online autoverzekering

Goede Autoverzekering

Door te vergelijken op hier vind je de betere autoverzekering. Of de verzekering voor je auto met de beste voorwaarden. Of die het goedkopere bij je situatie past.{met de mooiste kwaliteit-prijsverhouding.

Goede Autoverzekering

Vergelijken op kwaliteit en prijs: wij baseren je lijst met resultaten op basis van maandprijs. De goedkoopste verzekering voor je auto voor jouw situatie komt bovenaan te staan. Tevens zie je een cijfer voor kwaliteit. Zo kun jij gemakkelijk de goedkopere keus voor je autoverzekering maken. Dat geld zeker in het geval van goede autoverzekering.

Autoverzekering beschermingen vergelijken

Als je een verzekering voor je auto afsluit, kun je kiezen voor diverse dekkingen: WA-verzekering, Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering + beperkt casco en WA + volledig casco. Heb je een nieuwe of dure auto? Dan is het verstandig om een WA + volledig casco autoverzekering af te sluiten. Voor auto’s in de leeftijd van 10 kalenderjaar en ouder, is enkel een WA-verzekering meestal voldoende.

  • Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering

Een WA-verzekering is bij wet verplicht. Hiermee ben je gedekt voor problemen die jij aandoet aan de auto van ander. Bij gebreken aan tastbare goederen is de bescherming maximaal 2,vijf miljoen euro, voor letselgebreken aan personen is dit maximaal zeven en een half miljoen euro.

  • WA Plus}

Met een WA Plus autoverzekering ben je niet alleen beschermd bij schade die jij met je auto aanbrengt aan anderen, maar ook voor gebreken met je eigen auto, onder meer door het weer. Tevens diefstal en ruitschade wordt over het algemeen terugbetaald door verzekeringsmaatschappijen. Let als het even kan op dat je naar een schadehersteller gaat die een afspraak heeft gemaakt met je verzekeringsmaatschappij.

  • Allrisk

Met een WA volledig casco verzekering autoverzekering ben je verzekerd voor alle gebreken aan je auto. Of je zelf een botsing hebt of dat iemand tegen je geparkeerde auto aanbotst, je krijgt de schade terugbetaald. Een geruststellende gedachte.

Autoverzekering vergelijken: zo werkt het

Onze website probeert de beste verzekering voor je auto voor je geval te vinden zonder dat je er zelf veel tijd aan kwijt bent. Je autoverzekering vergelijken is heel simpel: na het invullen van slechts vier vragen zie je gauw wat voor jou de 3 goedkopere overeenkomsten zijn. De voordeligste autoverzekering kun je via deze website aanklikken en je wordt doorgestuurd naar de site van de verzekeraar.

Wil je verder neuzen? Dan kun je tevens alle overige verzekeringen voor je auto vergelijken. Of er een paar naast elkaar zetten. Je kunt eerst je optie online bekijken of ogenblikkelijk een verzekering voor je auto aan gaan op de website van de verzekeraar. Zo snel is de verzekering voor je auto te vergelijken op hier.

Aanvullende verzekeringen bij je autoverzekering

Er zijn verschillende aanvullende verzekeringen mogelijk. Ze zijn niet allemaal nodig of verplicht, je kunt zelf bepalen welke je nodig vindt.

  • Ongevallen inzittendenverzekering – keert een vast bedrag uit als iemand na een ongeluk gehandicapt raakt of overlijdt. Dat geldt voor de bestuurder, maar tevens voor eventuele passagiers.
  • Schadeverzekering voor inzittenden. vergoedt de schade die de berijder en/of inzittenden ervaren door het ongeval. Dat kan letselschade zijn, maar ook schade aan bagage of kleding. Het bedrag dat wordt uitbetaald, staat gelijk aan de gebreken die geleden is.
  • Rechtsbijstandverzekering. Voor justitieel advies en specialistische rechtshulp om bijvoorbeeld gebreken aan de auto of letselgebreken te verhalen. Houd er rekening mee dat de maandprijs hoger is als je een autoverzekering vergelijkt inclusief aanvullende verzekering. Het wordt dan lastiger om een goedkope autoverzekering te vinden.Meer simpele informatie over autoverzekeringen kun je tevens lezen in de productwijzers die door het Verbond van verzekeraars zijn samengesteld? Hier is meer te zien: goede autoverzekering