Welke Energie Vergelijkingssite

Gas En Stroom

De energievergelijker berekent de laagste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor licht en gas apart en kan op deze manier het beste contract aanbieden. De prijs voor elektriciteit wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze wijze kunt u precies uw geschatte kosten per jaar en kosten per kilowattuur terugvinden. De gaskosten worden samengesteld door de kosten voor gas, belastingen, kosten voor levering, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u exact de jaarkosten terugvinden en de prijs per kilowattuur elektriciteit of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé manier om de meest voordelige energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening besparen!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s geld overhouden
  • Overstappen is volledig gratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomst kiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken en overstappen kan meteen op deze website. Zodra wij je gegevens hebben ontvangen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Ook zeggen wij, mits dat nodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Je hebt te allen tijde twee weken wettelijke bedenktijd en lopende het overstapproces blijf je standaard aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Energie vergelijken: waar moet je op letten?

Bij ons zetten we alle energiecontracten overzichtelijk voor je op een rij, gesorteerd op energieprijzen die je per 12 maanden betaalt. We raden je aan om vooral naar 1-jarige contracten te kijken met vaste tarieven. Waarom? Omdat je daarmee vaker van lagere prijzen én een aantrekkelijke welkomstbonus kunt profiteren.

Leveranciers vergelijken

Hier kun je overeenkomsten van alle energieleveranciers vergelijken. Wij geven je een compleet overzicht van de markt. Met de meeste leveranciers hebben wij een overeenkomst, waarmee we in de regel betere tarieven kunnen bieden. Ook de energieverzekeringsmaatschappijen waar we geen overeenkomst mee hebben, worden getoond in de energievergelijker. Zo heb je een eerlijk overzicht.

Online de meest voordelige energiemaatschappijen vinden

Onze website heeft de meest voordelige energiemaatschappijen, acties, prijzen en aanbiedingen voor u in de energievergelijker verzameld. Op basis van uw verbruik en adresgegevens kunt u de meest voordelige energieleverancier voor uw adres vinden. Met de energievergelijking zet u alle energie aanbiedingen van de leveranciers eenvoudig en simpel op een rij. Op die wijze kunt u de goedkoopste energie vinden en kiezen. Vanzelfsprekend zijn er te allen tijde zaken waar u mee rekening dient te houden. Daarover vertellen wij u graag meer.

Dubbelcheck de energieprijzen met onze vergelijking

Dubbelcheck te allen tijde de energieprijzen met onze energievergelijking zodat u zeker weet ook echt de meest voordelige prijzen krijgt. Met de meest goedkope energieprijzen kunt u tot wel €600 per twaalf maanden besparen. En deze hoge besparing geldt dan met name voor de slapende consumenten. Dat zijn zij die nooit eerder een energievergelijking hebben gedaan. Ze zijn al jaren bij de oude vertrouwde leverancier en betalen dus nog een oud tarief die niet meer actueel is. De energieprijzen veranderen steeds. twee maal per kalenderjaar kondigen de energieleveranciers dan ook nieuwe prijzen aan. gas en elektriciteit bestaan uit de kosten per eenheid, belasting op energie, btw en netwerkkosten. De energietarieven schelen flink per leverancier en ook uw locatie kan effect hebben op de prijs. Enkele jaren bij dezelfde gas- en stroomleverancier klant blijven is niet voordelig, daardoor is het belangrijk om regelmatig uw maandlasten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van energie, tevens wel gas en stroom, kunt u zomaar maandelijks flink geld uitsparen. Via deze website kunt u verzekeraars van gaslicht vergelijken op basis van onder meer prijs, kwaliteit en ervaringen van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele momenten de beste leverancier. Hierdoor bespaart u simpelweg 100-en euro’s op uw gas- en stroomrekening. Probeer het ook en vergelijk snel tot wel 4 leveranciers op basis van welkomstkorting en, leveringstarieven en andere kosten.

  • Slechts enkele minuten werk.
  • Overstappen is enkele klikken met de muis.
  • Het gewin is al efficiënt enkele 100-en euro’s

Gas en stroom vergelijken loont! ook u kunt honderden euro’s per jaar minder besteden aan uw gas- en stroomkomsten. U kunt er wellicht wel voor kiezen om uw contract voor twee of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u verzekerd tegen nieuwe prijzen. Maar, leveranciers bieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuwe klanten. Daar kunt u van profiteren door elk jaar opnieuw te vergelijken. Vergelijk dus elke 12 maanden opnieuw uw kosten aan energie op onze website en profiteer van veel voordeel.

Energietarieven vergelijken en geld besparen

Klanten die vrijwel nooit overstappen kunnen best veel besparen door te wisselen van energieleverancier. Als u al geruime rijd consument bent bij een gas- en stroomleverancier betaalt u over het algemeen te veel voor uw gas en licht en liggen de energieprijzen gemiddeld gezien hoog. Door over te stappen kunt u al gauw €300,00 besparen! Zoals bij gas en stroom.