud ben je aan het juiste adres.

  De vijf voordelen van een Sim Only abonnement

  Een Sim Only contract is aanzienlijk voordeliger dan een soortgelijk contract met smartphone. Bij een abonnement met een nieuwe toestel ontvang je vaak kortingen op de nieuwe smartphone, en maar weinig korting op het abonnement. Bovendien moet de provider het toestel tevens terugverdienen. Je kunt daarom in de regel kiezen uit een eenmalige bijdrage of een maandelijkse mobieltje bijdrage, hierdoor valt het abonnement te allen tijde duurder uit. Omdat er bij een Sim Only abonnement geen nieuw apparaat zit, krijg je van de provider een extra korting op de maandelijkse kosten, hierdoor zijn de maandlasten aanzienlijk lager. De korting loopt soms op tot de helft van het normale tarief bij hetzelfde abonnement in combinatie met een mobieltje. Je huidige toestel moet wel simlockvrij zijn. Simlockvrij betekent dat je mobiele telefoon simkaarten van alle aanbieders accepteert.

  1. Lage abonnementskosten: Sim Only abonnementen van goedkope providers kunnen tot 80% goedkoper uitvallen dan een smartphonecontract met smartphone. Dat scheelt nogal.
  2. Elke maand opzegbaar: Wie een contract aangaat met smartphone , kan daar zo twee kalenderjaar aan vastzitten. Een Sim Only abonnement is maandelijks opzegbaar.
  3. Flexibel abonnement: Bij het vinden van een Sim Only abonnement heb je gegokt hoeveel je maandelijks belt en smst. inderdaad weet je het niet zo goed. Dat geeft volledig niet. Zat je er volledig naast? Dan kun je het Sim Only abonnement iedere maand omlaag of omhoog bijstellen.
  4. Kies je favoriete mobiele telefoon : Wie een Sim Only abonnement afsluit, regelt zelf zijn smartphone. En het leuke is, je kunt kiezen uit iedere telefoon die je in de winkel maar kunt vinden (weliswaar simlockvrij). Je hoeft niet te kiezen uit een beperkt aantal mobieltjes, maar je mag uit honderden telefoons je favoriet kiezen.
  5. Je oude smartphone mag blijven: soms doet je oude telefoon het nog prima. Dan hoef je bij je nieuwe Sim Only abonnement volledig geen telefoon aan te schaffen. Je oude toestel hoeft geen stof te vangen en weggooien hoeft tevens niet. zonder simlock|simlock vrije een mobile device} benodigd. Dat houdt in dat niet alle mobieltjes geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude toestel liggen, die bij een oud contract besteld is? Alleen de provider waarbij de mobieltje oorspronkelijk is besteld, mag de simlock van het mobiele telefoon weghalen. In de praktijk betekent dat over het algemeen dat de consument nog een tijd bij de oude provider moet blijven, of zelf een nieuwe smartphone moet kopen.

   Kies het juiste Sim Only contract

   Om te bepalen welk abonnement voor jou het beste is prijzen we aan om naar je bel- en internetverleden te kijken van de afgelopen 2 maanden. Dat is in de meeste gevallen voldoende om een zicht te krijgen in je gebruik.|

   Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

   Als je eenmaal hebt besloten hoeveel belminuten en MB’s je gebruiken kunt, wordt het tijd om de duur van het contract te kiezen. Bij de meeste aanbieders kun je kiezen tussen een periode van 1 of twee jaar. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de duur van het abonnement te kiezen. Er zijn Vandaag de dag echter tevens aanbieders die een Sim Only abonnement met een contractduur van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse kosten omlaag gaan als je een contract voor een langere periode afsluit. Een abonnement zonder mobiele telefoon van een maand kan leuk zijn als je een Sim Only aanbieders eens wilt testen, maar als je er langer klant blijft betaal je maandelijks veel meer dan wanneer je een abonnement zonder mobieltje van 24 maanden afsluit.}

   Vergelijken van Sim Only abonnementen loont

   We blijven het zeggen, maar het is ook echt waar. Net als het vergelijken van de prijzen van je smartphone met abonnement, energieleverancier, zorgverzekering en internetabonnement kun je tevens flink besparen op de uitgaven van je telefonie abonnement. De prijzen van een Sim Only abonnement kunnen per periode anders zijn en zijn per aanbieder anders. Als je ervoor kiest om over te stappen naar een nieuwe provider met een Sim Only abonnement is het aan te raden om gebruik te maken van een Sim Only vergelijkingssite. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt. Wij assisteren je graag en tonen je een uitgebreid overzicht van alle aanbieders en hun aanbiedingen. We werken de prijzen dagelijks bij zodat ze altijd bij de tijd zijn.

