sim only maandelijks opzegbaar

Goedkope Sim Only Vergelijken

Het leven is al duur genoeg, dat weten wij. Gelukkig kunt uuitsparen op uwsmartphoneabonnement, kunt u SimOnly vergelijken en het voordeligste abonnement afsluiten. Als u al eentoestel heeft, is een Sim Only contract ideaal voor u, want hierbij betaaltu enkel de abonnementskosten en niets extra voor het mobieltje.

Sim Only vergelijken

Continu meer Nederlanders kiezen voor Sim Only abonnementen. Dit houdt in datzij zelf een smartphoneaanschaffen en daar een SimOnly abonnement bij aankopen, of datconsumenten eerst voor een contract mettelefoon kiezen en na de duur van hetabonnement overstappen op SimOnly omdat zij hun telefoon nog goed genoeg vinden.

Met een SimOnly contract kun je zelf je telefoonkiezen, deze krijg je er namelijk niet bij van detelecomprovider. Dit heeft twee grotevoordelen:

 • Je contract is veelgoedkoper
 • Je kunt zelf kiezen welkesmartphone je neemt (bijvoorbeeld je huidige smartphone)

  Sim Only nummerbehoud

  Stap jij over op een nieuw Sim Only abonnement, maar wil je mobieltje nummer behouden? Dit is mogelijk, maar het iswel cruciaaldat je dit aangeeft bij het invullen van je gegevens. Als je aangegeven hebt dat je nummerbehoud wiltoepassen, zal je tevens je simkaartnummer in moeten vullen; deze staatop de simkaart die in je mobieltje zit.Ook voor Sim Only metnummerbehoud ben je aan het juiste adres.

  De vijfvoordelen van een Sim Only abonnement

  Een Sim Only contractis aanzienlijk voordeliger dan een soortgelijk contractmet smartphone. Bij een abonnement met een nieuwetoestel ontvang je vaak kortingen op de nieuwe smartphone, en maar weinig korting ophet abonnement. Bovendien moet de provider het toesteltevens terugverdienen. Je kunt daarom inde regel kiezen uit een eenmalige bijdrage of een maandelijkse mobieltje bijdrage,hierdoor valt het abonnement te allen tijde duurderuit. Omdat er bij een Sim Only abonnementgeen nieuw apparaat zit, krijg je van de providereen extra korting op de maandelijkse kosten, hierdoor zijn de maandlastenaanzienlijk lager. De korting loopt soms op tot de helft van het normale tariefbij hetzelfde abonnement in combinatie met een mobieltje. Je huidige toestelmoet wel simlockvrij zijn. Simlockvrij betekent dat je mobieletelefoon simkaarten van alle aanbieders accepteert.

  1. Lage abonnementskosten: Sim Only abonnementen van goedkope providers kunnentot 80% goedkoper uitvallen dan eensmartphonecontract met smartphone. Dat scheelt nogal.
  2. Elke maand opzegbaar:Wie een contract aangaat met smartphone , kan daar zo tweekalenderjaar aan vastzitten. Een Sim Only abonnement ismaandelijks opzegbaar.
  3. Flexibel abonnement: Bij het vinden van een Sim Onlyabonnement heb je gegokt hoeveel je maandelijks belt en smst. inderdaad weet je het niet zo goed. Dat geeft volledigniet. Zat je er volledig naast? Dan kun je het Sim Only abonnement iederemaand omlaag of omhoog bijstellen.
  4. Kies je favoriete mobiele telefoon : Wie een Sim Only abonnement afsluit,regelt zelf zijn smartphone. En het leuke is, je kunt kiezen uitiedere telefoon die je in de winkel maar kunt vinden(weliswaar simlockvrij). Je hoeft niet te kiezen uit een beperkt aantal mobieltjes,maar je mag uit honderden telefoons je favoriet kiezen.
  5. Je oude smartphone magblijven: soms doet je oudetelefoon het nog prima. Dan hoef je bij je nieuwe Sim Only abonnementvolledig geen telefoon aan teschaffen. Je oude toestel hoeft geen stof te vangen enweggooien hoeft tevens niet. zonder simlock|simlock vrije een mobile device} benodigd. Dat houdt in dat niet alle mobieltjes geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude toestel liggen, die bij een oud contract besteld is? Alleen de provider waarbij de mobieltje oorspronkelijk is besteld, mag de simlock van het mobiele telefoon weghalen. In de praktijk betekent dat over het algemeen dat de consument nog een tijd bij de oude provider moet blijven, of zelf een nieuwe smartphone moet kopen.

   Kies het juiste Sim Only contract

   Om te bepalen welk abonnement voor jou het beste is prijzen we aan om naar je bel- en internetverleden te kijken van de afgelopen 2 maanden. Dat is in de meeste gevallen voldoende om een zicht te krijgen in je gebruik.|

   Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

   Als je eenmaal hebt besloten hoeveel belminuten en MB’s je gebruiken kunt, wordt het tijd om de duur van het contract te kiezen. Bij de meeste aanbieders kun je kiezen tussen een periode van 1 of twee jaar. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de duur van het abonnement te kiezen. Er zijn Vandaag de dag echter tevens aanbieders die een Sim Only abonnement met een contractduur van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse kosten omlaag gaan als je een contract voor een langere periode afsluit. Een abonnement zonder mobiele telefoon van een maand kan leuk zijn als je een Sim Only aanbieders eens wilt testen, maar als je er langer klant blijft betaal je maandelijks veel meer dan wanneer je een abonnement zonder mobieltje van 24 maanden afsluit.}

