Welke Energie Vergelijkingssite

Goedkoopste Energie En Gasleverancier

De energievergelijker berekent de voordeligste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor stroom en gas apart en kan op deze manier het beste overeenkomst aanbieden. De kosten voor licht wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, leveringskosten, de vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u precies uw geschatte jaarkosten en prijzen per kWh terugvinden. De kosten voor gas worden samengesteld door de kosten voor gas, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u precies de kosten per jaar herleiden en de kosten per kilowattuur stroom of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de meest voordelige energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening uitsparen!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s uitsparen
  • Overstappen is volledig gratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomst kiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken en overstappen kan terstond op deze website. Zodra wij je gegevens hebben verwerven, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, mits dat nodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Je hebt te allen tijde twee weken wettelijke bedenktijd en lopende het overstapproces blijf je ordinair aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Actuele en onafhankelijke energievergelijker

Onze website is 1 van de grootste onafhankelijke energievergelijkers van Holland. Ga je energietarieven vergelijken op deze website? Dan ben je verzekerd van een actueel overzicht. Alle energietarieven in onze energievergelijker worden namelijk dagelijks bijgewerkt via enkele partners.

Alle energie-aanbieders worden in de berekeningen meegenomen. Niet alleen de grootste energiebedrijven Vattenfall, Essent en Eneco, maar ook Energiedirect.nl, de Nederlandse Energie Maatschappij, Greenchoice en vele anderen. Bekijk hier het overzicht van energie-aanbieders.

Opzegvergoeding energiecontract

Wil je van energie overstappen? Hou daarbij altijd rekening met de einddatum van je huidige energiecontract. Als je vóór het eind van je overeenkomst overstapt, moet je een opzegvergoeding betalen. Ook ben je dan de eventuele welkomstbonus kwijt. Als je een deel van de welkomstbonus al bekomen hebt, kan het zelfs zo zijn dat je deze moet terugbetalen. Loopt je energiecontract binnen twee maanden af? Dan kun je overstappen. Het nieuwe energiecontract gaat dan in op het moment dat je huidige overeenkomst afloopt.

Wat ga ik uitsparen bij de voordeligste energieleverancier?

Welke energieleverancier de meest goedkope energie en prijzen heeft, hangt van uw persoonlijke situatie af. Aan schattingen heeft u niet veel, u heeft dan alleen een indicatie wat het zou kunnen kosten. Soms lijkt de energie welkomstbonus heel hoog, maar bekijk dan wel even de geldigsheidsduur van het contract. Als u €250 cashback korting krijgt op een driejarig contract, dan is dat niet persé voordeliger. Wat u in gedachten moet houden is dat u met elk twaalf maanden overstappen al zo’n €250 bespaard. Start met energie vergelijken en bespaar.

Dubbelcheck de energieprijzen met onze vergelijking

Dubbelcheck altijd de energieprijzen met onze energievergelijking zodat u zeker weet ook echt de goedkoopste prijzen krijgt. Met de voordeligste energieprijzen kunt u tot wel €600 per 12 maanden geld besparen. En deze hoge besparing geldt dan met name voor de slapende consumenten. Dat zijn zij die nooit eerder een energievergelijking hebben gedaan. Ze zijn al jaren bij de oude vertrouwde leverancier en betalen dus nog een oud tarief die niet meer actueel is. De energieprijzen veranderen steeds. 2 keer per jaar kondigen de energiemaatschappijen dan ook nieuwe prijzen aan. energie bestaan uit de kosten voor verbruik, belasting op energie, btw en vastrechtkosten. De tarieven voor energie veranderen flink per energieleverancier en ook uw woonplaats kan effect hebben op de kosten. Jarenlang bij eenzelfde leverancier klant blijven is niet voordelig, daarom is het important om regelmatig uw kosten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van gas en licht, tevens wel gas en licht, kunt u eenvoudig jaarlijks flink geld geld overhouden. Via onze website kunt u leveranciers vergelijken op basis van onder meer prijs, kwaliteit en ervaringen van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele ogenblikken de beste energieleverancier. Hierdoor bespaart u eenvoudig 100-en euro’s op uw energierekening. Probeer het tevens en vergelijk snel tot wel vier energiecontracten op basis van welkomstbonus en, kosten en andere kosten.

  • Slechts enkele minuten werk.
  • Overstappen is simpel en u bespaart simpelweg.
  • Het prijsverschil is al gauw enkele honderden euro’s!

Overstappen kost niets en snel geregeld. Zo kunt u makkelijk en zonder moeite flink geld overhouden op uw gas- en stroomrekening. Uw besparing kan zelfs oplopen tot 450 euro! U hoeft uw lopende energieovereenkomst niet zelf te annuleren, dat doet de gekozen leverancier voor u. En met 2 weken wettelijke bedenktijd zit u nergens aan vast.

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals eerder gezegd kunnen de tarieven voor gas en licht per aanbieders van gaslicht flink verschillen, daarentegen moet u tevens rekening houden met de vaste tarieven die de energiebedrijven doorberekent aan haar klanten. De zogenoemde vastrechtkosten, tevens wel administratieve kosten. Het is meestal een optie dat een overeenkomst bijvoorbeeld voordelig lijkt door de voordelige energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog duurder uit bent. Daarom kunt u op onze website zelfstandig de all-in prijzen uitzoeken en vergelijken.

Bij het vergelijken van energiemaatschappijen kunt u onder meer rekening houden met de volgende eigenschappen;

  1. Extra kosten – De netwerkkosten en kosten voor vastrecht kunnen differentiëren per leverancier, deze extra kosten kunnen flink in kostprijs uitmaken. Bekijk daarom immer wat de gemiddelde maandprijs is bij uw gemiddelde verbruik! Dan weet u zeker dat u ondanks deze vaste kosten goedkoper uit bent.
  2. Duurzaamheid van de geleverde energie – Bent u op zoek naar een groene leverancier van gas en licht? Wanneer u onze energievergelijker gebruikt krijgt u tevens onmiddellijk een inzicht in hoe duurzaam de leverancier van gas en licht is! Bekijk het hier en maak onverwijld een energievergelijking.
  3. De duur van de overeenkomst – Energiecontracten lopen over het algemeen een, drie of 5 jaar, al zijn er tegenwoordig tevens overeenkomsten voor twee of vier jaar. U kunt tevens kiezen voor een flexibel energiecontract, deze is elke maand opzegbaar!

Bekijk ook wat andere gebruikers over een energieleverancier denken! Op hier kunt u een beoordelingen lezen over uw leverancier. Zoals bij goedkoopste energie en gasleverancier.