   Wat voor smartphonecontract sluit jij af?

   Veel mobiele telefoon gebruikers komen vaak voor een dilemma te staan als ze hun contract kunnen verlengen. Gaan ze door met de huidige provider of stappen ze over? De optie hangt meestal van meerdere factoren af. Denk onder meer aan de maandelijkse kosten, de polisvoorwaarden en de premie voor een mobieltje. Om hier antwoorden op te krijgen is grond research voor nodig. Dat kost in de regel veel tijd, want het is veel uitzoekwerk. Via dit artikel gaan we jou proberen op weg te begeleiden door de grote verschillen in kaart te brengen tussen een abonnement met smartphone en een Sim Only abonnement.

   Sim Only abonnement

   Als iemand aan Sim Only hoort, dan denkt diegene gelijk aan de lage kosten iedere maand. Dit is ook de reden dat veel klanten overstappen en kiezen voor een Sim Only abonnement. Voor een aantal euro elke maand zijn ze voorzien van genoeg belminuten en MB’s. Veel providers merken tevens op dat Sim Only telkens populairder wordt en gaan daardoor de strijd met elkaar aan. Er worden soms hele voordelige smartphoneabonnementen aangeboden om mobieltjegebruikers te lokken. Dit heeft allicht veel invloed op de optie van de aanbieder. Echter moet een gebruiker tevens kijken naar het contractduur en het opzegtermijn. Bij de meeste Sim Only provider is dat heel flexibel, maar tenslotte kunnen daar ook verschillen in zitten. Laat je dus niet om de tuin leiden en doe grondig research wat een ieder te bieden heeft alvorens je een optie maakt.

   Abonnement met een mobieltje

   Waar voorheen de abonnementen met smartphone erg populair waren, zo is het tegenwoordig een stuk minder gesteld. In de tijden van bezuinigen kiezen veel klanten over het algemeen voor de goedkope mogelijkheden. Sim Only gaat het in deze kwestie winnen van een contract met mobiele telefoon. Hoewel je bij deze abonnementssoort een voor niks smartphone krijgt, hebben veel consumenten geen zin om iedere maand zoveel neer te leggen. Bovendien gaat een ieder continu zuiniger met hun mobiele telefoon om, dus is de optie voor een nieuw mobieltje is geen trigger meer om voor een duurder contract te gaan. Wij wensen je veel succes met de mogelijkheid voor het volgende telefoonabonnement.

   Waarom een Sim Only abonnement?

   Zoals gezegd bel je met een Sim Only aanbieding veel goedkoper dan met een normaal abonnement. Bovendien hoef je nergens aan vast te zitten, want er zijn verscheidene aanbieders met maandelijks opzegbare abonnementen. Naast de lage kosten en de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt, kun je ook nog lekker met je vertrouwde apparaat blijven bellen.

   Voor wie is Sim Only geschikt?

   Sim Only aanbiedingen zijn geschikt voor een ieder die voordeliger wil bellen en nog een prima apparaat heeft, of het geen probleem vind om los een toestel aan te schaffen. in de meeste gevallen is het voordeliger om een los mobieltje aan te schaffen i.c.m. een Sim Only abonnement, dan dat je een ‘gratis’ apparaat met abonnement bestelt. Of je nu behoefte hebt aan onbeperkt bellen en internet, of slechts af en toe je smartphone gebruikt, er is voor een ieder een passend contract te vinden. Tegenwoordig zien wij verder ook dat voornamelijk de goedkope Sim Only abonnementen een populair alternatief voor zijn voor prepaid simkaart gebruikers.

   Hoe kan een Sim Only internet contract verlengd worden?

   Bij het verlengen van je telefooncontract kun je kiezen om je Sim Only contract met 1 twaalf maanden of met 2 12 maanden te verlengen. Enkele aanbieders bieden je zelfs de optie aan om per maand te verlengen. De keuzemogelijkheid tussen deze 3 mogelijkheden is persoonsgebonden. Het hangt allemaal af van de persoonlijke situatie en de persoonlijke wensen. In de regel geldt dat op welk moment je een Sim Only abonnement voor langere tijd aangaat je interessanter uit bent dan wanneer je kiest voor verlenging van 1 twaalf maanden of maandelijks. Het grote gewin bij het verlengen met 1 12 maanden is dat je over 12 maand kunt kijken of het smartphoneabonnement nog past bij je wensen en mocht je toestel niet meer naar behoren werken dan kun je het abonnement tevens verlengen met een nieuw mobiele telefoon.