Autoverzekering Afsluiten Goedkoop

Beste Autoverzekering

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de beste autoverzekering. Of de verzekering voor je auto met de beste voorwaarden. Of die

Ongevallen inzittendenverzekering

Heb je tevens een gebrekenverzekering voor inzittenden, dan is de ongevallenverzekering voor inzittenden overbodig. De overeenkomst in bescherming is te groot, waarmee je nutteloos veel extra premie afdraagt. Dat wil je allicht liever niet! Met de gebrekenverzekering krijg je de uiteindelijk geleden gebreken uitbetaald in plaats van een eerder vastgesteld uit te keren bedrag. De dekking is in de regel voor schade tot 1 miljoen euro. Autoverzekering vergelijken.

No-claimbeschermer

Sommige autoverzekeringsmaatschappijen bieden tevens de optie om je aanvullend te verzekeren met een no-claimbeschermer. Met deze beschermer kun je 1x per jaar schade claimen zonder dat de maandlasten van je autoverzekering verhoogd wordt en zonder dat je no-claimkorting lager wordt. Het claimen van deze gebreken heeft desalniettemin wel effect op het aantal jaren schadevrij. Bij een overstap naar een andere autoverzekeraar is het hierdoor een mogelijkheid dat je premie wel meer wordt als gevolg van het verlaagde aantal gebrekenvrije jaren.

Aanvullende verzekeringen bij je autoverzekering

Er zijn diverse extra mogelijkheden bij je autoverzekering mogelijk. Ze zijn niet allemaal nodig of verplicht, je kunt zelf bepalen welke je noodzakelijk vindt.

  • Ongevallen inzittendenverzekering – keert een vast bedrag uit als iemand na een schade gehandicapt raakt of overlijdt. Dat geldt voor de bestuurder, maar ook voor eventuele familieleden.
  • Schadeverzekering voor medepassagiers. vergoedt de schade die de bestuurder en/of inzittenden ervaren door het ongeluk. Dat kan lichamelijke gebreken zijn, maar ook gebreken aan bagage of kleding. Het bedrag dat wordt uitbetaald, staat gelijk aan de schade die geleden is.
  • Rechtsbijstandverzekering. Voor juridisch advies en deskundige rechtshulp om onder andere gebreken aan de auto of letselschade te verhalen. Houd er rekening mee dat de premie hoger is als je een autoverzekering vergelijkt inclusief aanvullende verzekering. Het wordt dan lastiger om een goedkope autoverzekering te vinden.Meer doorsnee kennis over autoverzekeringen kun je tevens lezen in de productwijzers die door het Verbond van verzekeringsmaatschappijen zijn samengesteld? Hier is meer te zien: beste autoverzekering