goedkoopste autoverzekering van nederland

Autoverzekering Goedkoopste

Door te vergelijken op onze website vind je de beste autoverzekering. Of de verzekering voor je auto met de beste voorwaarden. Of die het beste bij jouw situatie past.{met de mooiste kwaliteit-prijsverhouding.

Autoverzekering Goedkoopste

Vergelijken op klasse en prijs: wij baseren je lijst met resultaten op basis van kosten. De beste verzekering voor je auto voor jou komt bovenaan te staan. Ook zie je een cijfer voor kwaliteit. Zo kun jij eenvoudig de beste keus voor je autoverzekering maken.

Aanwijzingen om minder kwijt te zijn aan de autoverzekering van je auto: is je auto ouder dan vijf of 10 jaar? Dan kan het verstandig zijn om je dekking bij te stellen. Ben je lid van Route Mobiel, ANWB of een andere pechhulpdienst? Neem dan geen pechhulp bij je verzekering van je auto. Dit is geen advies, je moet zelf nadenken en inspecteren wat je al hebt. dubbel verzekeren is niet verstandig?

Een autoverzekering vergelijken op kosten? De verzekeringsmaatschappij bepaalt de premie van je eigen verzekering voor je auto, en houdt rekening met de volgende elementen:

 • De postcode van de hoofdbestuurder
 • Hoeveel gebrekenvrij jaren je hebt opgebouwd
 • Het aantal gereden kilometers per jaar
 • Hoe oud je bent
 • De oorspronkelijke cataloguswaarde of dagwaarde
 • Aanwezigheid van anti-diefstalmaatregelen
 • Of je extra luxe zaken hebt bijgekocht

Met deze onderdelen kun je een goede verzekering voor je auto vergelijken op onze site, waardoor je te allen tijde de goedkoopste autoverzekering voor je situatie afsluit. Dat geld zeker in het geval van autoverzekering goedkoopste.

Autoverzekering dekkingen vergelijken

Als je een verzekering voor je auto afsluit, kun je kiezen voor diverse dekkingen: WA-verzekering, WA-verzekering Plus en allrisk autoverzekering. Heb je een nieuwe of dure auto? Dan is het verstandig om een WA + volledig casco autoverzekering af te sluiten. Voor auto’s in de leeftijd van 10 twaalf maanden en ouder, is alleen een WA-verzekering over het algemeen voldoende.

 • WA-verzekering

Een WA-verzekering is wettelijk verplicht. Hiermee ben je verzekerd voor schade die jij toebrengt aan een ander. Bij gebreken aan tastbare zaken is de bescherming maximaal ruim twee miljoen euro, voor letselschade aan mensen is dit maximaal 7,vijf miljoen euro.

 • Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering + beperkt casco verzekering}

Met een beperkt casco verzekering voor je auto ben je niet alleen verzekerd bij schade die jij met je auto aanbrengt aan anderen, maar ook voor gebreken met je eigen auto, onder meer door hagel. Ook diefstal en ruitschade wordt vaak gedekt door verzekeringsmaatschappijen. Let altijd op dat je naar een schadehersteller gaat die een afspraak heeft gemaakt met jouw verzekeraar.

 • WA volledig casco verzekering

Met een WA volledig casco verzekering autoverzekering ben je verzekerd voor alle gebreken aan je auto. Of je zelf een aanrijding veroorzaakt of dat iemand tegen jouw geparkeerde auto aanbotst, je krijgt de gebreken terugbetaald. Een geruststellende gedachte.

Autoverzekering Goedkoopste

Als je een lease auto least, moet je altijd een autoverzekering aan gaan. Dit is online te doen, maar let op dat je de juiste keuzes hierbij maakt. Er zijn niet minder dan 120 verschillende verzekeringen voor auto’s en de optie hangt bijvoorbeeld af van het model auto, hoe oud je bent en het aantal schadevrije jaren dat je hebt opgebouwd.

Alles over je autoverzekering vergelijken

Autoverzekeringsmaatschappijen baseren de kosten van hun autoverzekering op bovenstaande kenmerken. Om de betere polis voor de verzekering van je auto te calculeren hebben ze deze gegevens nodig. De beste deal is niet altijd de voordeligste autoverzekering: kwaliteit is zeker zo belangrijk. Daarom kun je bij ons de verzekering voor je auto vergelijken die het voordeligste bij jouw persoonlijke situatie past. Hierna kun je terstond een degelijke, maar voordelige autoverzekering aan gaan.

Aanvullende verzekeringen bij je autoverzekering

Er zijn diverse aanvullende opties bij je autoverzekering mogelijk. Ze zijn niet allemaal nodig of verplicht, je kunt zelf bepalen welke je essentieel vindt.

 • Ongevallen inzittendenverzekering – keert een variabel bedrag uit als iemand na een botsing invalide raakt of het niet overleeft. Dat geldt voor de bestuurder, maar tevens voor eventuele bijrijders.
 • Schadeverzekering voor inzittenden. betaalt de gebreken die de bestuurder en/of medepassagiers lijden door het ongeval. Dat kan letselschade zijn, maar ook schade aan persoonlijke spullen of kleding. Het bedrag dat wordt uitbetaald, staat gelijk aan de gebreken die geleden is.
 • Rechtsbijstandverzekering. Voor rechterlijk advies en deskundige rechtshulp om bijvoorbeeld schade aan de auto of letselschade te verhalen. Houd er rekening mee dat de maandprijs hoger is als je een autoverzekering vergelijkt inclusief aanvullende verzekering. Het wordt dan lastiger om een goedkope autoverzekering te vinden.Meer simpele kennis over autoverzekeringen kun je tevens lezen in de productwijzers die door het Verbond van verzekeraars zijn samengesteld? Hier is meer te zien: autoverzekering goedkoopste