Gas En Licht

De Goedkoopste Energie

De energievergelijker berekent de goedkoopste kosten voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor licht en gas apart en kan op deze wijze het goedkoopste overeenkomst aanbieden. De kosten voor elektriciteit wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u exact uw geschatte jaarkosten en kosten per kWh terugvinden. De gaskosten worden gevormd door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze wijze kunt u precies de kosten per jaar herleiden en de prijs per kWh licht of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé manier om de goedkoopste energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld besparen!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s geld overhouden
  • Overstappen is volledig gratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomst kiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij ons kun je tijdens het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar tevens op onder andere beoordeling, duurzaamheid, duur en type contract. Je kunt dus kiezen voor de meest voordelige energieleverancier, maar tevens voor de meest duurzame of de aanbieder met de betere beoordeling.

Actuele en onafhankelijke energievergelijker

Onze website is 1 van de grootste onafhankelijke energievergelijkers van Holland. Ga je energietarieven vergelijken op deze website? Dan ben je gedekt van een actueel overzicht. Alle energietarieven in onze energievergelijker worden namelijk dagelijks bijgewerkt m.b.v. enkele partners.

Iedere dag bekomen wij de nieuwe tarieven rechtstreeks van de energieleverancier. Als je via ons gaat energie vergelijken, dan kun je er dus zeker van zijn dat je de betere energiemaatschappij vindt die bij je situatie past. Bovendien zijn wij heel transparant in de opbouw van je energiecontract. Daarom kun je gedurende het energie vergelijken ook immer zien uit hoe hoog de leveringskosten zijn, maar ook de hoogte van de netwerkkosten, belasting en toeslagen. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Leveranciers vergelijken

Op onze website kun je overeenkomsten van alle energieaanbieders vergelijken. Wij geven je een compleet overzicht van de markt. Met de meeste leveranciers hebben wij een overeenkomst, waarmee we in de regel betere prijzen kunnen bieden. Tevens de energieaanbieders waar we geen overeenkomst mee hebben, worden getoond in de energievergelijker. Zo heb je een eerlijk overzicht.

Online goedkopere energie dan zelf uitzoeken

Met onze energievergelijking kunt u binnen enkele minuten de goedkoopste energieleverancier vinden. Bent u nog nooit overgestapt, dan heeft u hoogstin het algemeen verouderde energieprijzen die meestal hoger zijn dan de actuele energieprijzen. U kunt dus uitsparen door te kiezen voor lagere energieprijzen. Daarbij krijgt u bij een overstap ook een zogenaamde welkomstactie. Dit kan bijvoorbeeld een actietarief zijn of een cashback korting. Als u elk 12 maanden weer overstapt dan krijgt u telkens weer een cashback korting. Met het gebruik van onze energievergelijking wordt uw zoektocht makkelijk. Zelf energie vergelijken is een tijdrovende klus. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om op een snelle manier de meest goedkope energie aanbiedingen te vinden. Start met energie vergelijken en bekijk welke energiemaatschappij de voordeligste is.

Hoe werkt de energievergelijker

Vul uw postcode en uw verbruik in. De energievergelijker laat u ogenblikkelijk zien welke energiebedrijven er allemaal in uw regio energie verkopen, voor welke kosten en welke momenteel de meest goedkope is. Met behulp van de filteropties kunt u de energievergelijker verfijnen naar uw eigen wensen. Bekijk onverwijld welk energiecontract het voordeligste past bij uw persoonlijke situatie en voorkeuren. Omdat veel leveranciers met elkaar concurreren profiteert u van exclusieve actie en aanbiedingen waardoor u veel meer kan geld besparen. Huishoudens met een verbruik van 3500 kWh en 1800 m3 besparen gemiddeld 450 euro. Tel uit uw winst! gas en licht bestaan uit de kosten voor verbruik, energiebelastingen, btw en vastrechtkosten. De tarieven voor energie verschillen enorm per energieleverancier en ook uw locatie kan effect hebben op de prijs. Enkele jaren bij dezelfde leverancier blijven is niet voordelig, om die reden is het important om met regelmaat uw kosten te vergelijken met andere aanbieders. Via deze website vergelijkt u simpel de kosten van meer dan 15 leveranciers.

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals wel eens eerder gezegd kunnen de kostprijzen voor stroom en gas per gas- en stroomleveranciers flink verschillen, daarnaast moet u ook rekening houden met de vaste tarieven die de energiebedrijven doorberekent aan haar klanten. De zogenoemde vastrechtkosten, tevens wel administratieve kosten. Het is in enkele gevallen mogelijk dat een contract zum beispiel voordelig lijkt door de lage energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog minder goedkoop uit bent. Daarom kunt u op deze website simpel de all-in prijzen opzoeken en vergelijken.

Bij het vergelijken van energieleveranciers kunt u onder andere letten op de volgende eigenschappen;

  1. Kosten voor energie – Hierbij kunt u rekening houden met de stroomkosten per kWh en de gaskosten per m3. Het is tevens relevant om te bekijken of het een vast of variabel tarief is. Bij een vast tarief betaalt u de volledige periode hetzelfde tarief, een variabel tarief kan elke maand anders zijn.
  2. Speciale acties – De energiemarkt is erg concurrerend, om die reden gebruiken veel leverancier van gas en licht kortingen om klanten te vinden. Profiteer van deze acties en scoor een kosteloos tablet, een lager energietarief of een ander cadeautje!
  3. De overkomstduur – Energiecontracten lopen normaal gesproken 1, drie of 5 jaar, al zijn er op het moment tevens overeenkomsten voor twee of 4 12 maanden. U kunt ook gaan voor een flexibel energiecontract, deze is elke 30 dagen op te zeggen!

Controleer tevens wat andere klanten over een leverancier van gas en licht vertellen! Op hier kunt u een reviews lezen over uw leverancier. Zoals bij de goedkoopste energie.