All Risk autoverzekering

Goedkope Autoverzekering Vergelijken

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de betere autoverzekering. Of de autoverzekering met de beste condities. Of die

Autoverzekering opzeggen

Wil je de autoverzekering beëindigen? Dat kan. Je stuurt een e-mail naar je verzekeraar. De verzekeraar zal jouw autoverzekering over het algemeen binnen een maand stopzetten. Let wel op bij overstappen: zorg eerst dat je nieuwe aanvraag is geaccepteerd bij de nieuwe verzekeraar en zeg dan pas je huidige verzekering van je auto op! Wil je de autoverzekering stopzetten omdat je verzekeraar een stijging van de premie invoert of de voorwaarden heeft aangepast, dan mag je de verzekering van je auto zonder opzegtermijn stopzetten.

Autoverzekering

In beginsel kunt u een autoverzekering op basis van de volgende 3 basisdekkingen kiezen;

  • WA
  • WA-Plus
  • WA-Casco

ernaast kunt u extra beschermingen nemen, zoals automobilistenhulp in het binnenland of een inzittendenverzekering.

FBTO heeft een unieke nieuwe wijze van verzekeren met de Internet Autoverzekering. U regelt alles zelf online, waardoor de maandprijs extra laag is. De verzekering is ook heel flexibel. U heeft geen jaarovereenkomst en u kunt onmiddellijk afsluiten wijzigen of opzeggen.

Bij de FBTO Internet Autoverzekering wordt uw opgebouwde no-claimkorting per maand verrekend in plaats van jaarlijks. Zo betaalt u dus iedere maand minder premie!

De pre’s van de FBTO Internet Autoverzekering zijn:

  • Geen jaarcontract
  •  onmiddellijk wijzigen, aanvullen of beëindigen van uw polis
  • Een lage premie, die elke gebrekenvrije maand daalt
  • Geen papieren rompslomp

Profiteer nu tevens van de FBTO Internet Autoverzekering!

Bereken hier uw premie!

Autoverzekeringen vergelijken: welke beschermingen moet je kiezen?

Als je hier autoverzekeringen vergelijkt, kun je in stap twee kiezen welke bescherming je wilt. Er zijn er drie:

  • WA (wettelijk aansprakelijkheid. Dit is de meest beperkte dekking, maar daarmee heb je ook de voordeligste verzekering voor je auto. De schade die je met je auto veroorzaakt wordt vergoed, maar je eigen schade niet.
  • WA + beperkt casco. Naast de WA-dekking, wordt nu ook de schade aan je eigen auto vergoed bij o.a. brand, diefstal, storm en ruitbreuk. schade aan je eigen auto die je zelf hebt gemaakt (door onder andere een aanrijding) wordt niet voor je betaald.
  • WA + volledig casco (tevens wel All Risk genoemd). Alles wat onder WA + beperkt casco valt wordt betaald, maar nu wordt tevens alle schade aan je eigen auto uitbetaald.

De keus voor de dekking hangt af van het bouwkalenderjaar en de waarde van je auto. Kies niet zomaar voor de voordeligste autoverzekering en dekking: kwaliteit is ook belangrijk. Ga je op deze website je autoverzekering vergelijken? Dan geven wij je online advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Hier is meer te zien: goedkope autoverzekering vergelijken