gas en licht vergelijken

Goedkoopste Leverancier Gas En Elektriciteit

De energievergelijker berekent de beste kostprijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor stroom en gas apart en kan op deze manier het goedkoopste overeenkomst weergeven. De premie voor licht wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u precies uw verwachte jaarkosten en kosten per kilowattuur terugvinden. De gaskosten worden vastgesteld door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud op te tellen en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u precies de kosten per jaar berekenen en de kosten per kWh stroom of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé manier om demeest voordeligeenergiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeningbesparen!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s besparen
  • Overstappen is compleetgratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomstkiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen.Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruiken adres in te vullen. Bij ons kun je lopende het energievergelijken niet alleen filteren op prijs, maar tevens opbijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid,geldigsheidsduur en type contract. Je kunt duskiezen voor de goedkoopsteenergieleverancier, maar tevens voor de meest duurzame of deprovider met de beterebeoordeling.

Actuele en onafhankelijke energievergelijker

Onze website is 1 van de grootste onafhankelijke energievergelijkers van ons land. Ga je energietarieven vergelijken op deze website? Dan ben je gedekt van een actueel overzicht. Alle energietarieven in onze energievergelijker worden namelijk dagelijks bijgewerkt met behulp van onze partners.

Iedere dag verkrijgen wij deactuele tarieven rechtstreeks van de energieleverancier. Alsje via ons gaat energie vergelijken, dan kun je er dus zeker van zijn dat je deslimsteenergieleverancier vindt die bij je gevalpast. Bovendien zijn wij heel transparant in de opbouw van je energiecontract.Daarom kun je lopende het energie vergelijken ookte allen tijde zien uit hoe hoog de leveringskosten zijn, maarook de hoogte van de netwerkkosten, belasting en toeslagen. Zo kom jeachteraf niet voor verrassingen te staan.

Welkomstbonus en

Veel energiemaatschappijen bieden een welkomstbonus aan. Deze korting is al verwerkt in de energieprijzen in de energievergelijker. Je krijgt de welkomstbonus over het algemeen aan het eind van je energiecontract uitgekeerd. Als je voor een éénjarig overeenkomst gaat en elk 12 maanden energie vergelijkt en overstapt, kun je elk 12 maanden opnieuw gebruikmaken van een welkomstkorting. Die welkomstkorting ligt over het algemeen tussen de € 100,- en 300,-. Ontvang je die elk jaar, dan bespaar je heel wat euro’s.

Online de goedkoopsteenergiemaatschappijen vinden

Onze website heeft de goedkoopste energiebedrijven,acties, tarieven en aanbiedingen voor u in de energievergelijkerverzameld. Op basis van uw verbruik en adresgegevens kunt u demeest goedkopeenergiemaatschappij voor uw adres vinden. Met deenergievergelijking zet u alle energie aanbiedingen van de leveranciersgemakkelijk op een rij. Op die manier kunt u de voordeligste energie vinden en kiezen.Uiteraard zijn er immer zaken waar u mee rekening dient te houden. Daarover vertellen wiju graag meer.

Online energievergelijking

Wanneer u bij de energievergelijking eenbesparende deal heeft gevonden kunt u dezesimpel via de tool afsluiten op dewebsite van energieaanbieder. Na het vinden van uw nieuwecontract hoeft u alleen nog uw huidigemeterstand door te geven, de rest wordt allemaalvoor u geregeld.

Tarieven voor energiekunnen per leverancier van energiebest veel verschillen en dit kan opmaandbasis al zomaar honderden euro’s goedkoperworden. De kosten voor gas en elektriciteit bestaan uit de verbruikskosten, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. Detarieven voor energie schelenenorm per leverancier en ook uwlocatie kan effect hebben op deprijs. Lange tijd bijeenzelfde gas- en stroomleverancierklant blijven is niet kostenbesparend, daarom is het important om metregelmaat uw kosten te vergelijken metandere

Waarom vergelijken?

Door hetvergelijken van gas en stroom, ook wel gas en licht, kunt u zomaar maandelijks flink geld besparen. Via deze website kunt u energiebedrijvenvergelijken op basis van bijvoorbeeld prijs, kwaliteiten reviews van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt ubinnen enkele ogenblikken degoedkoopste gas- enstroomleverancier. Hierdoorbespaart u eenvoudig 100-en euro’s op uw energierekening. Probeer het tevens en vergelijkeenvoudig tot wel 4leveranciers op basis van welkomstbonusen, kosten en andere kosten.

  • Duurt maar een paar minuten.
  • Overstappen is snel en u bespaart simpelweg.
  • Het prijsverschil is al gauwenkele honderden euro’s!

Overstappen is gratis en razendsnel geregeld. Zo kunt u simpelweg en zonder moeiteflink besparen op uw energierekening. Uw opbrengst kanwel oplopen tot 450 euro! U hoeft uw huidige energieovereenkomstniet zelf op te zeggen, dat doet de gekozen energieleverancier vooru. En met veertien dagen wettelijke bedenktijd zit unergens aan vast.

Hoe werkt de energievergelijker

Met de energievergelijker kunt u overzichtelijken in enkele stappen onder meerenergiecontracten vergelijken van EON, DealDirect, Electrabel, Oxxio, Vattenfall,Energiedirect, Miky Energie Topdeal en de Nederlandse Energie Maatschappij! Omhet betrouwbaar te makenkunt u uw huidige verbruik invoeren, uw postcode, de gewenste duur van hetcontract en eventueel de mate van duurzaamheid. Met de gegevenscalculeert de energievergelijker binnen kortetijd de betere contracten voor gas en licht! Wanneer eenenergieleverancier een speciale actie heeft lopen dan vindt u deze tevensterug in het overzicht. Zoals bij goedkoopste leverancier gas en elektriciteit.

Scroll to top