Stroom Energie Vergelijken

Goedkoopste Gas En Elektriciteit

De energievergelijker berekent de beste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor elektriciteit en gas apart en kan op deze wijze het juiste contract vaststellen. De premie voor licht wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, kosten voor levering, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u exact uw verwachte kosten per jaar en kosten per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden vastgesteld door de kosten voor gas, belastingen, kosten voor levering, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u exact de jaarkosten berekenen en de lasten per kWh stroom of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé manier om devoordeligsteenergieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninggeld overhouden!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s uitsparen
  • Overstappen is compleetgratis
  • Zelf je ideale energiecontractkiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken en overstappen kan subiet op deze website. Zodra wij je gegevens hebbenverkrijgen, sturen we dit door naar debetreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, als datnodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Jehebt immer twee wekenwettelijke bedenktijd en gedurende het overstapproces blijfje doorsneeaangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat jeoverstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Energie vergelijken: waar moet je op letten?

Hier zetten we alleenergiecontracten overzichtelijk voor je op een rij, gesorteerd openergieprijzen die je per 12 maandenbetaalt. We raden je aan om met name naareenjarige contracten te kijken met vaste tarieven. Waarom?Omdat je daarmee vaker van lagere tarieven én een aantrekkelijkewelkomstkorting kunt profiteren.

Opzegvergoeding energiecontract

Wil je van energie overstappen? Hou daarbij immer rekening met de einddatum van je huidige energiecontract. Als jevóór het eind van je overeenkomst overstapt, moet je eenopzegvergoeding betalen. Ook ben je dan de eventuelewelkomstkorting kwijt. Als je een deel van de welkomstkortingal bekomen hebt, kan het zelfs zo zijn dat jedeze moet terugbetalen. Loopt je energieovereenkomst binnen tweemaanden af? Dan kun je overstappen. Het nieuwe energiecontractgaat dan in op het moment dat je huidige overeenkomst afloopt.

Stap over naar de goedkoopste energieleverancier

Gebruik onze energievergelijker om degoedkoopsteenergiemaatschappij te vinden. Filter op energiesoort of overeenkomstof zelfs alleen op energie in plaats van energie en gas. Het is allemaal mogelijk wanneer u begint met energievergelijken. U kunt zo efficiënt eenmogelijkheid zijn waar het de energieprijzen aangaat maar ook op hetfeit of het energiebedrijf u groene stroom kan leveren. Het filterenscheelt u een hoop zoekwerk waardoor het energievergelijken een stuk makkelijker wordt. Er zijn consumenten dieliever gaan voor een variabel tarief en niet willen vastzitten aan eenlangdurig energiecontract. De andere consument prefereert simpelgrijze stroom zonder poespas.

Hoe werkt de energievergelijker

Vul uw postcode en uw verbruik in. De energievergelijkerlaat u terstond zien welke energieaanbieders erallemaal in uw regio energie verkopen, voor welke premieen welke momenteel de meest voordelige is. Met behulp van de filteropties kunt u de energievergelijkerverfijnen naar uw eigen wensen. Bekijk meteen welk energiecontract het goedkoperepast bij uw persoonlijke situatie en voorkeuren. Omdat veelleveranciers met elkaar concurreren profiteert u van exclusieve actie enaanbiedingen waarmee u veel meer kan besparen. Huishoudens met een verbruik van 3500 kWh en 1800 m3geld overhouden gemiddeld 450 euro. Tel uituw winst! energie bestaan uit de kosten voorverbruik, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. Detarieven voor energie veranderenenorm per leverancier en tevens uwlocatie kan effect hebben op deprijs. Enkele jaren bijdezelfde leverancierblijven is niet kostenbesparend, daarom is het interessant om regelmatig uw kosten te vergelijken metandere aanbieders. Via hiervergelijkt u simpel de kostprijzen van meerdan 15 leveranciers.

Hoe werkt de energievergelijker

Met de energievergelijker kunt u simpelen snel onder meerenergiecontracten vergelijken van EON, DealDirect, Electrabel, Oxxio, Vattenfall,Energiedirect, Miky Energie Topdeal en de Nederlandse Energie Maatschappij! Omhet betrouwbaar te krijgenkunt u uw huidige verbruik invoeren, uw postcode, de gewenste contractduur en eventueel de mate van duurzaamheid. Met de gegevensberekent de energievergelijker binnen real time de voordeligste contractenvoor energie! Wanneer eengas- en stroomleverancier een speciale actie heeft lopen dan vindt u deze tevensterug in het overzicht. Zoals bij goedkoopste gas en elektriciteit.

Scroll to top