All Risk Autoverzekering Vergelijken

Goedkope Autoverzekering Jeugd

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de beste autoverzekering. Of de autoverzekering met de beste condities. Of die

Ongevallen inzittendenverzekering

{Een aparte ongevallenverzekering voor inzittenden aangaan als je al een gebrekenverzekering voor inzittenden hebt, is meestal niet nodig. In dat situatie zou je namelijk onnodig meer kosten betalen, terwijl de meerwaarde van de extra verzekering voor je auto minimaal is. Het uiteindelijke gewin van de gebrekenverzekering is dat je de uiteindelijk geleden gebreken vergoed krijgt in plaats van een uitkering met een vooraf vastgesteld bedrag.

Als jij en je inzittenden gewond raken bij een aanrijding dan betaalt je zorgverzekering de geneeskundige kosten. Met een claimlenverzekering voor inzittenden krijg je (of je nabestaanden) tevens een vooraf vastgesteld bedrag uitgekeerd bij blijvende invaliditeit en/of overlijden. Daarbij maakt het niet uit wie er schuldig was aan het ongeval.}

Het is normaal dat de kosten van enkele tientjes per jaar hoger wordt naarmate je hogere verzekerde bedragen kiest. Over het algemeen keert een calamiteitlenverzekering voor inzittenden 35.000 euro uit bij invaliditeit en 15.000 bij overlijden.

Autoverzekering vergelijken: zo werkt het

Onze website probeert de goedkoopste verzekering voor je auto voor jouw situatie te vinden zonder dat je er zelf veel moeite aan kwijt bent. Je verzekering voor je auto vergelijken is heel simpel: na het invullen van slechts vier vragen zie je meteen wat voor jou de drie voordeligste overeenkomsten zijn. De betere autoverzekering kun je via hier aanklikken en je wordt doorverwezen naar de site van de verzekeringsmaatschappij.

Wil je verder neuzen? Dan kun je ook alle overige autoverzekeringen overwegen. Of er een paar naast elkaar zetten. Je kunt eerst je aanbieding op je scherm bekijken of acuut een verzekering voor je auto vinden op de site van de autoverzekeraar. Zo simpel is de verzekering voor je auto te vergelijken op onze website.

Autoverzekeringen vergelijken: welke beschermingen moet je kiezen?

Als je hier autoverzekeringen vergelijkt, kun je in stap twee kiezen welke dekking je wilt. Er zijn er drie:

  • Wettelijk Aansprakelijkheid. Dit is de meest beperkte dekking, maar daarmee heb je tevens de voordeligste verzekering voor je auto. De gebreken die je met je auto veroorzaakt wordt betaald, maar je eigen gebreken niet.
  • WA Plus (ook wel WA + beperkt casco genoemd). Naast de Wettelijke Aansprakelijkheid-dekking, wordt nu tevens de ellende aan je eigen auto betaald bij o.a. brand, diefstal, storm en ruitbreuk. schade aan je eigen auto die je zelf hebt gemaakt (door onder meer een ongeval) wordt niet vergoed.
  • All Risk (tevens wel WA + volledig casco genoemd. Alles wat onder beperkt casco valt wordt vergoed, maar nu wordt ook alle schade aan je eigen auto betaald.

De keuze voor de bescherming hangt af van het bouwkalenderjaar en de waarde van je auto. Kies niet zomaar voor de voordeligste autoverzekering en dekking: kwaliteit is ook belangrijk. Ga je op deze website je autoverzekering vergelijken? Dan geven wij je online advies zodat je de juiste keus kunt maken. Hier is meer te zien: goedkope autoverzekering jeugd