t mobile sim only

Goedkoopste Sim Only Abonnement Met Internet Vergelijken

Vind u het lastig kiezen?Wij begeleiden u daarmee. Met Sim Only vergelijken van deze site vergelijkt u demeest voordelige abonnementen. Ustelt zelf het abonnement samen en u kiest zelf deaanbieder. De voordeligste Sim Only abonnementen bij deslimste providers engoede service.

Waarom Sim Only?

Bij een Sim Only krijgt u een nieuwe simkaart die u in uw eigen, vertrouwdetoestel kunt plaatsen. Op deze manier kunt u nog meerdere twaalf maanden gebruikmaken van uw telefoon. Vergelijk Sim Only abonnementen en kom er eenvoudig achter wat het voordeligstecontract voor u is. U kiest simpelweg eentelecomaanbieder, stelt uwabonnement samen en meldt u aan voor een Sim Only abonnement. Vergelijk SimOnly en zie welk abonnement hetslimste bij u past. Onze site regelt de rest voor u.

Sim Only bellen, sms’en en mobiel internet

U wilt alles uit uw abonnement halen: bellen,sms’en en mobiel internet. Geen probleem. U stelt zelf uw abonnementsamen. Hoeveel belminuten, sms’jes en MB’s internet heeft u nodig per maand? Ubeslist. Uw Sim Onlycontract vergelijken is niet lastig: ga naar Sim Only vergelijken en stel zelfeenvoudig uw contract samen. x 54 mm), de Full-sizeSIM danwel de alledaagseSIM.

De Full-size SIM werd opgevolgd door de Mini-SIM met eenformaat van 25 x 15 mm. Deze vind je met name terug in oudere smartphones.

Na de Mini-SIM kwam de Micro-SIM (15 x 12 mm). Nog kleinerals gevolg van de telkens kleiner wordende mobieltjes. Eind 2012 werd er voor het eerst gebruikgemaakt van een Nano-SIM kaart (Apple iPhone 5). Deze heeft een omvang van 12,3x 8,8 mm.

Niet alle Sim-kaarten passen in alle mobieletelefoons. Micro-SIM kaarten passen vrijwel altijd wel in oudere smartphones, terwijl nieuwetypen het meest gebruik maken van Nano-SIMkaarten. Het in gebruik nemen van een nieuwe toestel meteen ander formaat simkaart leverde hierdoor veel gedoe op engedoe met bijvoorbeeld kaarthoudertjes/kaartvergroters enhet zelf op maat knippen van te grote simkaarten. Gelukkig bieden deaanbieders tegenwoordig zelf de oplossing. Je kunt een (gratis)kaartwissel inclusief nummerbehoud aanvragen als je een nieuwe mobiel hebtgekocht en je oude kaart kan er niet in. Dan krijg je een nieuwe simkaart waaralle driesimpeleformaten inzitten, je kunt het formaat dat je nodig hebt er uitdrukken.

Sim Only vs. abonnement

Omdat je alleen een simkaart koopt,is een Sim Only goedkoop invergelijking met andere mobieleabonnementen. Je hoeft niet voor een mobieletelefoon te betalen, wat je terugzietin de maandelijkse kosten. Een Sim Onlykan, per maand, tot wel 70% voordeliger zijn dan een abonnementmet telefoon. Een contract vergelijken met Sim Only loont dan ook zeker.Het grote voordeel van een goedkope Sim Only is dat je goedkoop kan bellen, sms’en en internetten.Omdat providers geen dure telefoons hoeven televeren, kunnen ze meer korting geven op het bedrag dat je elke maand moet betalen voor het SimOnly abonnement.

