kortlopende reisverzekering

Goedkoopste Doorlopende Reisverzekering

Op het moment is het voor bijna alle consumenten van belang om er zich van te vergewissen dat een ongeluk meestal in een klein hoekje schuilt. Dat is tevens het situatie op welk moment u er voor kiest om een vakantie te boeken. U kunt voor vertrekken meemaken met een niet verwachte geval waardoor u niet van huis kunt, maar ook tijdens uw reis kunnen er zich acute problemen aan het licht komen. Het aan gaan van een voordelige reisverzekering kan heel wat praktische, maar alsook financiële kopzorgen voorkomen.

Wat is een reisverzekering?

Een reisverzekering betaalt schade die is ontstaan ten tijde van een vakantiereis. U heeft de gelegenheid om enkele categorieën mee te verzekeren zoals: ongevallen, , cash en waardepapier, vervangend vervoer bij pech onderweg of de sneeuwvakantie dekking. Naast deze mogelijkheden kunt u vaak een annuleringsverzekering afsluiten.

Ontzettend veel zaken worden tot een bepaald maximum gedekt. Let hierbij goed op wat u verzekerd, een de beste reisverzekering heeft vaak een (hoog) eigen risico of een minder (hoog) verzekerd bedrag voor de artikelen of aanvullende categorieën.

Waarom een reisverzekering?

Als u op vakantiereis gaat en u maakt een tochtje naar het buitenland kan er van alles fout gaan. Veel dingen zijn anders geregeld dan thuis, dit kan de reden zijn dat u extra uitgaven moet uitgeven. Denk ook aan de ziekenhuisuitgaven als u onverwacht ziek wordt of door een accident in het privekliniek komt. De gelegenheid dat men in het buitenland ziek wordt is alsook groter. ook andere verkeersregels en gebruiken zorgen voor een grotere kans op een probleem.

Wat is er gedekt in de basisdekking van de doorlopende reisverzekering?

U bent binnen Europa op zijn minst verzekerd voor hulpverlening, plotselinge uitgaven, een probleem en en aansprakelijkheid voor ongemakken aan uw vakantiereisverblijf.

Hulpverlening

Dag en nacht hulp van de aangesloten alarmcentrale. onder andere bij:

  • het regelen van vervoer;
  • het verzorgen van noodzakelijke medische begeleiding gedurende de terugreis;
  • het geven van adviezen;

Plotselinge uitgaven

Bijvoorbeeld voor extra trip– en verblijfsgeld als je in het buitenland in het privekliniek terecht komt of eerder naar huis moet terugkeren na een calamiteit of ernstige ziekte. Of voor uitgaven voor opsporings- of reddingsacties, als je ten tijde van een bergwandeling verdwaalt of gewond raakt.

Calamiteiten

U bent verzekerd tegen de niet verwachte kosten als gevolg van een calamiteit.

Aansprakelijkheid voor ongemak aan tripverblijf

Geld door bijvoorbeeld ongemakken aan de inboedel van uw reisverblijf. U laat onder andere iets kapot vallen, of u verliest de sleutel van uw gehuurde vakantiehuisje.

Reisverzekering vergelijken en aan gaan: zo snel doe je dat

Deze website heeft een onafhankelijke online vergelijking van reisverzekeringen, met daarin ruim 50 kortlopende en doorlopende reisverzekeringen van 29 verzekeraars. Via onze website kun je heel makkelijk een reisverzekering vergelijken en afsluiten. Nadat je een vergelijking hebt gemaakt en de voor jou meest geschikte verzekering hebt geselecteerd, kun je per direct je reisverzekering afsluiten. Dat kan volledig online en je ziet gelijk of je bent geaccepteerd voor de reisverzekering.

Wanneer is een doorlopende reisverzekering voordeliger?

Een doorlopende reisverzekering is sneller voordeliger dan een kortlopende dan je zou denken. Ga je met je hele familie op vakantie, dan ligt het omslagpunt om en nabij bij een vakantie van 2 weken. Ga je dus met jouw familie 15 dagen of langer op vakantie? Grote kans dat een doorlopende reisverzekering goedkoper is. Voor een verzekering van 1 of 2 personen ligt de grens op een week of 3. Ga je alsook nog eens een paar dagen op reis? Dan is de doorlopende reisverzekering tevens heel simpel een voordeligere keus. Sluit je ook immer een annuleringsverzekering af? Dan is een doorlopende reisverzekering bijna immer goedkoper met een dekking voor annulering. Een doorlopende annuleringsverzekering is namelijk heel eenvoudig goedkoper dan een kortlopende. Maak je hier een vergelijking voor een kortlopende reisverzekering en ben je interessanter uit met een doorlopende? Dan geven we je gauw een seintje op deze website zodat je de goede keus kunt maken. Bekijk de voordelen van een doorlopende en kortlopende reisverzekering.

