Welke Energie Vergelijkingssite

Goedkoopste Energie En Gasleverancier

De energievergelijker berekent de voordeligste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor stroom en gas apart en kan op deze manier het beste overeenkomst aanbieden. De kosten voor licht wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, leveringskosten, de vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u precies uw geschatte jaarkosten en prijzen per kWh terugvinden. De kosten voor gas worden samengesteld door de kosten voor gas, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u precies de kosten per jaar herleiden en de kosten per kilowattuur stroom of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om demeest voordeligeenergieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninguitsparen!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s uitsparen
  • Overstappen is vollediggratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomstkiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken en overstappen kan terstond op deze website. Zodra wij je gegevens hebbenverwerven, sturen we dit door naar debetreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, mits datnodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Jehebt te allen tijde twee wekenwettelijke bedenktijd en lopende het overstapproces blijfje ordinairaangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat jeoverstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Actuele en onafhankelijke energievergelijker

Onze website is 1 van de grootste onafhankelijke energievergelijkers van Holland. Ga je energietarieven vergelijken op deze website? Dan ben je verzekerd van een actueel overzicht. Alle energietarieven in onze energievergelijker worden namelijk dagelijks bijgewerkt via enkele partners.

Alle energie-aanbieders worden in deberekeningen meegenomen. Niet alleen de grootsteenergiebedrijven Vattenfall, Essent enEneco, maar ook Energiedirect.nl, de Nederlandse Energie Maatschappij,Greenchoice en vele anderen. Bekijk hier het overzicht van energie-aanbieders.

Opzegvergoeding energiecontract

Wil je van energie overstappen? Hou daarbij altijd rekening met de einddatum van je huidige energiecontract. Als jevóór het eind van je overeenkomst overstapt, moet je eenopzegvergoeding betalen. Ook ben je dan de eventuelewelkomstbonus kwijt. Als je een deel van de welkomstbonusal bekomen hebt, kan het zelfs zo zijn dat jedeze moet terugbetalen. Loopt je energiecontract binnen tweemaanden af? Dan kun je overstappen. Het nieuwe energiecontractgaat dan in op het moment dat je huidige overeenkomst afloopt.

Wat ga ik uitsparen bij devoordeligste energieleverancier?

Welke energieleverancier demeest goedkope energie en prijzenheeft, hangt van uw persoonlijke situatie af. Aan schattingen heeft uniet veel, u heeft dan alleen een indicatie wat het zou kunnen kosten. Somslijkt de energie welkomstbonus heel hoog, maar bekijk dan wel even degeldigsheidsduur van het contract. Als u €250cashback korting krijgt op een driejarig contract, dan is dat niet persévoordeliger. Wat u in gedachten moet houden is dat u met elk twaalf maanden overstappen al zo’n €250 bespaard. Start met energievergelijken en bespaar.

Dubbelcheck de energieprijzen met onze vergelijking

Dubbelcheck altijd de energieprijzenmet onze energievergelijking zodat u zeker weet ook echt degoedkoopste prijzen krijgt. Metde voordeligste energieprijzenkunt u tot wel €600 per 12 maandengeld besparen. En deze hoge besparinggeldt dan met name voor de slapende consumenten. Dat zijn zij die nooit eerdereen energievergelijking hebben gedaan. Ze zijn al jaren bij de oude vertrouwdeleverancier en betalen dus nog een oud tarief die niet meer actueel is. Deenergieprijzen veranderen steeds. 2 keer per jaar kondigen de energiemaatschappijendan ook nieuwe prijzen aan. energie bestaan uit de kosten voorverbruik, belasting openergie, btw en vastrechtkosten. Detarieven voor energie veranderenflink per energieleverancier en ook uwwoonplaats kan effect hebben op dekosten. Jarenlang bijeenzelfde leverancierklant blijven is niet voordelig, daarom is het important om regelmatig uw kosten te vergelijken metandere

Waarom vergelijken?

Door hetvergelijken van gas en licht, tevens wel gas en licht, kunt u eenvoudig jaarlijks flink geld geldoverhouden. Via onze website kunt u leveranciersvergelijken op basis van onder meer prijs, kwaliteiten ervaringen van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt ubinnen enkele ogenblikken debeste energieleverancier. Hierdoorbespaart u eenvoudig 100-en euro’s op uw energierekening. Probeer het tevens en vergelijksnel tot wel vierenergiecontracten op basis van welkomstbonusen, kosten en andere kosten.

  • Slechts enkeleminuten werk.
  • Overstappen is simpel en u bespaart simpelweg.
  • Het prijsverschil is al gauwenkele honderden euro’s!

Overstappen kost niets en snel geregeld. Zo kunt u makkelijk en zonder moeiteflink geld overhouden op uw gas- enstroomrekening. Uw besparing kanzelfs oplopen tot 450 euro! U hoeft uw lopende energieovereenkomstniet zelf te annuleren, dat doet de gekozen leverancier vooru. En met 2 weken wettelijke bedenktijd zit unergens aan vast.

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals eerder gezegd kunnen detarieven voor gas en licht per aanbiedersvan gaslichtflink verschillen, daarentegen moet u tevens rekeninghouden met de vaste tarieven die de energiebedrijvendoorberekent aan haar klanten. De zogenoemdevastrechtkosten, tevens wel administratieve kosten. Het ismeestal een optie dat een overeenkomst bijvoorbeeld voordelig lijkt door devoordelige energietarieven maar dat u door de hogevastrechtkosten alsnog duurder uit bent.Daarom kunt u op onze websitezelfstandig de all-in prijzenuitzoeken en vergelijken.

Bij het vergelijken van energiemaatschappijen kunt u onder meer rekening houdenmet de volgende eigenschappen;

  1. Extra kosten – Denetwerkkosten en kosten voorvastrecht kunnen differentiëren per leverancier, dezeextra kosten kunnen flink in kostprijs uitmaken. Bekijk daarom immer wat degemiddelde maandprijs is bij uw gemiddeldeverbruik! Dan weet u zeker dat u ondanks deze vaste kostengoedkoper uit bent.
  2. Duurzaamheidvan de geleverde energie – Bent u op zoek naar een groene leverancier van gas en licht?Wanneer u onze energievergelijker gebruikt krijgt u tevens onmiddellijk een inzicht in hoe duurzaam de leverancier van gas en licht is!Bekijk het hier en maak onverwijld een energievergelijking.
  3. De duur van de overeenkomst – Energiecontracten lopenover het algemeen een, drie of5 jaar, al zijn er tegenwoordig tevensovereenkomsten voor twee of vierjaar. U kunt tevens kiezenvoor een flexibel energiecontract, deze is elke maand opzegbaar!

Bekijk ook wat andere gebruikers over een energieleverancier denken! Op hier kunt u een beoordelingen lezen over uw leverancier. Zoals bij goedkoopste energie en gasleverancier.

Scroll to top