goedkope autoverzekering

Autoverzekering Kosten

Door te vergelijken op onze website vind je de goedkoopste autoverzekering. Of de autoverzekering met de beste voorwaarden. Of die

Een aanvullende autoverzekering vergelijken

Naast de basisdekking van de autoverzekering heb je de mogelijkheid om een aanvullende autoverzekering af te sluiten. Je kunt bij bijna alle autoverzekeraars kiezen uit de nu komende aanvullende autoverzekeringen:

Schadeverzekering inzittenden

Deze aanvullende autoverzekering biedt dekking voor echt geleden letselgebreken en/of schade aan bagage of persoonlijke eigendommen van de berijder en ;eventuele metgezellen als gevolg van een aanrijding met je auto. De hoogte van de vergoeding die je krijgt, hangt af van de opgelopen schade en is doorgaans maximaal 1 miljoen euro. Hoe hoog de maximale vergoeding uiteindelijk wordt, kun je teruglezen in de voorwaarden van je verzekering van de verzekeraar van jouw auto.

Autoverzekering vergelijken: zo werkt het

Onze website probeert de goedkoopste verzekering voor je auto voor jouw situatie te vinden zonder dat je er zelf veel ergernis aan kwijt bent. Je verzekering voor je auto vergelijken is heel simpel: na het invullen van slechts vier vragen zie je subiet wat voor jou de 3 voordeligste deals zijn. De beste autoverzekering kun je via hier aanklikken en je wordt doorgestuurd naar de site van de verzekeringsmaatschappij.

Wil je verder neuzen? Dan kun je tevens alle overige verzekeringen voor je auto bekijken. Of er een paar naast elkaar zetten. Je kunt eerst je offerte online bekijken of acuut een verzekering voor je auto vinden op de site van de verzekeraar. Zo snel is je autoverzekering te vergelijken op onze website.

Verzekeringen voor je auto vergelijken: welke dekkingen moet je kiezen?

Als je hier autoverzekeringen vergelijkt, kun je in stap twee kiezen welke dekking je wilt. Er zijn er drie:

  • Wettelijk Aansprakelijkheid. Dit is de meest beperkte dekking, maar daarmee heb je tevens de goedkoopste autoverzekering. De schade die je met je auto veroorzaakt wordt betaald, maar je eigen schade niet.
  • WA Plus (tevens wel WA + beperkt casco genoemd). Naast de WA-dekking, wordt nu tevens de schade aan je eigen auto vergoed bij o.a. brand, diefstal, storm en ruitbreuk. schade aan je eigen auto die je zelf hebt gemaakt (door onder andere een aanrijding) wordt niet vergoed.
  • All Risk. Alles wat onder WA + beperkt casco valt wordt vergoed, maar nu wordt ook alle gebreken aan je eigen auto betaald.

De keuzemogelijkheid voor de dekking hangt af van het bouwkalenderjaar en de waarde van je auto. Kies niet zomaar voor de voordeligste autoverzekering en dekking: klasse is ook belangrijk. Ga je op onze website je autoverzekering vergelijken? Dan geven wij je online advies zodat je de beste keus kunt maken. Hier is meer te zien: autoverzekering kosten