De 5voordelen van een Sim Only abonnement

Een Sim Only contractis aanzienlijk goedkoper dan een soortgelijk contractmet telefoon. Bij een contract met een nieuwetoestel ontvang je over het algemeen kortingen op de nieuwe smartphone, en maar weinig korting ophet abonnement. Bovendien moet de provider het toestelook terugverdienen. Je kunt daarom inde regel kiezen uit een eenmalige bijdrage of een maandelijkse mobieltje bijdrage,hierdoor valt het contract altijd duurderuit. Omdat er bij een Sim Only abonnementgeen nieuw toestel zit, krijg je van de telecomprovidereen extra korting op de maandelijkse kosten, hierdoor zijn de maandlastenaanzienlijk lager. De korting loopt soms op tot de helft van het normale tariefbij hetzelfde abonnement in combinatie met een smartphone. Je huidige apparaatmoet wel simlockvrij zijn. Simlockvrij houdt in dat je mobieletelefoon simkaarten van alle providers accepteert.

 1. Lage abonnementskosten: Sim Only abonnementen van goedkope aanbieders kunnentot 80% goedkoper uitvallen dan eentelefooncontract met mobiele telefoon. Dat scheelt nogal.
 2. Elke maand opzegbaar:Wie een contract afsluit met mobieltje , kan daar zo 212 maanden aan vastzitten. Een Sim Only abonnement isper maand opzegbaar.
 3. Flexibel abonnement: Bij het aangaan van een Sim Onlycontract heb je gegokt hoeveel je elkemaand belt en smst. in feite weet je het niet zo goed. Dat geeft compleetniet. Zat je er compleet naast? Dan kun je het Sim Only contract iederemaand omlaag of omhoog bijstellen.
 4. Kies je favoriete mobieltje : Wie een Sim Only abonnement afsluit,regelt zelf zijn smartphone. En het leuke is, je kunt kiezen uitiedere telefoon die je in de winkel maar kunt vinden(weliswaar simlockvrij). Je hoeft niet te kiezen uit een beperkt aantal smartphones,maar je mag uit honderden smartphones je favoriet kiezen.
 5. Je oude smartphone magblijven: misschien doet je oudetelefoon het nog prima. Dan hoef je bij je nieuwe Sim Only abonnementcompleet geen toestel aan teschaffen. Je oude smartphone hoeft geen stof te vangen enweggooien hoeft tevens niet. zonder simlock|simlock vrije willkeurige mobieltje} benodigd. Dat houdt in dat niet alle mobieltjes geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude mobieltje liggen, die bij een oud overeenkomst verkregen is? Alleen de telecomaanbieder waarbij de mobieltje oorspronkelijk is gebruikt, mag de simlock van de mobieltje afhalen. In de praktijk betekent dat meestal dat de klant nog een tijd bij de oude aanbieder moet blijven, of zelf een nieuwe toestel moet aanschaffen.

  Kies het juiste Sim Only abonnement

  Om te bepalen welk internet en mobiel bellen abonnement voor jou het slimste is adviseren wij om naar je bel- en internetverleden te kijken van de afgelopen 6 maanden. Dat is in de meeste gevallen genoeg om een inzicht te krijgen in je verbruik.|

  Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

  Als je een keer hebt besloten hoeveel belminuten en MB’s je gebruiken wilt, wordt het tijd om de termijn van het contract te kiezen. Bij de meeste providers kun je kiezen tussen een periode van 1 of 2 jaar. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de contractduur te kiezen. Er zijn Vandaag de dag echter ook mobiel bellen bedrijven die een Sim Only abonnement met een duur van het contract van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse kosten omlaag gaan als je een contract voor een langere periode afsluit. Een internet en mobiel bellen abonnement van een maand kan leuk zijn als je een telecom bedrijven eens wilt testen, maar als je er langer consument blijft betaal je per maand veel meer dan wanneer je een internet en mobiel bellen abonnement van 24 maanden afsluit.}

  Wat gebeurt er als ik te veel dataverkeer gebruik?

  meestalkan een providerstwee maatregelen nemen: of het terugschroeven van de snelheden, of debeller laten bijbetalen. Hoe de maatregelgehanteerd wordt, verschilt per SimOnly aanbieders. Dat staat in de voorwaarden van het telecomabonnement.