   Vergelijken van Sim Only abonnementen loont

   We blijven het zeggen, maar het is ook echt waar.Net als het vergelijken van de prijzen van jesmartphone met abonnement, energieleverancier,zorgverzekering eninternetabonnement kun je tevens flink besparen op de uitgaven van je telefonieabonnement. De prijzen van een Sim Only abonnement kunnen per periodeanders zijn en zijn per aanbieder anders. Als je ervoor kiest om over testappen naar een nieuwe provider met een SimOnly abonnement is het aan te raden om gebruik te maken van een Sim Only vergelijkingssite. Zo weet jezeker dat je nooit te veel betaalt. Wij assisteren je graagen tonen je een uitgebreid overzicht van alleaanbieders en hunaanbiedingen. We werken de prijzen dagelijks bij zodat ze altijd bij de tijd zijn.

   Wat voor smartphonecontract sluit jij af?

   Veel mobiele telefoon gebruikerskomen vaak voor een dilemma te staanals ze hun contract kunnenverlengen. Gaan ze door met de huidige provider of stappen ze over?De optie hangt meestal van meerdere factorenaf. Denk onder meer aan de maandelijkse kosten, depolisvoorwaarden en depremie voor een mobieltje. Om hier antwoorden op te krijgen is grondresearch voor nodig. Dat kost in de regel veeltijd, want het is veel uitzoekwerk. Via dit artikel gaan we jouproberen op weg te begeleiden door de grote verschillen inkaart te brengen tussen een abonnement met smartphoneen een Sim Only abonnement.

   Sim Only abonnement

   Als iemand aan SimOnly hoort, dan denkt diegene gelijk aan de lage kosten iederemaand. Dit is ook de reden dat veel klantenoverstappen en kiezen voor een Sim Onlyabonnement. Voor een aantal euro elkemaand zijn ze voorzien van genoeg belminuten en MB’s. Veelproviders merken tevens op dat Sim Only telkens populairder wordt en gaandaardoor de strijd met elkaar aan. Er worden soms helevoordelige smartphoneabonnementenaangeboden om mobieltjegebruikers te lokken. Dit heeft allichtveel invloed op de optie van deaanbieder. Echter moet eengebruiker tevens kijken naar het contractduur en het opzegtermijn. Bij de meeste Sim Only provider isdat heel flexibel, maar tenslotte kunnen daar ookverschillen in zitten. Laat je dus niet om de tuin leiden en doe grondigresearch wat een ieder te bieden heeftalvorens je eenoptie maakt.

   Abonnement met een mobieltje

   Waar voorheen de abonnementen met smartphone erg populair waren, zo is het tegenwoordig eenstuk minder gesteld. In de tijden van bezuinigen kiezen veel klantenover het algemeen voor de goedkope mogelijkheden. Sim Only gaat het in deze kwestiewinnen van een contract met mobieletelefoon. Hoewel je bij deze abonnementssoort een voorniks smartphone krijgt, hebben veel consumentengeen zin om iedere maand zoveel neer te leggen. Bovendien gaat eenieder continu zuiniger met hun mobieletelefoon om, dus is deoptie voor een nieuw mobieltje isgeen trigger meer om voor een duurder contract te gaan. Wij wensenje veel succes met de mogelijkheid voorhet volgende telefoonabonnement.

   Waarom een Sim Only abonnement?

   Zoals gezegd bel je met een Sim Only aanbieding veel goedkoper dan met eennormaal abonnement. Bovendien hoef je nergens aan vast te zitten, want er zijnverscheidene aanbieders metmaandelijks opzegbare abonnementen. Naast de lagekosten en de vrijheid om te gaan en staan waar jewilt, kun je ook nog lekker met je vertrouwde apparaatblijven bellen.

   Voor wie is Sim Only geschikt?

   Sim Only aanbiedingenzijn geschikt voor een ieder die voordeliger wil bellenen nog een prima apparaat heeft, of het geen probleem vind om los eentoestel aan te schaffen. in de meestegevallen is het voordeliger om eenlos mobieltje aan te schaffeni.c.m. een Sim Only abonnement, dandat je een ‘gratis’ apparaat metabonnement bestelt. Of je nu behoefte hebt aan onbeperkt bellenen internet, of slechts af en toe je smartphone gebruikt, eris voor een ieder een passend contract te vinden. Tegenwoordig zien wij verder ook datvoornamelijk de goedkope Sim Onlyabonnementen een populair alternatief voor zijn voor prepaid simkaartgebruikers.

   Hoe kan een Sim Only internet contract verlengd worden?

   Bij het verlengen van je telefooncontract kun je kiezen om je Sim Only contract met 1 twaalf maanden of met 2 12 maanden te verlengen. Enkele aanbieders bieden je zelfs de optie aan om per maand te verlengen. De keuzemogelijkheid tussen deze 3 mogelijkheden is persoonsgebonden. Het hangt allemaal af van de persoonlijke situatie en de persoonlijke wensen. In de regel geldt dat op welk moment je een Sim Only abonnement voor langere tijd aangaat je interessanter uit bent dan wanneer je kiest voor verlenging van 1 twaalf maanden of maandelijks. Het grote gewin bij het verlengen met 1 12 maanden is dat je over 12 maand kunt kijken of het smartphoneabonnement nog past bij je wensen en mocht je toestel niet meer naar behoren werken dan kun je het abonnement tevens verlengen met een nieuw mobiele telefoon.

Scroll to top