Prijzen Gas En Elektriciteit Vergelijken

Energie Overstappen

De energievergelijker berekent de beste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor elektriciteit en gas apart en kan op deze manier het beste overeenkomst weergeven. De kosten voor elektriciteit wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze manier kunt u exact uw geschatte kosten per jaar en kosten per kilowattuur terugvinden. De gaskosten worden gevormd door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u exact de kosten per jaar terugvinden en de prijs per kWh stroom of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé manier om demeest goedkopeenergiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninguitsparen!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s besparen
  • Overstappen is compleetgratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomstkiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen.Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruiken adres in te vullen. Bij ons kun je gedurende het energievergelijken niet alleen filteren op prijs, maar tevens oponder meer beoordeling, duurzaamheid,geldigsheidsduur en type contract. Je kunt duskiezen voor de meest goedkopeenergieleverancier, maar tevens voor de meest duurzame of deprovider met de goedkoperebeoordeling.

Waarom energie vergelijken?

Zit je al jaren bij dezelfdeenergiemaatschappij en betaal je daardoor honderdeneuro’s per twaalf maanden te veel? Grote kansvan wel. Overstappers kunnen namelijk rekenen op extra lage tarievenen eenmalige kortingen. Wil je weten of jij kunt uitsparen op je energiekosten? Gaat heel snel, hoor. Vul je gegevens in en bekijk devoordeligste deals op basis van je verbruiken wensen.

Welkomstbonus en

Veel energiemaatschappijen bieden een welkomstkorting aan. Deze korting is al verwerkt in de energieprijzen in de energievergelijker. Je krijgt de welkomstkorting over het algemeen aan het eind van je energiecontract uitgekeerd. Als je voor een eenjarig contract gaat en elk kalenderjaar energie vergelijkt en overstapt, kun je elk jaar opnieuw gebruikmaken van een welkomstbonus. Die welkomstbonus ligt over het algemeen tussen de € 100,- en 300,-. Ontvang je die elk jaar, dan bespaar je heel wat euro’s.

Online de meest goedkopeenergiemaatschappijen vinden

Onze website heeft de goedkoopste energieleveranciers,acties, tarieven en aanbiedingen voor u in de energievergelijkerverzameld. Op basis van uw verbruik en adresgegevens kunt u devoordeligsteenergiemaatschappij voor uw adres vinden. Met deenergievergelijking zet u alle energie aanbiedingen van de leverancierseasy op een rij. Op die manier kunt u de meest goedkope energie vinden en kiezen.Natuurlijk zijn er teallen tijde zaken waar u mee rekening dient te houden. Daarover vertellen wiju graag meer.

Dubbelcheck de energieprijzen met onze vergelijking

Dubbelcheck te allen tijde de energieprijzenmet onze energievergelijking zodat u zeker weet ook echt demeest goedkope prijzen krijgt. Metde voordeligste energieprijzenkunt u tot wel €600 per jaargeld overhouden. En deze hoge besparinggeldt dan met name voor de slapende consumenten. Dat zijn zij die nooit eerdereen energievergelijking hebben gedaan. Ze zijn al jaren bij de oude vertrouwdeleverancier en betalen dus nog een oud tarief die niet meer actueel is. Deenergieprijzen veranderen steeds. 2 keer per jaar kondigen de energieleveranciersdan ook nieuwe tarieven aan. gas en licht bestaan uit de verbruikskosten, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. Detarieven voor energie schelenontzettend per leverancier en ook uwvestigingsplaats kan effect hebben op deprijs. Enkele jaren bijdezelfde leverancierklant blijven is niet voordelig, om diereden is het belangrijk om metregelmaat uw maandlasten te vergelijken metandere

Waarom vergelijken?

Wist u dat gas en stroom vergelijkendé manier is om de beste leverancier te vinden?En dat u hierdoor veel geld kunt uitsparen? Het invullen van de vergelijker is tevens nogeens erg eenvoudig. En overstappen daarna ook!

  • Kost bijna geen tijd.
  • Overstappen is simpel en u bespaart eenvoudig.
  • Het prijsverschil is al gauwenkele honderden euro’s!

Overstappen kost niets en razendsnel geregeld. Zo kunt u simpelweg en zonder moeiteflink besparen op uw gas- enstroomrekening. Uw opbrengst kanzelfs oplopen tot 450 euro! U hoeft uw lopende energieovereenkomstniet zelf te annuleren, dat doet de gekozen leverancier van gas en licht vooru. En met twee weken wettelijke bedenktijd zit unergens aan vast.

Hoe berekent de energievergelijker?

De energievergelijker berekent de laagste maandpremie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor stroom en gas apart en kan op deze wijze het beste contract vaststellen. De kostprijs voor elektriciteit wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, kosten voor levering, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze manier kunt u exact uw verwachte kosten per jaar en kosten per kWh terugvinden. De gaskosten worden samengesteld door de kosten voor gas, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze wijze kunt u precies de jaarkosten terugvinden en de kosten per kWh stroom of per m3 gas. Zoals bij energie overstappen.

Scroll to top