  Wat is het verschil tussen 3G en 4G?

  4G is een nieuwere techniek voor internetverbinding op desmartphone. 3G en 4G verschillen vooral in de snelheid: bij 3G kan de gebruiker ten hoogste achtMbit per seconde gebruiken. Bij 4G is dat 150 Mbit per seconde. 4G werkt alleenop nieuwere mobiele telefoons, terwijl 3G op veruit demeeste smartphones werkt.

  Waarom een Sim Only abonnement?

  Zoals gezegd bel je met een Sim Only aanbieding veel voordeliger dan met eennormaal abonnement. Bovendien hoef je nergens aan vast te zitten, want er zijndiverse providers metelke maand opzegbare abonnementen. Naast de lagepremie en de vrijheid om te gaan en staan waar jewilt, kun je ook nog lekker met je vertrouwde toestelblijven bellen.

  Waarom kiezen voor een Sim Only abonnement?

  Loopt de contractduur van je contractop zijn eind, ben je tevreden over mobieltje dieje hebt en heb je geen behoefte om te upgraden naar een nieuwer mobiele telefoon ,dan is het gewenst om over te stappen naar een Sim Only abonnement. Op dezewijze bespaar je de onkosten voor de aanschaf van de mobieletelefoon. Niet alleen de eenmalige kosten, maartevens de maandelijkse kosten die worden doorberekend voor deaanschaf van de mobieltje.

  Overstappen naar een SimOnly contract is daarom een goede manier om jemaandelijkse uitgaven voor een Mobielabonnement aanzienlijk te verlagen. En dat zonder in te boeten op de inhoudvan de service (degroepdata, het aantal belminuten en het aantal sms’jes).

  Een tweede voordeel is dat je kunt kiezen voor eenelke maand opzegbaar abonnement. Je bentdaardoor veel flexibeler om over te stappen naar een andereprovider. Bij eencontract inclusief mobiele telefoon tekenje een overeenkomst voor 1 of 2 12 maanden. Sinds kort kun je tevens hier bij enkelepartijen voor maandcontracten kiezen, maar dan tegen een hoger maandbedrag,plus moet je het apparaat in één maal afbetalen als jeopzegt.

  Stel dat je immers een nieuwe telefoon nodig hebt, dan kun je zelfeen losse telefoon kiezen enaanschaffen. Nadeel kan zijn dat je het toestel dan in 1keer moet betalen.

  Welke aanbieders bieden Sim Only abonnementen aan?

  SIM-only abonnementen worden gebodendoor allerhandetelecomaanbieders. Providerszijn onder te verdelen in netwerk aanbieders en virtueleproviders, ook welMVNO’s genoemd.

  Een netwerk providerheeft de beschikking over een eigen fysiek netwerk. gewoonlijk bieden zij virtueleproviders toegang tot haar fysieke netwerk. Uitbreiding enonderhoud van het fysieke netwerk ligt volledig bij de betreffende netwerktelecomprovider. onsland kent 4 netwerktelecomproviders:

  • KPN
  • T-Mobile
  • Vodafone
  • Tele2 (Tele2 heeft alleen een eigen 4G-netwerk.Voor 3G diensten maakt zij gebruik van het netwerk van T-Mobile)

  Een virtueletelecomaanbieder wordt meestal afgekort als MVNO (Mobile Virtual Network Operator).Een MVNO is niet in het bezit van een eigen fysiek netwerk enkoopt capaciteit in bij een netwerktelecomaanbieder. MVNO’s richten zichveelal op eenbepaalde doelgroep. Hieronder tref je eenoverzicht aan van enkele virtuele providers die actief zijn inHolland. De vetgedrukte namen betreft partijendie onafhankelijk inkopen en geen onderdeel zijn van een netwerkprovider:

  • Ben (T-Mobile)
  • hollandsnieuwe (Vodafone)
  • Robin Mobile (KPN)
  • Simpel (T-Mobile)
  • Simyo (KPN)
  • Youfone (KPN)

Scroll to top