Stroom Energie Vergelijken

Energie

De energievergelijker berekent de beste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor stroom en gas apart en kan op deze manier het juiste contract weergeven. De prijs voor elektriciteit wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, kosten voor levering, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u exact uw geschatte kosten per jaar en prijzen per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden samengesteld door de kosten voor gas, belastingen, leveringskosten, vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u precies de de onkosten op jaarbasis berekenen en de prijs per kWh stroom of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé manier om devoordeligsteenergieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeningbesparen!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s besparen
  • Overstappen is vollediggratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomstkiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen.Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruiken adres in te vullen. Bij ons kun je lopende het energievergelijken niet alleen filteren op prijs, maar ook opbijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid,geldigheid en type contract. Je kunt duskiezen voor de voordeligsteenergieleverancier, maar tevens voor de meest duurzame of deaanbieder met de bestebeoordeling.

Hoe werkt overstappen?

Heb je de energievergelijker gebruikt en ben je klaar voor de overstap? Na bevestiging van je nieuwe leverancier heb je veertien dagen bedenktijd. Daarna zegt je nieuwe leverancier de overeenkomst bij de oude leverancier op en ben je écht overgestapt. Bij verhuizing moet je jouw oude overeenkomst wél zelf opzeggen.

Energieprijzen vergelijken

Energieleverancieren wijzigen hun variabeleprijzen elk halfjaar. Op 1 januari en op 1 juli. Zowel degaskostprijs als de elektriciteitsprijs. De energieprijzenzijn afhankelijk van diverse invloeden op deenergiemarkt. Zoals bijvoorbeeld de olieprijs. Maak jehier niet druk om. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkeling van deenergieprijzen. Je kunt hier alleenergieprijzen vergelijken.

De allergoedkoopste energie en gas leverancier binnen bereik

De meestgoedkope energie en gas leveranciers ziet u in onze energievergelijking. Hoekan het dat wij deze kortingen kunnen bieden? Nou dat zit zo: Energiebedrijvenproberen online op energievergelijkers als meest goedkope energiemaatschappij in de vergelijkingte komen. Dat kan alleen als de laagste energiekosten bieden. Energieleveranciersconcurreren voornamelijk op prijs. De meeste klanten kiezennamelijk de voordeligste energieleverancier.De energiemaatschappij die als meestvoordelige in de energievergelijking staat verwelkomt daarom demeeste nieuwe klanten.

Dubbelcheck de energieprijzen met onze vergelijking

Dubbelcheck altijd de energieprijzenmet onze energievergelijking zodat u zeker weet tevens echt demeest goedkope prijzen krijgt. Metde goedkoopste energieprijzenkunt u tot wel €600 per twaalf maandengeld besparen. En deze hoge besparinggeldt dan met name voor de slapende consumenten. Dat zijn zij die nooit eerdereen energievergelijking hebben gedaan. Ze zijn al jaren bij de oude vertrouwdeleverancier en betalen dus nog een oud tarief die niet meer actueel is. Deenergieprijzen veranderen steeds. twee keer per kalenderjaar kondigen de energieaanbiedersdan tevens nieuwe prijzen aan. gas en elektriciteit bestaan uit de kosten voorverbruik, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. Detarieven voor energie schelenenorm per leverancier en tevens uwvestigingsplaats kan effect hebben op deprijs. Jarenlang bijeenzelfde leverancierblijven is niet kostenbesparend, daardoor is het interessant om metregelmaat uw kosten te vergelijken metandere aanbieders. Via onze websitevergelijkt u simpel de prijzen van meerdan 15 energieleveranciers.

Vaste energiekosten

Naast de energietarieven bestaat de rekening voorenergie ook voor een deel uit vaste kosten, tevensdeze kunnen best snel oplopen. Per 12maanden betaalt u voor elektriciteit gemiddeld algauw €275,00 vaste onkosten per 12 maanden en voor gas tevensnog een 215,00. Voor elektriciteit heeft dit metname temaken met de teruggave belasting op energie en voor gas metde kosten voor de gasaansluiting en de huur vande gasmeter. Zoals bij energie.

Scroll to top