onbeperkt data sim only

Goedkoopste Sim Only Vergelijken

Vind u het lastig kiezen? Wij assisteren u daarmee. Met Sim Only vergelijken van onze site vergelijkt u de goedkoopste abonnementen. U stelt zelf het abonnement samen en u kiest zelf de aanbieder. De voordeligste Sim Only abonnementen bij de beste aanbieders en uitstekende service.

Sim Only vergelijken

Continu meer Nederlanders kiezen voor Sim Only abonnementen. Dit houdt in dat zij zelf een mobieltje aankopen en daar een Sim Only contract bij aanschaffen, of dat consumenten eerst voor een contract met telefoon kiezen en na de contractduur overstappen op Sim Only omdat zij hun telefoon nog goed genoeg vinden.

De prijzen van Sim Only abonnementen verschillen enorm; met onze vergelijker kun je goedkope Sim Only vergelijken. Op onze site vergelijk je eenvoudig Sim Only abonnementen en vind je efficiënt de meest goedkope Sim Only aanbiedingen die aan je wensen voldoen. Je hebt de keuze uit alle Sim Only providers die in ons land actief zijn.

Sim Only nummerbehoud

Stap jij over op een nieuw Sim Only abonnement, maar wil je smartphone nummer behouden? Dit is mogelijk, maar het is wel belangrijk dat je dit aangeeft bij het invullen van je gegevens. Als je het niet doorgeeft, is de kans groot dat nummerbehoud later niet meer mogelijk is. Tevens voor Sim Only met nummerbehoud ben je aan het juiste adres.

Simlockvrije telefoon

Ernaast is een iPhone mobiele telefoon zonder simlock|simlock vrije telefoon} benodigd. Dat houdt in dat niet alle smartphones geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude smartphone liggen, die bij een oud overeenkomst besteld is? Alleen de telecomaanbieder waarbij de smartphone oorspronkelijk is gebruikt, mag de simlock van de smartphone verwijderen. In de praktijk betekent dat in de regel dat de consument nog een tijd bij de oude provider moet blijven, of zelf een nieuwe smartphone moet kopen.

Kies het juiste Sim Only contract

Om te bepalen welk Sim Only abonnement voor jou het voordeligste is bevelen we aan om naar je bel- en internetverleden te kijken van de afgelopen aantal maanden. Dat is over het algemeen voldoende om een inzicht te krijgen in je gebruik.|

Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

Als je eenmaal hebt besloten hoeveel belminuten en MB’s je gebruiken kunt, wordt het tijd om de contractduur te kiezen. Bij de meeste aanbieders kun je kiezen tussen een periode van 1 of twee jaar. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de contractduur te kiezen. Er zijn tegenwoordig echter tevens providers die een Sim Only contract met een duur van het contract van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse onkosten omlaag gaan als je een overeenkomst voor een langere periode afsluit. Een internet en mobiel bellen abonnement van een maand kan leuk zijn als je een aanbieders eens wilt testen, maar als je er langer consument blijft betaal je elke maand veel meer dan wanneer je een telefonie abonnement van 24 maanden afsluit.}

Wat gebeurt er als ik buiten de bundel bel?

een aantal mobiele telefonie bedrijven bieden bellen, sms’en en internetten als bundel aan. Wie buiten de bundel belt, sms’t of internet, moet vaak bijbetalen. Extra kennis over tarieven, is over het algemeen te vinden op de website van de telecom bedrijven.

Wat voor telefooncontract sluit jij af?

Veel smartphone gebruikers komen in de regel voor een dilemma te staan als ze hun contract kunnen verlengen. Gaan ze door met de huidige provider of stappen ze over? De keuzemogelijkheid hangt meestal van meer dan een factoren af. Denk bijvoorbeeld aan de maandelijkse kosten, de polisvoorwaarden en de kosten voor een mobiele telefoon. Om hier antwoorden op te krijgen is grond research voor nodig. Dat kost over het algemeen veel energie, want het is veel uitzoekwerk. Via dit artikel gaan we jou proberen op weg te helpen door de grote verschillen in kaart te brengen tussen een contract met mobieltje en een Sim Only abonnement.

