All Risk autoverzekering

Goedkoopste Autoverzekering 18 Jarige

Door te vergelijken op hier vind je de meest geschikte verzekering voor je auto. Of de verzekering voor je auto met de beste condities. Of die

Een aanvullende autoverzekering vergelijken

Naast de eenvoudige dekking van de autoverzekering heb je de optie om een aanvullende autoverzekering af te sluiten. Je kunt bij bijna alle autoverzekeringsmaatschappijen kiezen uit de volgende aanvullende autoverzekeringen:

Schadeverzekering inzittenden

Een schadeverzekering inzittenden betaalt de werkelijk geleden schade van de metgezellen die in je auto zaten tijdens het ongeval. Ook hier maakt het niet uit wie de schuldige is.

Een gebrekenverzekering inzittenden is een uitbreiding van de verzekering voor je auto. Die bescherming biedt tegen immateriële en materiële schade na een ongeval. Normaal gesproken is dit een bescherming maximaal 1 miljoen euro. Met een inzittendenverzekering zorg je dat je perfecte bescherming hebt als er een ongevalis gebeurd.

Autoverzekering vergelijken: zo werkt het

Onze website probeert de goedkoopste autoverzekering voor je geval te vinden zonder dat je er zelf veel moeite aan kwijt bent. Je autoverzekering vergelijken is heel simpel: na het invullen van slechts vier vragen zie je acuut wat voor jou de 3 beste verzekeringpolissen zijn. De beste verzekering voor je auto kun je via hier aanklikken en je wordt doorgelinkt naar de website van de verzekeringsmaatschappij.

Wil je verder neuzen? Dan kun je tevens alle andere autoverzekeringen vergelijken. Of er een paar naast elkaar zetten. Je kunt eerst je aanbieding online bekijken of onverwijld een verzekering voor je auto afsluiten op de website van de autoverzekeraar. Zo gemakkelijk is je autoverzekering te vergelijken op onze website.

Aanvullende verzekeringen bij je autoverzekering

Er zijn verschillende opties bij de autoverzekering mogelijk. Ze zijn niet allemaal nodig of verplicht, je kunt zelf bepalen welke je benodigd vindt.

  • Ongevallen inzittendenverzekering – keert een bepaald bedrag uit als iemand na een ongeluk gehandicapt raakt of het niet overleeft. Dat geldt voor de bestuurder, maar ook voor eventuele carpoolers.
  • Schadeverzekering voor medepassagiers. betaalt de schade die de berijder en/of medepassagiers ervaren door het aanrijding. Dat kan letselschade zijn, maar ook schade aan bagage of kleding. Het bedrag dat wordt uitbetaald, staat gelijk aan de schade die geleden is.
  • Rechtsbijstandverzekering. Voor rechterlijk advies en deskundige rechtshulp om bijvoorbeeld schade aan de auto of letselschade te verhalen. Houd er rekening mee dat de maandprijs hoger is als je een autoverzekering vergelijkt inclusief aanvullende verzekering. Het wordt dan lastiger om een goedkope autoverzekering te vinden.Meer algemene gegevens over autoverzekeringen kun je tevens lezen in de productwijzers die door het Verbond van verzekeringsmaatschappijen zijn samengesteld? Hier is meer te zien: goedkoopste autoverzekering 18 jarige