premie opstalverzekering

Berekening Opstalverzekering

Een opstalverzekering vergelijken en afsluiten via deze site is heel gemakkelijk. Op onze website vergelijk je opstalverzekeringen op prijs én kwaliteit. En, je krijgt korting, waardoor je tot wel 20% op je premie kunt uitsparen. Vergelijk je via onze site én sluit je via ons een opstalverzekering af? Dan weet je zeker dat je niet alleen de goedkoopste opstalverzekering afsluit, maar dat je er tevens een kiest die het slimste bij jou past.

Gemakkelijk en eenvoudig je opstalverzekering vergelijken? Je kunt alle opstalverzekeringen vergelijken op kostprijs én kwaliteit. Vul je gegevens en voorkeuren in en je ziet ogenblikkelijk wat voor jou de voordeligste en betere opstalverzekering is. Sluit deze ogenblikkelijk af en bespaar tot wel 20% op de premie.

Alles over het regelen van je opstalverzekering

Deze website heeft een brede vergelijking van opstalverzekeringen. Daarin kun je maar liefst vijfenzeventig verscheidene verzekeringen met elkaar vergelijken. Je vult een paar vragen in en je ziet meteen welke verzekeringen het slimste bij jouw geval passen. De verzekering van je optie kun je ook ogenblikkelijk online vinden. Binnen 5 minuten kun je goed verzekerd zijn en flink besparen.

Opstalverzekering aan gaan: zo werkt het

Bij ons vind je heel gemakkelijk de slimste opstalverzekering voor je situatie. Je beantwoordt een aantal vragen over jouw huis waarmee wij de herbouwwaarde van je huis kunnen berekenen. De herbouwwaarde is het bedrag dat nodig is om jouw huis, op dezelfde plek weer opnieuw te bouwen zoals het was. Hiervoor gebruiken we een herbouwwaardemeter. Dat is snel want je hoeft niet zelf te rekenen en je hebt garantie tegen onderverzekering. Je bent dus nooit te laag verzekerd. Alleen als je een heel luxe of historisch huis hebt, kun je deze waardecalculator niet gebruiken. Hierna zie je meteen de 3 voordeligste deals voor jouw opstalverzekering die je ook meteen online kunt afsluiten. De meest goedkope opstalverzekering staat hier tevens immer bij. Je kunt natuurlijk tevens nog verder kijken en vergelijken met alle andere opstalverzekeringen.

Tip: Je kunt ook subiet de maandprijs berekenen voor een inboedelverzekering, aansprakelijkheidsverzekering en rechtsbijstandverzekering. Zo heb je in één maal alles geregeld op een website, makkelijk toch?

Bescherming opstalverzekering

Alle opstalverzekeringen die je kunt vergelijken en aan gaan hebben verschillende dekkingen: All-Risk en Extra Uitgebreid. Bij een Extra uitgebreide bescherming ben je al goed gedekt voor gebreken zoals:

  • Brand
  • Blikseminslag
  • Stormschade
  • Waterschade
  • Schade door hak- en breekwerk om een lek op te sporen
  • Hagelschade

Met een allrisk dekking is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf de schade veroorzaakt.

Opstal

Onder de opstal valt alles wat nagelvast aan de huis zit. En alles wat je niet kunt verplaatsen zonder dat het schade aanricht. Met de opstal worden dus tevens onder andere de garage, en een ingebouwde kast in je slaapkamer bedoeld. De spullen die je wel kunt verplaatsen, vallen niet onder de opstal. Soms is het niet duidelijk of spullen onder de opstal of spullen vallen. Zoals bijvoorbeeld de vloer. Deze kan nagelvast bevestigd zijn, doordat deze is vastgelijmd. In dat geval is de vloer opstal. Heb je kliklaminaat dat je mee kunt nemen bij een verhuizing? Dan valt de vloer onder de inboedel.

Korting

Veel opstalverzekeraars geven korting op je maandprijs wanneer jouw huis is beveiligd. In onze vergelijking kun je kiezen of je een Politiekeurmerk Veilig Wonen of Borg-certificaat hebt. Opstalverzekeringsmaatschappijen schatten de kans op schade aan de opstal dan kleiner. Ben je in het bezit van een Politiekeurmerk Veilig Wonen of het Borg-certificaat? Dan geven de meeste opstalverzekeringsmaatschappijen je 10% korting.

Opstalverzekering vinden

Op onze website kun je simpel en in enkele stappen een opstalverzekering vinden.Vergis je niet: een opstalverzekering wordt tevens wel een woonhuisverzekering genoemd. Vul je je gegevens in in de vergelijker en wij laten zien wat voor jou de voordeligste en voordeligste opstalverzekering is. Een opstalverzekering aan gaan is zo gebeurd. Heb je al een opstalverzekering? Dan dien je die zelf op te zeggen.

Verbouwen

Ga je ook verbouwen in de nieuwe woning? Denk eraan dat je niet compleet verzekerd bent op welk moment de woning niet water- en winddicht is. Ook een verbouwing geef je daarom door aan je opstalverzekeraar. Staat je {nieuwe huis} langere tijd leeg. Moet je je huis nog verbouwen? Tevens dan geldt er een andere dekking.

Dekking opstalverzekeringen 

Houd er bij het vergelijken van verschillende opstalverzekeringen rekening mee dat er soms enige overlap kan bestaan in de dekking van een opstalverzekering en een inboedelverzekering. Wanneer een vloer verzekerd wordt door uw opstalverzekering is het niet noodzakelijk om deze ook te laten verzekeren via uw inboedelverzekering.