gas en licht vergelijken

Gas Leverancier

De energievergelijker berekent de laagste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor elektriciteit en gas apart en kan op deze wijze het beste contract vaststellen. De premie voor licht wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, kosten voor levering, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u exact uw verwachte jaarkosten en kosten per kilowattuur terugvinden. De gaskosten worden vastgesteld door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze wijze kunt u precies de kosten per jaar herleiden en de prijs per kilowattuur stroom of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé manier om de meest voordelige energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld overhouden!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s besparen
  • Overstappen is helemaal gratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomst kiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij ons kun je gedurende het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar tevens op onder andere beoordeling, duurzaamheid, duur en type contract. Je kunt dus kiezen voor de goedkoopste energieleverancier, maar ook voor de meest duurzame of de provider met de voordeligste beoordeling.

100% onafhankelijk energieprijzen vergelijken

Energieprijzen in onze energievergelijker zijn te allen tijde actueel en komen 100% onafhankelijk tot stand. Leveranciers hebben geen stante pede of in onmiddellijk belang in ons. Voor ons maakt het niet uit of je overstapt naar leverancier A of B. Wij verwerven van elke leverancier een betaling van gelijke hoogte na een overstap.

Energieprijzen vergelijken

Energiemaatschappijen wijzigen hun variabele tarieven elk halfjaar. Op 1 januari en op 1 juli. Zowel de gaspremie als de elektriciteitsprijs. De energieprijzen zijn afhankelijk van verschillende invloeden op de energiemarkt. Zoals bijvoorbeeld de olieprijs. Maak je hier niet druk om. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkeling van de energieprijzen. Je kunt bij ons alle energieprijzen vergelijken.

Wat ga ik uitsparen bij de voordeligste energieleverancier?

Welke energieleverancier de voordeligste energie en prijzen heeft, hangt van uw persoonlijke geval af. Aan schattingen heeft u niet veel, u heeft dan alleen een indicatie wat het zou kunnen kosten. Soms lijkt de energie welkomstbonus heel hoog, maar bekijk dan wel even de duur van het contract. Als u €250 cashback korting krijgt op een driejarig contract, dan is dat niet persé voordeliger. Wat u in gedachten moet houden is dat u met elk 12 maanden overstappen al zo’n €250 bespaard. Start met energie vergelijken en bespaar.

Energieleveranciers vergelijken op kwaliteit

Klik op de naam van de energieleverancier voor meer gegevens en om de gemiddelde beoordeling te bekijken. U kunt bijgevolg alle energieaanbieders vergelijken op kwaliteit. Uw ervaringen zijn belangrijk. Heeft u ervaringen met een bepaalde energieleverancier? Deel deze dan op de daarvoor bestemde pagina zodat andere mensen met behulp van uw review energiemaatschappijen vergelijken. gas en elektriciteit bestaan uit de kosten per eenheid, energiebelastingen, btw en vastrechtkosten. De energietarieven verschillen enorm per energieleverancier en ook uw vestigingsplaats kan effect hebben op de kosten. Lange tijd bij eenzelfde gas- en stroomleverancier klant blijven is niet voordelig, daarom is het belangrijk om regelmatig uw kosten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van gas en licht, tevens wel energie, kunt u snel maandelijks veel geld uitsparen. Via onze website kunt u energiemaatschappijen vergelijken op basis van bijvoorbeeld prijs, kwaliteit en ervaringen van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele ogenblikken de beste energieleverancier. Hierdoor bespaart u eenvoudig 100-en euro’s op uw energierekening. Probeer het ook en vergelijk simpel tot wel vier aanbiedingen op basis van welkomstkorting en, leveringstarieven en andere eigenschappen.

  • Slechts enkele minuten werk.
  • Overstappen is efficiënt en u bespaart simpelweg.
  • Het prijsverschil is al gauw enkele honderden euro’s!

Overstappen kost niets en snel geregeld. Zo kunt u makkelijk en zonder moeite flink besparen op uw gas- en stroomrekening. Uw voordeel kan zelfs oplopen tot 450 euro! U hoeft uw huidige energieovereenkomst niet zelf op te zeggen, dat doet de gekozen leverancier van gas en licht voor u. En met 14 dagen wettelijke bedenktijd zit u nergens aan vast.

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals eerder vermeld kunnen de kosten voor stroom en gas per gas- en stroomleveranciers flink verschillen, daarnaast moet u ook rekening houden met de vaste lasten die de gas- en stroomleveranciers in rekening brengt. De zogenoemde vastrechtkosten, tevens wel administratieve kosten. Het is in de regel mogelijk dat een leveringsovereeenkomst bijvoorbeeld goedkoper lijkt door de goedkopere energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog minder goedkoop uit bent. Daarom kunt u via onze website snel de all-in prijzen uitzoeken en vergelijken.

Bij het vergelijken van gas en stroom leveranciers kunt u onder meer letten op de volgende eigenschappen;

  1. Energietarieven – Hierbij kunt u rekening houden met de stroomkosten per Kilowattuur en de kosten voor gas per m3. Het is tevens belangrijk om te bekijken of het een vast of variabel kostenplaatje is. Bij een vaste prijs betaalt u de volledige contractperiode hetzelfde tarief, een variabel tarief kan elke maand anders zijn.
  2. Speciale acties – De energiemarkt is erg competitief, om die reden hebben bijna alle leverancier kortingen om klanten te trekken. Profiteer van deze acties en scoor een zonder extra kosten tablet, een lager tarief voor energie of een ander cadeautje!
  3. De duur van de overeenkomst – Energiecontracten lopen normaal gesproken 1, 3 of 5 jaar, al zijn er Vandaag de dag tevens contracten voor 2 of vier kalenderjaar. U kunt ook gaan voor een flexibel energiecontract, deze is elke maand opzegbaar!

Controleer ook wat andere klanten over een gas- en stroomleverancier denken! Op deze website kunt u een waarderingen lezen over uw energieleverancier. Zoals bij gas leverancier.