Sim Only abonnement

Als iemand aan Sim Only hoort, dan denkt diegene gelijk aan de lage kosten iedere maand. Dit is ook de reden dat veel klanten overstappen en kiezen voor een Sim Only abonnement. Voor een aantal euro maandelijks zijn ze voorzien van genoeg belminuten en MB’s. Veel providers merken ook op dat Sim Only steeds populairder wordt en gaan daardoor de strijd met elkaar aan. Er worden soms hele goedkope telefoonabonnementen geboden om mobiele telefoongebruikers te lokken. Dit heeft vanzelfsprekend veel invloed op de keuze van de telecomaanbieder. Echter moet een gebruiker tevens kijken naar het contractduur en het opzegtermijn. Bij de meeste Sim Only telecomprovider is dat heel flexibel, maar per slot van rekening kunnen daar tevens verschillen in zitten. Laat je dus niet om de tuin leiden en doe grondig research wat iedereen te bieden heeft voordat je een keus maakt.

Abonnement met een smartphone

Waar voorheen de abonnementen met smartphone erg populair waren, zo is het tegenwoordig een stuk minder gesteld. In de tijden van bezuinigen kiezen veel consumenten in de regel voor de goedkope mogelijkheden. Sim Only gaat het in deze kwestie winnen van een abonnement met mobiele telefoon. Hoewel je bij deze abonnementssoort een gratis mobiele telefoon krijgt, hebben veel consumenten geen zin om iedere maand zoveel neer te leggen. Bovendien gaat een ieder telkens zuiniger met hun mobieltje om, dus is de keuze voor een nieuw mobieltje is geen trigger meer om voor een duurder abonnement te gaan. Wij wensen je veel succes met de keus voor het volgende smartphoneabonnement.

Waarom Sim Only vergelijken?

Onze website is al in enkele jaren actief en sindsdien uitgegroeid tot de grootste Sim Only vergelijker van ons land. Wij hebben de afgelopen jaren dan tevens de nodige ervaring opgedaan.

Besparen op je mobiele abonnement? Wij combineren als enige Sim Only prijsvergelijker in Holland het aanbod van maarliefst 15 netwerk providers. Bovendien bieden wij de optie naast de prijzen tevens de beoordelingen van andere consumenten mee te nemen in je mogelijkheid voor een Sim Only.

Iedere dag wordt onze website voorzien van actuele abonnementen. Zo kun jij weloverwogen een keus maken voor het meest passende abonnement. Onze missie is dan ook om consumenten overtollige onkosten te uitsparen, zodat we onbekommerd met elkaar in contact kunnen blijven.

Waarom kiezen voor een Sim Only abonnement?

Loopt de contractperiode van je abonnement op zijn eind, ben je tevreden over smartphone die je hebt en heb je geen behoefte om te upgraden naar een nieuwer smartphone , dan is het gewenst om over te stappen naar een Sim Only abonnement. Op deze wijze bespaar je de onkosten voor de aanschaf van de mobiele telefoon. Niet alleen de eenmalige kosten, maar tevens de maandelijkse kosten die worden doorberekend voor de aanschaf van de mobiele telefoon.

Overstappen naar een Sim Only contract is daarom een goede manier om je maandelijkse uitgaven voor een Mobiel abonnement aanzienlijk te verlagen. En dat zonder in te boeten op de inhoud van de service (de reeks data, het aantal belminuten en het aantal sms’jes).

Een tweede gewin is dat je kunt kiezen voor een elke maand opzegbaar abonnement. Je bent daardoor veel flexibeler om over te stappen naar een andere aanbieder. Bij een contract inclusief smartphone teken je een overeenkomst voor 1 of twee jaar. Sinds kort kun je ook hier bij enkele partijen voor maandcontracten kiezen, maar dan tegen een hoger maandbedrag, plus moet je het apparaat in 1 keer afbetalen als je opzegt.

Stel dat je toch een nieuwe smartphone nodig hebt, dan kun je zelf een los toestel kiezen en aanschaffen. Nadeel kan zijn dat je het apparaat dan in 1 keer moet betalen.

Pre’s Sim Only internet

Een Sim Only contract boven een mobieltje plus abonnement verkiezen zal betekenen dat je elke maand bespaart op je mobiele telefoon kosten. Bij je huidige aanbieder zul je tevens nog eens meer korting krijgen wanneer je kiest voor het verlengen van je smartphone abonnement. Het verlengen van je mobieltje contract bij je huidige provider betekent niets meer dan dat je een nieuw contract aangaat voor een bepaalde periode. Doordat je kiest voor het verlengen van je overeenkomst zal de telecomprovider je belonen met extra voordeel op je Sim Only abonnement. Je moet zelf actie ondernemen om te verlengen, want laat je het telefooncontract stilzwijgend doorlopen dan ontvang je geen extra korting.