Als je langer dan twee tot drie weken met vakantie gaat of vaker is het juist voordeliger om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Bij families geldt het gewin in de kosten nog sneller. Met deze verzekering ben je het gehele kalenderjaar door gedekt en hoef je dus niet een specifieke datum op te geven. Zowel lange vakanties als weekendjes weg zijn hiermee verzekerd en je hoeft niet elk kalenderjaar opnieuw deze reisverzekering aan te vragen, hij wordt automatisch verlengd.

Wat is een multirisicoverzekering?

Op welk moment u van plan bent om een reisverzekering aan te gaan kunt u telkens een optie maken tussen uiteenlopende opties. We maken onderscheid op dit gebied de tijdelijke- of kortlopende van de doorlopende reisverzekering, maar daarnaast bestaat er tevens nog zoiets als een multirisicoverzekering. Een dergelijke variant kunnen we welbeschouwd het best duiden als een groep van verzekeringen. Het betreft hier niet alleen de standaard reisverzekering, ze wordt over het algemeen te allen tijde samengevoegd met een speciale bescherming voor opzegging. Op deze wijze kunt beschikken u dan alsook over een totaal pakket waardoor u zonder twijfel probleemloos op vakantiereis van huis kunt. Bent u ook wel geïnteresseerd in het aan gaan van een multirisicoverzekering, maar zou u graag eerst meer informatie willen verwerven? Lees dan snel verder, want wij zetten de voor- en nadelen er van graag even voor u op een rijtje.

Tips: geld overhouden op je reisverzekering

Wil je een reisverzekering vinden? Denk dan goed na of je bepaalde dekkingen echt nodig hebt. Denk onder andere aan dekking voor geneeskundige kosten (misschien heb je die alsook al goed gedekt bij je zorgverzekering), pechhulp of een ongevallenverzekering. Bekijk onze tips en zorg dat je niet twee keer verzekerd bent. Meestal kun je door goed te lezen naar je beschermingen veel besparen.

Hoogste tegemoetkomingen reisverzekering

Liever heb je je reisverzekering helemaal niet nodig, maar als er toch ook wat gebeurt wil je graag dat de schade simpel wordt betaald en afgehandeld. Vind je een zekere bescherming erg doorslaggevend bij je reisverzekering? Onder andere voor camera’s, andere elektronica of kampeerspullen? Bekijk dan ons overzicht uiterste tegemoetkomingen. Dan weet je zeker dat je bij de best passende reisverzekeraar uitkomt.

Annuleringsverzekering

Je kunt naast een reisverzekering alsook een annuleringsverzekering afsluiten. Een annuleringsverzekering vergoedt de kosten als je de reis op de keper beschouwd moet annuleren. Als je je reis bijvoorbeeld door een ongeval, ernstige ziekte of overlijden moet annuleren kun je met een annuleringsverzekering de kosten dekken.

Een annuleringsverzekering is een verzekering die het een optie maakt om je vakantie vooraf op te zeggen ten gevolge van zekere omstandigheden. Tevens als je door zekere omstandigheden lopende je vakantie gedwongen bent om naar huis te vertrekken, worden de resterende vakantiedagen vergoed. Je sluit deze verzekering af alvorens je op vakantie gaat. Let goed op de specifieke voorwaarden die je verzekeraar stelt aan het annuleren van je vakantie. De verzekeraar zal je vakantie namelijk niet voor elk wissewasje vergoeden.

Tevens wat te maken heeft met de annuleringsverzekering heb je een doorlopende variant die het hele kalenderjaar door geldt en een kortlopende, die voor een specifiek aangegeven periode geldt.

Afzeggen oude reisverzekering

Je reisverzekering opzeggen kun je schriftelijk bij jouw huidige verzekeraar doen. Een nieuwe reisverzekering vinden is zo gebeurd. Je kunt binnen 5 minuten reisverzekeringen vergelijken en zo de slimste reisverzekering vinden. Zo efficiënt en simpel is het vinden en afsluiten van een reisverzekering via deze website.