ASR Autoverzekering

Goedkope Autoverzekering Nl

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de goedkoopste verzekering voor je auto. Of de autoverzekering met de beste voorwaarden. Of die het goedkopere bij jouw geval past.{met de allerbeste prijs-kwaliteitverhouding.

Goedkope Autoverzekering Nl

Vergelijken op kosten en kwaliteit: wij baseren je lijst met resultaten op basis van maandprijs. De voordeligste verzekering voor je auto voor jouw situatie komt bovenaan in beeld. Ook zie je een cijfer voor kwaliteit. Zo kun jij snel en simpel de goedkopere mogelijkheid voor jouw autoverzekering maken. Dat geld zeker in het geval van goedkope autoverzekering nl.

Autoverzekering dekkingen vergelijken

Als je een verzekering voor je auto afsluit, kun je kiezen voor diverse dekkingen: Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering, WA-verzekering + beperkt casco en WA + volledig casco. Heb je een nieuwe of dure auto? Dan is het interessant om een allrisk verzekering voor je auto te nemen. Voor auto’s in de leeftijd van 10 twaalf maanden en ouder, is alleen een WA-verzekering over het algemeen voldoende.

  • WA-verzekering

Een Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering is wettelijk verplicht. Hiermee ben je gedekt voor problemen die jij aandoet aan een ander. Bij schade aan tastbare zaken is de bescherming maximaal 2,5 miljoen euro, voor letselschade aan personen is dit maximaal 7,vijf miljoen euro.

  • WA-verzekering + beperkt casco verzekering}

Met een WA Plus autoverzekering ben je niet alleen beschermd bij gebreken die jij met je auto aanbrengt aan anderen, maar ook voor schade bij je eigen auto, onder meer door storm. Tevens diefstal en ruitgebreken wordt over het algemeen terugbetaald door verzekeringsmaatschappijen. Let als het even kan op dat je naar een schadehersteller gaat die een afspraak heeft gemaakt met je verzekeraar.

  • WA volledig casco verzekering

Met een Allrisk autoverzekering ben je gedekt tegen alle schade aan je auto. Of je zelf een botsing hebt of dat iemand een deuk in je auto rijdt, je krijgt de gebreken vergoed. Een prettige gedachte.

Pechhulp

Meestal is er de mogelijkheid om je extra te verzekeren tegen pechhulp in eigen land of onder meer in heel Europa. Als je hiervoor een extra autoverzekering aangaat, heb je te allen tijde assistentie als je onderweg pech hebt aan je auto.

Een pechhulpverzekering betaalt kosten als effect van pech met de auto. Met deze verzekering voor je auto krijg je meteen hulp als je auto door pech en/of een mechanisch defect niet meer kan rijden. Je hebt de optie voor een ons land en/of Europa dekking.

Autoverzekeringen vergelijken: welke beschermingen moet je kiezen?

Als je bij ons autoverzekeringen vergelijkt, kun je in stap 2 kiezen welke dekking je wilt. Er zijn er drie:

  • WA (wettelijk aansprakelijkheid. Dit is de meest beperkte dekking, maar daarmee heb je tevens de goedkoopste autoverzekering. De gebreken die je met je auto veroorzaakt wordt vergoed, maar je eigen gebreken niet.
  • WA Plus (tevens wel WA + beperkt casco genoemd). Naast de Wettelijke Aansprakelijkheid-dekking, wordt nu tevens de ellende aan je eigen auto vergoed bij o.a. brand, diefstal, storm en ruitbreuk. gebreken aan je eigen auto die je zelf hebt veroorzaakt (door bijvoorbeeld een botsing) wordt niet betaald.
  • All Risk (ook wel WA + volledig casco genoemd. Alles wat onder beperkt casco valt wordt betaald, maar nu wordt tevens alle gebreken aan je eigen auto betaald.

De optie voor de bescherming hangt af van het bouwkalenderjaar en de waarde van je auto. Kies niet zomaar voor de voordeligste autoverzekering en dekking: kwaliteit is tevens belangrijk. Ga je bij ons je autoverzekering vergelijken? Dan geven wij je online advies zodat je de juiste keus kunt maken. Hier is meer te zien: goedkope autoverzekering nl