Alles in 1 vergelijken?

Er bestaan een hoop alles in 1 providers en dit maakt het onduidelijker en moeilijker het juiste contract te kiezen. Om dit te vergemakkelijken, heeft de aanbieder een snelle alles in 1-vergelijker ontwikkeld met de belangrijkste filtermogelijkheden!

Vergelijk 150+ Alles in Eén Abonnementen

Alles in 1 Vergelijken

Vaak blijkt dat alles in één-abonnementen in totaal voordeliger zijn dan 3 losse abonnementen voor telefonie, televisie en internet. Kies voor gemak en regel al je internet, bel en televisie abonnementen bij een provider. Dit kan soms wel honderden euro’s geld overhouden! Om het juiste alles-in-1 abonnement te vinden, kun je eenvoudig vergelijken bij deze website.

Vergelijk op basis van de betere filteropties!

Iedereen heeft andere wensen, zeker gericht op alles in 1-abonnementen. Om het abonnement te vinden dat het meeste op je wensen aansluit, kun je via de bovenstaande vergelijker filteren op je wensen en behoeften:

 • Geef je bijvoorbeeld de voorkeur aan kabel of glasvezel, dan heeft het geen zin nog naar de overige abonnement-typen te kijken.
 • Niet alle consumenten willen veel sneller internet dan anderen.
 • Duur van abonnement: geef je de voorkeur aan een abonnement van 12 of 24 maanden?

Heb je nog extra wensen? Mobiel bellen aanbieders bieden telkens meer producten en diensten aan. Tevens deze kun je in hetzelfde alles in 1-contract afsluiten! Filter bijvoorbeeld op ontvangst van HD-televisie en andere TV mogelijkheden, maar ook expliciete zender-abonnementen.

Slechts één factuur met één provider

Bij het alles in 1 pakket krijg je slechts 1 factuur van 1 provider. Als je de 3 diensten bij diverse internet aanbieders afsluit, krijg je ook 3 rekeningen. Wanneer er een probleem ontstaat bij een van de diensten is het over het algemeen even zoeken naar de contactpersoon of contactgegevens van de bijbehorende bedrijven. Ernaast heb je 1 aanspreekpunt waar je terecht kunt met eventuele ongemakken.

 

Waarom je korting krijgt

Korting krijg je door de onderlinge concurrentie en het (digitale) televisieaanbod, waarmee er meestal goede aanbiedingen voor het oprapen liggen. providers geven tevens in de regel korting of een welkomstcadeau aan nieuwe klanten.

Willem de Boer

Docent

"Ieder jaar hebben de grote aanbieders wel een aanbieding voor overstappers. Ik ben ingeschreven op de mailinglijst van Overstappenisnieteng.nl en maak altijd gebruik van een aanbieding die ik per mail krijg."

Alles in 1 Vergelijken

Alles in 1 FAQ

Wat is het goedkoopste Alles in 1 pakket?

Het goedkoopste Alles in 1-pakket is niet makkelijk te zeggen. Het hangt echt af van de situatie waarin het Alles-in-1-pakket gebruikt wordt.

Kijk, het goedkoopste pakket kost maar enkele tientjes per maand. Maar je krijgt een lage internet downloadsnelheid ervoor terug. Het is dus handig om in de vergelijker de opties te selecteren die je echt nodig hebt. Hierna kun je sorteren op prijs, van laag naar hoog. De goedkoopste pakketten komen dan bovenaan te staan.

 1. Vul je postcode en huisnummer in om te zien welke pakketten er beschikbaar zijn op jouw adres,
 2. Selecteer de opties die je nodig hebt zodat alle overige pakketten worden weg gefilterd,
 3. Sorteer nu op prijs en het goedkoopste pakket staat nu bovenaan.
Is Glasvezel Alles in 1 beschikbaar?

In grote delen van Nederland is glasvezel internet alles in 1 beschikbaar. Je kunt er heel snel en simpel achter komen of het ook op jouw adres verkrijgbaar is.

 1. Vul je postcode en huisnummer in,
 2. Selecteer op de resultatenpagina dat je alleen glasvezel abonnementen wilt zien,
 3. Kies het abonnement dat bij je past.
Wat zit er in een alles in 1 pakket?

In een Alles in 1-pakket zitten de volgende diensten:

 1. TV
 2. Bellen
 3. Internet

Omdat je een totaal van 3 verschillende diensten in 1x afneemt wordt het abonnement een stuk goedkoper, vergelijken met het aangaan van losse contracten voor iedere dienst.

Alles in 1 pakketten zijn voor de meeste huishoudens het beste om te kiezen.

Alles in 1 Nieuws

It seems we can't find what you're looking for.