All Risk Autoverzekering Voorwaarden

Goedkope Autoverzekering Studenten

Door te vergelijken op hier vind je de meest geschikte verzekering voor je auto. Of de autoverzekering met de betere voorwaarden. Of die het betere bij je situatie past.{met de allerbeste prijs-kwaliteitverhouding.

Goedkope Autoverzekering Studenten

Vergelijken op prijs en kwaliteit: wij baseren jouw lijst met resultaten op basis van kosten. De voordeligste autoverzekering voor jouw situatie komt bovenaan te staan. ook zie je een cijfer voor kwaliteit. Zo kun jij eenvoudig de betere keuze voor jouw autoverzekering maken. Dat geld zeker in het geval van goedkope autoverzekering studenten.

Autoverzekering beschermingen vergelijken

Als je een autoverzekering afsluit, kun je kiezen voor verschillende dekkingen: Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering, Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering + beperkt casco en WA + volledig casco. Heb je een nieuwe of dure auto? Dan is het interessant om een allrisk verzekering voor je auto te nemen. Voor auto’s in de leeftijd van 10 kalenderjaar en ouder, is enkel een WA-verzekering over het algemeen voldoende.

  • WA-verzekering

Een Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering is bij wet verplicht. Hiermee ben je verzekerd voor schade die jij aandoet aan een ander. Bij schade aan tastbare zaken is de bescherming maximaal ruim €2.000.000, voor letselschade aan mensen is dit maximaal zeven en een half miljoen euro.

  • WA Plus}

Met een beperkt casco verzekering voor je auto ben je niet alleen beschermd bij schade die jij met je auto aanbrengt aan andermans eigendommen, maar tevens voor schade met je eigen auto, bijvoorbeeld door storm. Tevens diefstal en ruitschade wordt meestal gedekt door verzekeringsmaatschappijen. Let hierbij wel op dat je naar een schadespecialist gaat die een afspraak heeft gemaakt met jouw verzekeraar.

  • WA volledig casco verzekering

Met een Allrisk verzekering voor je auto ben je verzekerd voor alle schade aan je auto. Of je zelf een botsing hebt of dat iemand jouw aanrijdt, je krijgt de gebreken terugbetaald. Een prettige gedachte.

Pechhulp

Meestal is er de mogelijkheid om je aanvullend te beschermen tegen hulp bij pech in eigen land of bijvoorbeeld in heel Europa. Als je hiervoor een aanvullende verzekering voor je auto aangaat, krijg je te allen tijde hulp als je onderweg ellende hebt aan je auto. automobilistenhulp wordt eigenlijk meestal als aparte verzekering voor je auto afgesloten, waarmee deze niet aanvullend op de autoverzekering hoeft worden gekozen. Ga tevens hier na of je niet te veel verzekerd bent en voorkom dat je nodeloos te veel betaalt.

Autoverzekeringen vergelijken: welke dekkingen moet je kiezen?

Als je hier autoverzekeringen vergelijkt, kun je in stap twee kiezen welke dekking je wilt. Er zijn er drie:

  • WA (wettelijk aansprakelijkheid. Dit is de meest beperkte dekking, maar daarmee heb je ook de voordeligste autoverzekering. De gebreken die je met je auto veroorzaakt wordt vergoed, maar je eigen gebreken niet.
  • WA + beperkt casco. Naast de Wettelijke Aansprakelijkheid-dekking, wordt nu tevens de schade aan je eigen auto vergoed bij o.a. brand, diefstal, storm en ruitbreuk. gebreken aan je eigen auto die je zelf hebt veroorzaakt (door onder andere een schade) wordt niet vergoed.
  • WA + volledig casco (ook wel All Risk genoemd). Alles wat onder beperkt casco valt wordt betaald, maar nu wordt ook alle schade aan je eigen auto vergoed.

De mogelijkheid voor de dekking hangt af van het bouwjaar en de waarde van je auto. Kies niet zomaar voor de meest goedkope autoverzekering en dekking: kwaliteit is tevens belangrijk. Ga je op deze website je autoverzekering vergelijken? Dan geven wij je online advies zodat je de juiste mogelijkheid kunt maken. Hier is meer te zien: goedkope autoverzekering studenten