Energie vergelijken?

Wanneer u bij de energievergelijking een betere aanbieding heeft gevonden kunt u deze simpel online afsluiten op de website van de energieleverancier. Na het afsluiten van uw nieuwe energiecontract hoeft u alleen nog uw huidige stand door te geven, de rest wordt allemaal voor u geregeld.

Vergelijk Energie-aanbieders

Tarieven voor energie kunnen per leverancier van energie ontzettend verschillen en dit kan op maandbasis al snel honderden euro’s besparen. De tarieven voor gas en stroom bestaan uit de verbruikskosten, belasting op energie, btw en vastrechtkosten. De tarieven voor energie schelen ontzettend per energieleverancier en ook uw vestigingsplaats kan effect hebben op de kosten. 

Jarenlang bij dezelfde gas- en stroomleverancier blijven is niet voordelig, daarom is het important om met regelmaat uw maandlasten te vergelijken met andere switchen van gas- en stroomleverancier. Als u al geruime rijd klant bent bij een gas- en stroomleverancier betaalt u waarschijnlijk te veel voor uw gas en elektriciteit en liggen de energieprijzen relatief hoog. Door over te stappen kunt u al gauw €300,00 besparen!

Hoe werkt de energievergelijker

Met de energievergelijker kunt u overzichtelijk en snel onder andere energiecontracten vergelijken van EON, DealDirect, Electrabel, Oxxio, Nuon, Energiedirect, Miky Energie Topdeal en de Nederlandse Energie Maatschappij! Om de vergelijking te houden kunt u uw huidige verbruik invoeren, uw postcode, de gewenste duur van het contract en eventueel de mate van duurzaamheid. 

Met de gegevens berekent de energievergelijker binnen korte tijd de beste contracten voor gas en licht! Wanneer een gas- en stroomleverancier een speciale actie heeft lopen dan vindt u deze ook terug in het overzicht.

Stappen energievergelijker

  1. Vul uw postcode in om de beschikbare leveranciers te vinden.
  2. Geef uw type meter aan en type woning.
  3. Vul het aantal bewoners van uw huishouden in.
  4. Wanneer u uw exacte verbruik in de buurt heeft kunt u deze ook toevoegen.
  5. Kies de gewenste duur van het contract en duurzaamheid.
  6. Klik op ‘Start met vergelijken’.
  7. Vergelijk de voordeligste deals! Tip: Gebruik ‘Meer informatie’ om een beter beeld te krijgen van de aanbieding
  8. Klik op aanvragen om uw contract af te sluiten!

Energie Aanbiedingen met Cadeau

Willem de Boer

Docent

"Ieder jaar hebben de grote aanbieders wel een aanbieding voor overstappers. Ik ben ingeschreven op de mailinglijst van Overstappenisnieteng.nl en maak altijd gebruik van een aanbieding die ik per mail krijg."

Energie

Energie FAQ

Hoe snel kan ik overstappen van Energie leverancier?

Je kunt vrij snel overstappen van energieleverancier. Er zijn 2 mogelijkheden:

  • Je huidige contracttermijn is afgelopen: je kunt maandelijks overstappen op een andere leverancier voor gas en stroom
  • Je huidige contracttermijn is bijna afgelopen: je kunt enkele weken voor het einde van de contracttermijn overstappen op een ander, maar de datum van ingang zal zijn als het contract met je oude leverancier stopt. 
Waarom zou ik een energievergelijker moeten gebruiken

Een energievergelijker geeft aanbiedingen van alle energieleveranciers. Je kunt handig filteren op de eigenschappen de prijs die bij jou past.

Door middel van het invullen van enkele persoonlijke gegevens kan er een aanbod op maat worden samengesteld. Zo krijg jij een goed en duidelijk overzicht van de mogelijkheden die er zijn op het gebied van gas en stroom abonnementen.

Wordt een overstapboete vergoed?

Nee, een overstapboete wordt nooit vergoed.

Overstappen moet je doen als je huidige contract verloopt. Dat kan enkele weten voor de einddatum zijn, lees de algemene voorwaarden er even goed op na.

Als de afgesproken contracttermijn al verlopen is heb je nog wel een maand opzegtermijn. En dat is prima, want dan kan je nieuwe aanbieder alvast achter de schermen het een en ander in orde maken.

Energie Nieuws

It seems we can't find what you're looking for.